Πολύ ενδιαφέρον το νέο νήμα, θα πω και εγώ τα δικά μου!
1)Δύσκολη επιλογή, με 2 τριάδες να ξεχωρίζουν στην αρχή από μπλε και κόκκινους, στην πορεία ξεπετάχτηκε ο Ιωνικός, έπεσαν σε δυναμικότητα εγώ και ο Χολαργός, πιστεύω ότι η πιο ολοκληρωμένη και τελικά αυτή που θα μας αποχαιρετήσει είναι ο Ρίνο, με τον Αυτοκράτορα να ακολουθεί
2)Σκουντούφλας του Αλέξανδρου...Αν και λίγο κοντούλης για C, κάνει τα πάντα! Σκοράρισμα, άμυνα, ριμπάουντ και ασσίστ όταν χρειαστεί, βοηθώντας σε εσωτερικό και εξωτερικό παιχνίδι...
3)Ο Θάνος φαίνεται να έκανε της κατάλληλες επιλογές όταν έπρεπε και πήρε τα ανάλογα μάτς, ανεξάρτητα αν θα πάρει τον τίτλο ή όχι, είναι στην καρδιά μας! :-p
4)Ο ΠΑΟ, καθώς και κάθε ομάδα με 5 παίχτες και μετά το χάος, με εξόργισε όταν με νίκησε, είχε καλά παιχτάκια και σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω, τώρα γιατί την εγκατέλειψε την ομάδα, δεν μπορώ να καταλάβω...
5)Ο Ιωνικός (αν και δεν ήταν έκπληξη) και ο Φάμπρικα προς το τέλος, ο πρώτος θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν και ο δεύτερος θα επανέλθει άμεσα στην ΙΙΙ...
6)Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κανείς δεν μπορεί να το κρίνει, εγώ θα έμενα κατηγορία να το παλέψω και να ανέβω πιο δυνατός στην ΙΙ, ελπίζω να μην ξανανέβουν οι Κόνδορες πάλι στην ΙΙΙ.14! :-)
7)Νομίζω όλοι θα συμφωνήσουμε, Πολύκαστρο@Βασίλισσα...
8)Ο Κοσμάς και ο Θάνος έδιναν άλλη διάσταση στις αγωνιστικές προσπάθειες, θα πάω με Θάνο επειδή τις οπτικοποίησε πονηρά και άριστα! ;-)
9)Θέλει και ρώτημα...Ο Μπαλματσέντα ο θεός! Βράχος πολλές σεζόν τώρα και σταθερός MVP στις ΙΙΙ κατηγορίες!
10)Τις προηγούμενες σεζόν θα έλεγα ο Εglitis, που τραυματιζόταν ή εξαφανιζόταν στα play-off... Τώρα, ο Cappelleta ήρθε για να προσφέρει μια αξιόπιστη λύση στην περιφέρεια, τελικά ξεκινούσε από τον πάγκο, τραυματίστηκε 2 βδομάδες και στα play-off που ο Nakic ήταν ντεφορμέ, δεν πρόσφερε το κάτι παραπάνω σε άμυνα και επίθεση...Άγνωστο το μέλλον του! :-)