Mogoče, ampak ne pozabi - komplet igra nam je ponujena brezplačno, sam development in vzdrževanje igre/strežnikov pa stane. Glede na to, koliko časa že igram in koliko zabave mi je igra ponudila, se mi tudi 40€ na leto ne zdi preveč (za FIFO zapravim veliko več kot to, pa mi recimo samo živce žre). Mogoče sam na to gledam malo drugače, ker sem tudi sam v igričarski industriji in mi je finančna podpora developerjem, ki dejansko ponudijo nekaj pametnega nekaj samoumevnega, ampak ne gledat na BB skozi te oči - v osnovi ti 100% igra ponudijo in dajo zastonj, supporter je zato točno to kakor se imenuje - support developerjem in ne dodaten content/prednost pred ostalimi (čeprav nekaj dodatenga contente/bonbončkov vseeno dobiš, in ko mi je enkrat supporter potekel, sem jih preveč pogrešal da bi igral brez njih - friend lista, rezultati na vrhu ekrana, zaznamki zanimivih igralcev in razvrščanje rosterja po številkah).
Skratka, super da so pocenili, se pa dela prevelika štala glede cen - svet pač ni enak in pošten v vseh državah.