Νομίζω ότι όλοι στον όμιλο πρέπει να κάνουμε την...καρδια μας...πέτρα και να παραχωρήσουμε τα παιχτάκια μας στην γυμνάστρια του Θάνου, έστω και μια φορά την βδομάδα, και ας πάνε στράφι οι αγωνιστικές καταστάσεις, όπως σωστά παρατήρησε ο Κοσμάς... Και μετά τα χάλια αποτελέσματα της κάθε αγωνιστικής, το κορίτσι ως personal trainer θα πρεπει να παρηγορεί εμάς τους προέδρους... :-)
Εγώ έχω ένα άλλο θέμα καιρό τώρα: το γήπεδο από τότε που ήρθα στην ΙΙΙ γεμίζει στο 60%, παρόλο που οι φίλαθλοι είναι ικανοποιημένοι σύμφωνα με την έρευνα οπαδών...Μάλλον θα πρέπει να αλλάξω τον PR, η όποια συμβουλή δεκτή, έχει προταθεί στην διοίκηση να κινηθούμε με ανάλογο σχέδιο όπως των cheerleaders της ομάδας και σε συνδυασμό με το γήπεδο-πισίνα, να παραμείνουμε στο υγρο στοιχείο, προσλάμβάνοντας ταλαντούχους PR που θα προσφέρουν εναλλακτικές υπηρεσίες στο...parking του σταδίου!
http://www.youtube.com/watch?v=gPYegPv5yMwPS1: Μια μπαλίτσα από μένα Θάνο για τις ευφάνταστες και δημιουργικές κινήσεις σου ως μανατζέρ, ίσως να πρέπει να κάνουμε κανα νήμα για να παραθέτουμε όλες αυτές τις προτάσεις στη διεθνή κοινότητα του buzzer για να προάγουμε το άθλημα σε άλλο επίπεδο!
PS2: Ανεβαίνει η θερμοκρασία επικίνδυνα και προβλέπεται δύσκολο καλοκαίρι.... :-))))
Last edited by fireblaze at 5/23/2011 7:09:58 AM