Първо-съвети и помощ ,когато става дума за националния отбор приемам винаги!
Смятам,че националният отбор не само в тази игра а и във всички други виртуални и реални, трябва да бъде над всичко и най-вече и на дела а не на думи. Съответно бих се радвал на всяка помощ-благодаря!
Относно въпроса ти дали знам, как се прави скаутинг- да, мисля че знам! НО....не се мисля за всезнаещ в играта, сигурен съм,че има хора,които разбират скаутинга по-добре от мен! Има хора, които разбират тактиката по-добре от мен.Има хора, които разбират и тренировките по-добре от мен! Затова за да има успех отбора, наистина трябва да има помощ-благодаря за втори път!
Вторро-не се обиждам лесно, а понякога го правя, зависи от контекста и как е поднесено нещо!
В случая съм виновен,че не наредих състава и се извинявам на всички за което.Отново повтаряме отбора е на всички и аз нося отговорност за последната загуба и НЕнаредения състав. Затова и вие сте в право да се сърдите на мен а не аз на вас!!! Защо не наредих състава няма да обяснявам,защото са лични причини и не засягат никого-миксля,че имам право! Благодаря за решението да бъдеш дискретен и да не се заядеш в името на отбора!
Трето- не съм тренер а селекционер на този отбор! Конкретно този не съм го дори селекционирал а използвах момчета,които заварих. Така реших. Селекционер ще бъда на отбора в истинския смисъл на думата през сезон 45!
Четвърто-благодаря на всички мъжки момчета от играта ,които тренират играчи за у21 и за мъжкия отбор. За мен беше удоволствие да комуникирам с вас този сезон. И се извинявам на всички на,които по една или друга причина не съм обърнал внимание-не е било нарочно!
Пето-ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички!