BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζον 70 - Μια νεα εποχη αρχιζει

Σεζον 70 - Μια νεα εποχη αρχιζει

Set priority
Show messages by
This Post:
22
329101.2 in reply to 329101.1
Date: 10/20/2025 3:07:38 AM
terastiousp
A1
Overall Posts Rated:
32703270
Second Team:
White Walkers
Χαιρετώ με την σειρά μου ξεκινώντας με κάποια συγχαρητήρια που χρωστάω εδώ και 2 σεζόν για να φτάσω στο σήμερα. Μπορεί να άργησα πολύ αλλά θα πω κάλιο αργά παρά ποτέ.

Αν και δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον στην Α1 πολλά συγχαρητήρια στον Αιμαρ για τον 1ο του τίτλο του κυπέλλου. Ελπίζω να το συνοδέψει με άμεση επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Πάμε στον ξεφτιλαϊκό τώρα που νομίζω μπροστά στην περσινη σεζόν δεν αξίζει να σχολιάσω κάτι για την 68. Ονειρικό run για την πιο πετυχημένη σεζόν στην ιστορία από έλληνα μάνατζερ και όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Αλέξανδρος ήσουν εσύ που έκοψες το δικό του τρεμπλ 23 σεζόν πριν. Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο.
Θα ήθελα να παίξεις ακόμα μια σεζόν γιατί πάντα θεωρώ ότι πρέπει να προσπαθήσει μια ομάδα να υπερασπιστεί τα τρόπαια που κέρδισε την τελευταία σεζόν. Όπως και να έχει το 3ο πέρασμα από την Α1 αποδεικνύεται μακράν το πιο dominant και επιτυχημένο!

Ας πάμε και στα του οίκου μου. Αυτή την στιγμή είμαι στο τελευταίο στάδιο της προπόνησης με 1 ή 2 σεζόν να απομένουν για την ολοκλήρωση και οικονομικά πιθανότατα στην καλύτερη θέση από όλες τις ομάδες της Α1 αυτή την στιγμή. Παρολαυτα το πικ της ομάδας με πετυχαίνει τουλάχιστον για την ώρα σε δύσκολη κατάσταση όσο αφορά τον χρόνο που μπορώ να αφιερώσω αλλά και την μειωμένη όρεξη για το παιχνίδι. Ελπίζω να μην πάει εντελώς στράφι το χτίσιμο τόσων χρόνων και να καταφέρω να φτάσω την ομάδα στην κατάκτηση κάποιων τίτλων αν και όταν ξεκινούσε το ταξίδι ο πήχης είχε μπει υψηλότερα. Θα δούμε όμως τρώγοντας λένε ανοίγει και η όρεξη.

Last edited by τεράστιος at 10/20/2025 3:20:16 AM

From: johnny15

This Post:
11
329101.3 in reply to 329101.1
Date: 10/20/2025 5:25:00 AM
Batsi
A1
Overall Posts Rated:
104104
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Χαιρετώ και γω με τη σειρά μου. Καλή σεζόν να έχουμε ανταγωνιστική με όμορφο μπάσκετ!
Πρώτη φορά στα σαλόνια, δεν ξεκίνησαμε πολύ καλά αλλά ελπίζω να μην φύγω όπωε ήρθα. Νομίζω οι μπλε απέναντι πάλι θα έχουν 3-4 υποβιβασμούς αλλά πέσαμε στα θηρία δυστυχώς.

This Post:
11
329101.4 in reply to 329101.1
Date: 10/20/2025 5:50:08 AM
Campo Stars BC
IV.15
Overall Posts Rated:
262262
Second Team:
Experiment BC
Ευτυχώς βγήκε το όνομα σου πάνω πάνω στα νέα περί κατάκτησης Β3 και πήρα πρέφα τα κατορθώματά σου.
Πολλά συγχαρητήρια!

This Post:
33
329101.6 in reply to 329101.5
Date: 10/20/2025 11:26:02 AM
Aris b.c.t
A1
Overall Posts Rated:
653653
Καλή σεζόν να έχουμε.
Συγχαρητήρια στον str77 για την κατάκτηση του treble. Ήταν κάτι που το άξιζε για την προσφορά του στο bb, με την ανάπτυξη προγράμματος προπόνησης για την εθνική ομάδα, τις συμβουλές του στους νέους manager και στην ανιδιοτελή βοήθεια του σε τόσους χρήστες προκειμένου να αναπτύξουν τις ομάδες τους/
Όσον αφορά την ομάδα μου, κατάφερα να ξεκολλήσω από την ΙΙ 3 , έχοντας το μικρότερο μπάτζετ της ΙΙ, προπονώντας και σπάζοντας 2 έδρες. Ανέβασα το μπάτζετ για να καταφέρω να παραμείνω αρχικά στην Α1 και να συνεχίσω την προπόνηση.

From: bobos-re

This Post:
22
329101.8 in reply to 329101.7
Date: 10/22/2025 2:25:09 PM
LuNey_ToOnS
A1
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
TaZmaNian_DeviLs
Καλησπέρα και από τους Λούνεϊ!

Αρχίκα να συγχαρώ, πλέον και ως μέλος της Α1, τον Ξεφτίλα για την μοναδική σεζόν που έτρεξε!

Όπως έγραψα και στο thread της 69, το χωριό απειλείται ξεκάθαρα, και αυτό φάνηκε και από την άμεση εμφάνιση του Αλέξανδρου στο φόρουμ της Α1 μετά από καιρό! Υπάρχει δρόμος ακόμα για τον Νίκο αλλά έχει δείξει ότι είναι υπέρ-ικανός μάνατζερ και πως κάθε φορά που επανέρχεται, επανέρχεται όλο και πιο dominant...

Έπειτα να δώσω τα συγχαρητήρια στις ομάδες που καταφέραμε και ανβήκαμε το μεγάλο σκαλοπάτι που γράφει Α1 - όχι τίποτε άλλο, να παινέψω το σπίτι μου μην με πλακώσει...

Και για του λόγου το αληθές... Έχει γίνει σάλος με τα σημερινά πρωτοσέλιδα που αντί να εστιάσουν σε αθλητικές επιτυχίες και αποτελέσματα, αποφάσισαν να κιτρινίσουν για ακόμη μια φορά τις σελίδες τους με τα κουτσομπολιά περί της ομάδας μας.

Κάνουν λόγο πως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ευρεία ήττα από τους Κτηνίατρους, η Γιαγιά πήρε στο κυνηγητό με την μαγκουρα της τον μπομπο και το σταφ της ομάδας, πάνω-κάτω στους διαδρόμους του Κτηνιάτρειου.
Δυστυχώς το ξενκίνημα δεν ήταν αίσιο καθώς ήδη μετράμε 2 ήττες και η ερχόμενη εβδομάδα προβλέται εξίσου δύσκολη με το εντός έδρας με τον ισχυρό Βόλο του Λαντάβου, αλλά και μια εξαιρετικά δύσκολη αναμέτρηση εκτός έδρας στον ανταγωνιστή Τεράστιο.

Ένα μικρό fun-fact είναι πως το franchise είχε την πρώτη του αναμέτρηση με αυτό του Batsi αλλά στην ΙΙ.4 της Ουτοπίας. Η Σκόντα επικράτησε στο εντός έδρας (137478755) επί τον Διαβόλων γράφοντας το 1-0 στις φετινές αναμετρήσεις των δύο μάνατζερ! Για να δούμε που θα τερματίσει το κοντέρ.

Εύχομαι μια καλή σεζόν σε όλους, και ένα ζωντανό φόρουμ από τα παλιά.