BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 15

Season 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169490.201 in reply to 169490.200
Date: 3/15/2011 11:05:16 AM
Overall Posts Rated:
9494
το δικο μας? :)

This Post:
22
169490.202 in reply to 169490.195
Date: 3/15/2011 11:05:22 AM
Overall Posts Rated:
180180
Τις καλησπέρες μου... αφού πρώτα πω ότι δεν μου έχει μείνει μία στην τσέπη, να σας πω ότι τις προσεχείς ημέρες το δίδυμο Αντυ-Ιτούδης θα δώσουν φαβορί για άνοδο μερικούς απο εσάς... όποιος θέλει το αντίδοτο για τις προβλέψεις τους, ας επικοινωνήσει σε προσωπικό μήνυμα μαζί μου... Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα φαβορί για άνοδο είναι κατά σειρά Κόνδορες, Ρίνο, Μεγας Αλέξανδρος και Σιμ Τιμ. Μου κόστισε μια περιουσία για να βγει το όνομα μου απο τη λίστα, αλλά χαλάλι τα λεφτά...

Πάμε στο θέμα Τολστόφ... οι δικές μου κασέτες λένε άλλα κύριοι... ο νιπτήρας δεν βρήκε ποτέ τον Τολστόφ, η κίνηση του να κάνει τον χτυπημένο μετά τη ρίψη, όπως έγραψε και ο Κλαούντιο ήταν αντιγραφή της αντίστοιχης κίνησης Κρις Μπος... οι κασέτες κατέγραψαν τα εξής:
- "Πέρσι τη γλιτώσαμε με τον Φινλανδό πρόεδρε... τραυματίστηκε και καλά την ώρα του αγώνα και δεν πέρασε απο αντιντόπινγκ... τι θα κάνουμε φέτος με τον Τολστόφ;"
-"Πες του ότι έχω έναν βαλτό απο την Κρήτη που θα ρίξει έναν νιπτήρα στο ματς με τον Great... να δει πως έπεσε ο Μπος και να κάνει το ίδιο... οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά... θα τον βάλουμε λίστα τραυματιών για 4 εβδομάδες και στις 2 θα είναι ΟΚ".

Η σαπίλα του buzzerbeater είναι εδώ, την άλλη Δευτέρα που θα έχει καταλαγιάσει το θέμα με τον Μπέο, θα βγω να καταγγείλω ότι ξέρω

This Post:
00
169490.203 in reply to 169490.201
Date: 3/15/2011 12:08:28 PM
Overall Posts Rated:
5454
Πριν είπα για την νίκη του Αντρέα ότι θα είναι ο μοναδικός άσσος αυτής της αγωνιστικής,αλλά από ότι βλέπω δεν θα είναι ο μοναδικός ;)

This Post:
22
169490.204 in reply to 169490.202
Date: 3/15/2011 3:52:31 PM
Overall Posts Rated:
138138
Έξι λεπτά κατάφερε να παίξει ο Bale πριν να...τραυματιστεί και αυτός. Βρέθηκα να παίζω για 40 λεπτά με βασικό sg τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας, ο οποίος λίγες μέρες πριν βρισκόνταν στην λίστα μεταγραφών. Πείτε μου κύριοι με τι ψυχολογία:
α) θα παίξει αντίπαλος με καλύτερους παίκτες χωρίς να πάρει ανάσα
β) γνωρίζοντας ότι μόλις αποθεραπευτεί ο Τολστόφ, εκείνος θα πάρει πόδι και
γ) υποθέτοντας ότι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ενδέχεται να "τραυματιστεί" και αυτός (μην τον βλέπετε μικρό, έχει οικογένεια και παιδιά).

ΥΓ1. Η ομάδα μας, είχε κρούσει εδώ και καιρό τον κώδωνα του κινδύνου, απευθυνόμενη τόσο στην επιτροπή διαιτησίας όσο και στη διοργανώτρια λίγκα αλλά ουδείς έδωσε σημασία. Δεν πρόκειται να απευθυνθούμε στο προφανές επικαλούμενοι το βίντεο του αγώνα για το καταστροφικό παιχνίδι των αντιπάλων αλλά δηλώνουμε ότι θα βαδίσουμε στο μονοπάτι της πυγμής (δηλαδή θα ρίξουμε ξύλο για όποιον δεν το κατάλαβε, από του χρόνου όμως γιατί φέτος δεν προλαβαίνουμε).

ΥΓ2. Από εδώ και στο εξής ξεκινώ ασφαλιστικά μέτρα για να μην απευθύνεται κανείς ούτε στο όνομα της δοξασμένης ομάδας μας, αλλά ούτε και στους παίκτες μας. Άντε, γιατί πλησιάζουν τα play-off και με τους γκαντέμηδες που υπάρχουν στον ΙΙΙ.14 βλέπω να ξεκινώ εγώ για να συμπληρώσουμε το ρόστερ.

Last edited by ALARIHOS at 3/15/2011 3:53:50 PM

This Post:
22
169490.205 in reply to 169490.204
Date: 3/15/2011 8:37:38 PM
Overall Posts Rated:
180180
Με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντυ για τις "πολύτιμες" υπηρεσίες του πριν απο το σημερινό αγώνα... οι δηλώσεις του έπιασαν τόπο... και επειδή το buzzerbeater κινείται στα πλαίσια του ισπανικού ποδοσφαίρου όπου αδιάφορες ομάδες δέχονται "κεράσματα" απο άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες ώστε να χτυπήσουν έναν αγώνα, έχω να δηλώσω ότι:
Στα πλαίσια της χορηγίας μας προς την ομάδα SymTeam, αύριο κιόλας θα παραδοθούν εννέα στολές Ευζώνων για όλους τους παίκτες της ομάδες, όπως της ζήτησε ο πρόεδρος Αντυ... δηλαδή, τα καπέλα θα είναι κατασκευασμένα απο κόκκινη τσόχα με χρυσή φούντα, το πουκάμισο και το γιλέκο θα είναι Dolce Gabbana, η φουστανέλα θα είναι Donna Karan και τέλος με ειδική παραγγελία απο την Αμερική έρχονται τα πρώτα "Air Jordan Τσαρούχια".

Υ.Γ.1 Αν η τηλεπερσόνα Πέπη Τσεσμελή ήξερε περί Buzzer σίγουρα θα αναφωνούσε "άλλο Bale και άλλο Labe"...

Υ.Γ. 2 Ο Ιταλός DaLuca που σφύριξε την σημερινή αναμέτρηση με την team 88863 θα κληθεί απο την πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας διαιτητών Buzzerbeater για να δώσει εξηγήσεις για τις 46 βολές που σούταραν οι αντίπαλοι ξεκληρίζοντας όλη τη front line της ομάδας μας. Είναι χαρακτηριστική η φάση που ο Eggenkamp ξεφυσάει για να πάρει ανάσα και ξαφνικά ο Virtalehto βρίσκεται σωριασμένος στο έδαφος σαν να τον χτύπησε κεραυνός, παίρνοντας ένα απο τα 28 φάουλ της team 88863.

Υ.Γ. 3 Οι Πελασγοί έρχονται και είμαστε έτοιμοι να ανταποδώσουμε τη "φιλοξενία" του πρώτου γύρου...

This Post:
00
169490.206 in reply to 169490.205
Date: 3/16/2011 5:01:55 AM
Overall Posts Rated:
138138
χεχεχε, team 88863. καλό, καλό (είδες τι κάνουν τα ασφαλιστικά μέτρα?)

From: Evzonas
This Post:
22
169490.207 in reply to 169490.205
Date: 3/16/2011 5:12:26 AM
Overall Posts Rated:
100100
μπορω να αποδεχθω τον χαρακτηρισμο αρχιγκαντεμης της ΙΙΙ.14 που εμμεσως πλην σαφως μου αποδοθηκε...μπορω να αποδεχθω ακομα την υπαρξη ασφαλιστικων μετρων ωστε να μην αναφερομαι πλεον σε παιχτες αντιπαλων ομαδων(με τις γνωστες για αυτους συνεπειες)...δε μπορω ομως σαν προεδρος της περηφανης SymTeam να δεχτω τον πολεμο λασπης...
απτο πρωι κυκλοφορουν στα ερτζιανα 2 κασετες στις οποιες ακουγονται δηθεν συνομιλιες μου με τον Κοσμα...δηλωνω κατηγορηματικα οτι αυτες οι κασετες ειναι προιοντα συρραφης και αυτο θα αποδειχθει στη δικαιοσυνη...
η πρωτη κασετα αναφεροταν στον περσινο μεταξυ μας αγωνα...(διπλο ημιχρονο-ασο τελικο) και "ακουγοντουσαν" τα εξης:
"Κοσμας:Ελα ψηλε...τι κανεις...??τσεκαρες αποδοσεις στο μεταξυ μας αγωνα?
Συμια: Ελα προεδραρα...ναι...τσεκαρα...!! φανταζομαι ξερεις τι μαρεσε...αποδοση 35 διπλο ημιχρονο ασο τελικο!!χοχοχο!!
Κοσμας: χαχαχαχα...και μενα αυτο μαρεσε...λες ναρθει?? ;) ε?? ε????
Συμια: οχι λεω...σιγουρα θαρθει!θα παιξω στο χονγκ κονγκ ολη μου την περιουσια και θα την 35απλασιασω...!!
Κοσμας: χαχαχαχα...παρομοιως... "
η δευτερη κασετα αναφερεται στο φετινο παιχνιδι των 88863 με την ομαδα του προεδρου...χαρακτηριστικο αποσπασμα...
Κοσμας: θελω μια χαρη...
Συμια: Τι θες παλι??
Κοσμας: Απλα πες μου ποιον παιχτη απτους Ρινο θαυμαζεις!!
Συμια: ρε συ ειπα για τον τολστοφ και τραυματιστηκε!!χοχοχο!!ε τωρα σου λεω πως αυτος ο bale φαινεται παιχτουρα!!!γιατι ρωτας??λες να τραυματιστει??χοοχοχο!!
Κοσμας: Οχι...οχι...απλα ρωτησα!!σε ευχαριστω...πολυ γκαντεμ....εεεεε...Αντυ εννοουσα!!
Συμια:τα λεμε...

This Post:
22
169490.208 in reply to 169490.207
Date: 3/16/2011 10:23:36 AM
Overall Posts Rated:
5454
<....>
Κοσμάς:Κάτσε λιγο ακόμα γιατί έχω να σου πω κάτι για τον Μέγα Αλέξανδρο.
Αντυ:Καλά αυτός ο Θωμάκος,σουπερ πφ!!
Κοσμάς: Αντυ σε παρακαλώ πολύ,δεν σε κράτησα για να μου πεις αυτά που έλεγες πριν...
Αντυ: O Schöttner πάει φουλ για mvp,και ο Piccinato ίσως να είναι η καλύτερη μεταγραφή της σεζον.
Κοσμάς:Με παρεξήγησες βρε συ,δεν είναι αυτό που νομίζεις,εγώ απλώς ήθελα να σου πω πότε γεννήθηκε ο Μ.Αλέξανδρος...
Allegra:Άστα αυτά ρε,μέχρι και ο Loong ξέρει πότε γεννήθηκε ο Μ.Αλέξανδρος,άντε τράβα να νικήσεις του Πελασγούς.

Abdel Harrani:Πότε έχει διαφημίσεις??Έχω να πάω εκδρομή με τα ΚΑΠΗ...

Συνεχίστε το,δεν τελείωσε η κασέτα.

From: nik69
This Post:
00
169490.209 in reply to 169490.208
Date: 3/16/2011 11:29:06 AM
Overall Posts Rated:
9494
logo oikonomikhs krisis (kai sunexizomenhs aprepeias twn opadwn ton Condorwn) apofasisthke h omada na min diekdikhsei tin anodo fetos...
gia ayto:
1) pwleitai o Gandhi
2) ependysame se nearo talento...Caspian Torrance
3)thn epomenh season 8a allaxoume edra kai 8a agwnizomaste stou Papagou

From: ALARIHOS

This Post:
11
169490.210 in reply to 169490.209
Date: 3/16/2011 5:51:46 PM
Overall Posts Rated:
138138
Δηλαδή από τους μπλε, εγώ είμαι εκτός γιατί με έπιασε το μάτι, οι Κόνδορες εκτός γιατί φοβούνται μην τους πιάσει μάτι, Ο Μ.Αλέξανδρος εκτός γιατί θα τον πιάσει το μάτι (έχει παίκτη τραυματία απλά δεν το ξέρει ακόμα), ποιός έμεινε να δεις, ποιός έμεινε...

This Post:
00
169490.211 in reply to 169490.210
Date: 3/16/2011 7:38:11 PM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Η φημη του επιτιμου ξεπερασε τα σφιχτα συνορα της III.14. Οι πρακτικες του ειναι πια κατι το συνηθισμενο και τον αντιγραφουν οι παντες!

Δειγμα http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

Διαβαστε τα μηνυματα 11 + 12 σε αυτο το θεμα.

Επισης στο γκρουπ στο facebook http://www.facebook.com/groups/buzzerGR γινεται λογος για το θεμα με τον επιτιμο.
Παραθετω to κυριως θεμα και σχολια για οσους δεν εχουν προσβαση.

Το ελα να δεις γινεται στο παιχνιδι μετα τις τελευταιες αποκαλυψεις περι κασετων. Το φαινομενο εχει αρχισει να πολλαπλασιαζεται και να απλωνει σαν ιος, τα δε αποτελεσματα δεν ειναι δυνατο να προβλεφθουν. Πηγες αναφερουν οτι υπαρχει περιπτωση να εκδιωχθει η χωρα απο το παιχνιδι σαν ελαχιστη ποινη!
Περισσοτερες πληροφοριες για τα χαλια που μας βρηκαν, στο λινκ!
Η κατασταση εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο.
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thread=169490&m=208

Παρενεργειες των αποκαλυψεων εφτασαν και μια κατηγορια πιο κατω!
Δειτε εδω τα τελευταια 2 μηνυματα!

http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thread=169550&m=1

#
Ανδρέας, Kosmas and Thanos like this.
#

*
Kosmas Καλά ρε με έδωσες και στην IV??? Επίσης, τώρα καταλαβαίνω γιατί έχασες απο την Αγλαϊα... δεν μπορούσες εκ των πραγμάτων σε αυτό το παιχνίδι να παίξεις Μαν του Μαν... και αφού δεν υπάρχει η επιλογή Μαν του Γούμαν, αποφάσισες να το παρατήσεις
7 hours ago · LikeUnlike
*
Dimitris Εγω σε εδωσα? Εδω αντιγραφουν τις πρακτικες σου ολοι οι ομοιδεατες σου και θα παρω εγω το φταιξιμο για σενα? Εγω απλα επιβεβαιωσα τα λεγομενα και ειπα οτι ανταλλαξα την καθοδο μου με μια ευνοϊκη μεταχειριση την επομενη σεζον, οχι σαν τον κακομοιρη τον Rhino!
7 hours ago · LikeUnlike
*
Kosmas Ο Rhino έμαθα απο τώρα ότι θα φροντίσει να μην με βρει στις διασταυρώσεις στα πλέι-οφ γιατί φοβάται ότι δεν θα έχει ούτε πέντε παίκτες διαθέσιμους να κατεβάσει :P
6 hours ago · UnlikeLike · 1 person

Last edited by candlebox71 at 3/16/2011 7:49:55 PM

Advertisement