Γυπα ,ναι ρε εγω εδω ,φετος θα ειναι μια τελευταια καλη προσπαθεια για άνοδο .Αν δεν πετυχει την επομενη σαιζον θα παμε για φουντο συνηδειτα !
ξηλωμα ομαδας και χτισιμο απο την αρχη .
Αντε να αρχισει το πρωταθλημα στερηση παθαμε !
Οποιος κανει φετος στα προγνωστικα 8 στα 8 πρεπει να χει ενα τριμηνο δωρεαν συνδρομη !!!! Ειναι λιγο μονο πιο ευκολο απο το λοττο το να κανεις 8 στα 8 !
Θα τολμησω τις πρωτες προβλεψεις
NS4-DN Θα τολμησω να παω με την εδρα αν και ο Ντιρκ βαζει υποψηφιοτητα για πρωτια φετος και αυτος ,δεν θα χασω την αισιοδοξια μου ,νομιζω οτι θα κερδισω αρκετα δυσκολα ομως 1 η εδρα των Βαμπιρ θα μιλησει
WW- Alliens Δύο εμπειροι παικτες με αρκετα λεπτα συμμετοχης και οι 2 στα "σαλονοαλωνια της ΙΙΙ '' και αρκετα ισοδυναμες ομαδες . Το παιχνιδι νομιζω θα κριθει στην τακτικη των 2 μανατζερς πραγματικα 50-50 τα ποσοστα μοιρασμενες και οι αποδοσεις στο στοιχημα . Θα παω όμως με την έδρα Ασσος για τα Αλιεν
ΝΚ-Ακεντροι Χωρις πολλα πολλα , ασσος για την "μισή ομάδα" του Σακη που τον πετυχαινουμε σε χρονιά ανασυγκρότητσης ! Ασσος
Green Dev- ELP Ο εμπειρος Ελ προβλεπω να φευγει με διπλο απο την εδρα των πρασινων ! προβλημα η ελλιπης περιφερειακη αμυνα το οποιο νομιζω θα υπερκαλυψει με τις επιθετικες του αρετες 2 για τον Ελ
παμε στους κοκκινους...εδω ειναι το κλαμα !!! Αντε κανε σωστη προβλεψη εδω !
Κορακια -ΣΒΙΜ Αρκετα ανεβασμενα τα κορακια φετος θα παλεψουν να μπουν στα πλεη οφ ,αλλα πο την επομενη αγωνιστικη .Το Τομαχοκ Krešimir Tomljenović δηλωσε εξαιρετικα καβ****νος ενωψει της εναρξης της σαιζον και αναμενεται να κανει παρτυ . 2 για τον Σβιμ
ZAP-REV Το 1ο τηλεοπτικο ματς της σαιζον ,στην καυτη εδρα του Ζαπ ο οποιος ειναι και ενισχυμενος ...Ενισχυμενος ειναι και ο Revence με περιφεριακη επιθεση φωτια απεναντι στην εκπληκτικη φροντ λαιν του Πετρου .Πιαστο αυγο και κουρευτο δλδ και χωρις δειγματα απο τις 2 ομαδες ! Ουτε απο τα DMI μπορω να βγαλω ακρη ! Θα παω με τον μανατζερ που δειγματα του εχω αρκετες σαιζον Ασσος και σολντ αουτ !
BYR-BIL Ανεβασμενος και ο Βυρωνιακος ,δεν θα κανει ομως την εκπληξη την 1η αγωνιστικη ,εναμιση κλικ επανω ο αντιπαλος του ο οποιος ηρθε με φορα απο τη ΙΙ Διπλο
DK-PROP Εδω ισως η πιο ευκολη προβλεψη ,περιμενω λογικα βεβαια κινησεις μεσα στην σαιζον απο τους DK !!! Διπλο
Και ο Θεος βοηθός !
Last edited by Nosferatu4 at 5/18/2012 12:11:22 PM