Forma je uvelike postala veliki random faktor tako da je ne vidim razloga otpisati nekog igrača ako mu padne forma na 7. Znači po tebi ti bi Grbeša otpisao prošle sezone?! Zato imamo širinu i valjda malo taktičkog znanja da odigramo sa igračima koji imaju najbolju formu.
Ovo oko kupnje igrača i sajta je starosta odgovorio i tu se s njim slažem, nema se što pametno za dodat. A što bi ti napravio s vlasnicima koji imaju 3 reprezentativca?! Već sam jednom vodio raspravu o treniranju određenog igrača s tobom i nemam više namjere tu raspravljat s tobom oko toga.
Nego, vidim da se brineš oko kupnje potencijalnih i trenutnih reprezentativaca, o njihovim treninzima, stoga me čisto zanima zašto nisi kupio našeg igrača (9533170) koji je bio na tl-u prije par dana i koji ima potencijal i godine da se još može čak i trenirat? Pitam čisto onako obzirom da vidim da nemaš niti jednog našeg trenirca sa MVP+ potencijalom a i ovaj centar kojeg si kupio je nadasve zanimljiv.
E sad. Ja sam pretprošle sezone najozbiljnije mislio kupiti Karabatića i kontaktirao Nou da li je igrač još u planovima za reprezentaciju u slijedećoj sezoni na što sam dobio odgovor da nije i odustao sam a bio bi u treningu unutarnjih skilova prošle sezone. I vidi vraga on je u roasteru repke cijelu sezonu i prodan je strancu tako da ti tvoja tvrdnja ne stoji. Miljca nisam kupio jer ove sezone ja njemu ne mogu trenirati sekundarce gdje je jaaako slab a za manju plaću se dobije stranac za klasu bolji. U sezoni gdje trebam preživiti uzeti centra kojeg neću trenirati je malo glupavo... Hmmm vidim da se i ostala ekipa iz prve lige nije baš potukla oko njega još i prošle sezone....Lp
a koliko vidim očito ću trebati rasprodat ekipu i otići u II. ligu da bi postao izbornik jer očito mi iz prve lige nismo više podobni da budemo izbornici.