Κανείς δεν θα ξεχάσει τα υπέρογκα ποσά που παίχθηκαν στη νίκη των Πελασγών με απόδοση 15,00 στο παιχνίδι με εμένα, καθώς και το 200,00 που πλήρωνε η μεταξύ μας παράταση Ανδρέα στον πρώτο τελικό των πλέι-οφ. Οπως έμαθα στο νησί της Κρήτης, εμφανίστηκε σε μπουκάδικο κάποιος Μήτσος και πόνταρε 100 ευρώ για να πάρει 20.000 ευρώ.
Και ένα άκομα στοίχημα που παίχθηκε πολύ, ήταν το under/over για τους τραυματισμούς των Rhino Warriors... το όριο ήταν στο 1.5 και το over παίχθηκε τόσο πολύ που έφτασε μέχρι και το 1,05 στα μέσα της σεζόν.
Μήτσο, κούνια που σε κούναγε σε αυτόν τον όμιλο που πήγες και έπεσες... μια μικρογραφία του μπλε ομίλου της ΙΙΙ.14 είναι! Αλλά σου έχω εμπιστοσύνη και ήδη σε έβγαλα τέταρτο φαβορί για άνοδο στις αποδόσεις.
Θανάση γεια σου και απο εμένα, καλώς όρισες και στο γκρουπ μας στο facebook στο οποίο γράφτηκες γρήγορα-γρήγορα. Εσύ έχεις την πιο νεανική ομάδα, εγώ την πιο γηρασμένη.
Last edited by wud1976 at 4/19/2011 5:22:22 PM