BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
180811.2 in reply to 180811.1
Date: 4/19/2011 4:22:10 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
498498
Evo moj pokusaj napada na jos jedan mandat.

Rezime prosle dvije sezone I. sez. - ispali smo uz dva poraza od objektivno jacih ekipa + smo presli preko latviju no2. rep svijeta tada uz igrace iz te sezone se nije moglo vise napraviti.
II. sezona - kao totalni outsideri smo prosli do osmine finala utjesnog turnira uz izbacivanje nizozemske koja se ponjela krajnje nedzentlmenski.

U ove dvije sezone smo postigli bolju komunikaciju medju korinicima sama uporaba bb statsa je samnjila posao skauta a i meni kao izborniku olaksala posao. Forum posvecen mladim igracima je propao zbog nezainteresiranosti korisnika. Sami rezultati repke su bili ja bih rekao i vise nego solidni.

Znaci planovi za buducnost u slucaju da budem uzet za izbornika ce definitivno biti i dalje ista stvar pokusati u dogovoru sa raznim managerima sto vise mladih nada zbrinuti po hrvatskoj u svrhu lakseg i temeljitijg treninga (tipa Vicko od kojega marijoh radi zvijer) jos malo povecati interes nasih managera za treningom mladjih igraca a ne gotovih i vec izprofiliranih igraca. I naravno sto veci uspjeh u sljedecem nadolazecem natjecanju ^^

za ostale informacije se obratite momu PR-u marijohu

From: Ibra
This Post:
33
180811.3 in reply to 180811.2
Date: 4/22/2011 3:08:05 AM
SiSiSibenka
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
433433
Second Team:
SiSiSibenka Juniors
pozdrav svima

evo kao sto mozete vidjeti ja sam se opet prijavio.....iskreno nadao sam se da ce se jos netko prijaviti ali sam nazalost bio u krivu....

zasto sam se opet prijavio....nazalost razlog je opet jedan jedini.....jukic
iskreno nadao sam se da je napravio bolji posao.....ali od navedenog sta je bio najavljivao prije 2 sezone napravio je nazalost jako jako malo.....skoro pa nista.....
ovo su stvari koje nije radio: zazivo forum-U-21 (da ne kazem da je htio otvoriti forum za svakog pojedinacnog igraca)....ovaj forum je samo tu i tamo koristen da se kurtuozno cestita na pobjedi ,onda po mom misljenju njegov igraca nije uvijek bio najbolji, takoder njegovim izborom taktika sam nekada bio jako razocaran da ne kazem ljut .(pitam se koliko se puta sa nekim konzultirao u vezi taktike--nije ja mislim bio problem poslati poruku nekome...ko u svojim nogama i rukama ima iskustva u napetim utakmicama)......jos jedna stvar je nedostatak SF...koji se tek sada zamjecuje....pa to se napravi planski kada jos imaju 18 ili 19....

ali preko toga bi svega presao....da nisam nazalost iz prve ruke saznao....da je bilo slucajeva da cijele sezone neki vlasnici U-21 reprezentativaca cijele sezone nisu primili niti jednu poruku.....niti jednu jedinu.....cisto sumljam da su to bili izolirani slucajevi(

mogao bi sada tu jos toga nabrajati.....ali po meni nebi imalo previse smisla

iz zbog svega toga ja sam se morao prijaviti.....jer mislim da bi napravio....ako ne duplo onda sigurno 20 puta bolji posao