BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 15

Season 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169490.194 in reply to 169490.193
Date: 3/12/2011 11:21:53 AM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Δεν μας ειπες ποιος ειναι ο κομιστης...Μη φτασουμε παλι Δεκεμβριο να μαθουμε!

This Post:
11
169490.195 in reply to 169490.194
Date: 3/12/2011 3:59:26 PM
Overall Posts Rated:
138138
Σε συνέχεια των όσων γράφεις θα ήθελα να κάνω τις σημερινές αποκαλύψεις. Όλη την εβδομάδα οι παίκτες μου δεχόντουσαν μεταμεσονύκτια τηλεφωνήματα από γνωστή πιτσαρία, στους ψηλούς μου είχαν χαράξει τα αυτοκίνητα και στους τοίχους του γηπέδου μας είχαν γραφτεί υβριστικά σχόλια για την σύζυγο του Eden Beloshevsky που όλοι ξέρουμε πόσο την αγαπάει (φαίνεται και από την φώτο του εξάλλου). Στο αποκορύφωμα, σήμερα κατά την διάρκεια του αγώνα είχα 2 (δύο) τραυματισμούς, ο βιαιότερος των οποίων προήλθε από ρίψη ενός νιπτήρα (από αυτούς που έχουν οι καμπινέδες δηλαδή) στο κεφάλι του ηρωικού μου Tolstov ο οποίος βρίσκεται καθοδόν προς ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Τατζικιστάν και θα λείψει για το υπόλοιπο της χρονιάς. Το νιπτήρα τον έριξε ένας γνωστός-άγνωστος βλογιοκομένος οπαδός που φυσικά καμία σχέση δεν έχει με τους σημερινούς γηπεδούχους απλά μας θύμισε τόσο τις άγριες καταστάσεις που ζήσαμε πέρσυ πριν τα play-off με τους συνεχόμενους άγριους τραυματισμούς στα παιχνίδια με τον nikolas2007 όσο και στην αρχή της φετινής χρονιάς με τα έκτροπα που έγιναν στην "ΚΟΥΝΙΑ" και που πρωταγωνίστησε. "Ευχόμαστε αυτή την φορά η δικαιοσύνη να κάνει το έργο της και να τιμωρήσει τόσο τους φυσικούς όσο και τους ηθικούς αυτουργούς" (copyright Νίκος Κούρκουλος από το ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ).

ΥΓ1. Με ποιόν παίζω την επόμενη αγωνιστική? Μα νομίζω ότι είναι εύκολο να το βρείτε
ΥΓ2. Ά, ρε Αντρέα, τι το έγραψες στο δελτίο τύπου σου βρε παιδί μου? Το ότι είμαι φαβορί για την άνοδο δηλαδή. Πάλι με γκαντέμιασες.

This Post:
00
169490.196 in reply to 169490.195
Date: 3/13/2011 5:09:08 AM
Overall Posts Rated:
100100
χαχαχαχαχαχα!!!τοχω ξανακανει...live!!ρωτα τον θανο...για τον κολιοπουλο!!και να φανταστεις στο μεταξυ μας παιχνιδι σκεφτομουν οτι μεγαλη ζημια μουκαναν οι ασιστ του τολστοφ...!! παντως περα απο την πλακα οποιος θελει μπορει να καταθεσει ενα ποσο σε λογαριασμο που θα του δωσω για να πω καλα λογια για παιχτη αντιπαλου του...ο τιμοκαταλογος εχει ως εξης:
1 εβδομαδ εξω : 30 ευρω
2 εβδομαδ εξω : 70 ευρω
3 εβδομαδ εξω : 120 ευρω
4 εβδομαδ εξω (αγων.κατασταση απο καταρτισμενος--->αξιοθρηνητος) : 250 ευρω

This Post:
00
169490.197 in reply to 169490.195
Date: 3/13/2011 5:53:30 AM
Overall Posts Rated:
5454
Μόλις πήρα στα χέρια μου το βίντεο από τον τραυματισμό του tolstov,
http://www.youtube.com/watch?v=-yZUy59P6lc&feature=re...

Κοσμά τώρα έχεις και αποδείξεις ότι δεν έβαλες κάποιον να το κάνει.

This Post:
00
169490.198 in reply to 169490.197
Date: 3/13/2011 6:34:44 AM
Overall Posts Rated:
100100
ποτε δεν συμπαθησα αυτο το πρεζακι τον bosh αλλα τωρα το παρακανε..

From: Evzonas
This Post:
00
169490.199 in reply to 169490.198
Date: 3/15/2011 7:59:33 AM
Overall Posts Rated:
100100
Τα προγνωστικα μου για σημερα :
basilissa 21 - aetos anogeion : βλεπω διπλο...η βασιλισσα ξερεις πως θα παιξει μπαραζ παραμονης και πιθανοτατα θα μαζευει απλα ενθουσιασμο..
Condores Ag.Paraskeuhs - Cholargos Legends : ο φιλοτιμος κλαουντιο παει να παιξει στην εδρα του πρωτοπορου...συμπαθω την ομαδα του αλλα δυσκολα θα κανει το διπλο στο "καμινι"...
PELASGOI B.C - Great Alexander : διπλο...
Rhino Warriors - nikolas2007 : μετα τη δημοσιευση του τιμοκαταλογου μου ο προεδρος με προσεγγισε και μου ειπε να πω καλα λογια για 4-5 παιχτες του Ρινο αλλα δεν θα το κανω...!αμφιρροπη αναμετρηση ,θα λειψει ο τολστοφ αλλα βλεπω να νικαει η εδρα! ειναι πολυ ανεβασμενος τελευταια...
revence - Autokratoras : παιχνιδι διχως αυριο για τις 2 ομαδες...νομιζω ομως οτι ο θανος εχει ολα τα φοντα να κανει το διπλο.αν χασει...λεει ισως οριστικα αντιο στα πλευοφφ..
phoenix kalamarias - Panathinaikos 2009 : ο φρεημ ξεκουραστηκε για τους φιλοξενουμενους και προβλεπω διπλο αν και θα ιδρωσουν...
SymTeam - panionios : αξιολογη ομαδα ο πανιωνιος αλλα εχω τον πρωτο λογο μες την εδρα μου για τη νικη..
JK69ER - ARIS SALONICA3 : ο αρης δειχνει μια σοβαροτητα και εχει ενα προγραμμα...!πιστευω θα παρει το ροζ φυλλο αγωνα...

This Post:
00
169490.200 in reply to 169490.199
Date: 3/15/2011 10:49:50 AM
Overall Posts Rated:
5454
basilissa 21 - aetos anogeion: με απώλειες πάει στον ναό ο αετός αλλά λόγω των καλύτερων καταστάσεων θα πάρει το παιχνίδι. διπλό.

PELASGOI B.C - Great Alexander:next please

Rhino Warriors - rolling stones:για μόνο 12 λεπτά αγωνίστηκε ο τολστοφ με τον Μέγα Αλέξανδρο αλλά οι warriors κέρδισαν εύκολα παίζοντας με τον bale,που πιστεύω πως θα είναι το βαρόμετρο του αγώνα,θα παίξει πολύ ξύλο ο πρόεδρος και θα κερδίσει δύσκολα. διπλό

revence - Autokratoras : με πολύ καλές καταστάσεις πάει να κερδίσει σήμερα ο Θάνος απέναντι σε 7 παίκτες των γηπεδούχων.διπλό αλλά όχι εύκολο.

phoenix kalamarias - Panathinaikos 2009 :και άλλο ένα διπλό σήμερα διότι οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα και ότι οι γηπεδούχοι χρειάζονται ενθουσιασμό για την δύσκολη συνέχεια.Μετά από ανακοίνωση-συμφωνία των 2 ομάδων ο αγώνας θα μεταδοθεί για ευνόητους λόγους σε Ιταλία και Ισπανία.

SymTeam - panionios: ο μοναδικός άσσος αυτήν την αγωνιστική,ο πανιώνιος δεν θα το χτυπήσει τον αγώνα πιστεύω και η θύρα μηδέν θα περάσει ένα ωραίο απόγευμα.

JK69ER - ARIS SALONICA3: οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά φορμαρισμένοι τον τελευταίο καιρό,οι γηπεδούχοι θα χτυπήσουν σίγουρα τον αγώνα αλλά ο Άρης θα πάρει την νίκη, διπλό.

This Post:
00
169490.201 in reply to 169490.200
Date: 3/15/2011 11:05:16 AM
Overall Posts Rated:
9494
το δικο μας? :)

This Post:
22
169490.202 in reply to 169490.195
Date: 3/15/2011 11:05:22 AM
Overall Posts Rated:
180180
Τις καλησπέρες μου... αφού πρώτα πω ότι δεν μου έχει μείνει μία στην τσέπη, να σας πω ότι τις προσεχείς ημέρες το δίδυμο Αντυ-Ιτούδης θα δώσουν φαβορί για άνοδο μερικούς απο εσάς... όποιος θέλει το αντίδοτο για τις προβλέψεις τους, ας επικοινωνήσει σε προσωπικό μήνυμα μαζί μου... Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα φαβορί για άνοδο είναι κατά σειρά Κόνδορες, Ρίνο, Μεγας Αλέξανδρος και Σιμ Τιμ. Μου κόστισε μια περιουσία για να βγει το όνομα μου απο τη λίστα, αλλά χαλάλι τα λεφτά...

Πάμε στο θέμα Τολστόφ... οι δικές μου κασέτες λένε άλλα κύριοι... ο νιπτήρας δεν βρήκε ποτέ τον Τολστόφ, η κίνηση του να κάνει τον χτυπημένο μετά τη ρίψη, όπως έγραψε και ο Κλαούντιο ήταν αντιγραφή της αντίστοιχης κίνησης Κρις Μπος... οι κασέτες κατέγραψαν τα εξής:
- "Πέρσι τη γλιτώσαμε με τον Φινλανδό πρόεδρε... τραυματίστηκε και καλά την ώρα του αγώνα και δεν πέρασε απο αντιντόπινγκ... τι θα κάνουμε φέτος με τον Τολστόφ;"
-"Πες του ότι έχω έναν βαλτό απο την Κρήτη που θα ρίξει έναν νιπτήρα στο ματς με τον Great... να δει πως έπεσε ο Μπος και να κάνει το ίδιο... οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά... θα τον βάλουμε λίστα τραυματιών για 4 εβδομάδες και στις 2 θα είναι ΟΚ".

Η σαπίλα του buzzerbeater είναι εδώ, την άλλη Δευτέρα που θα έχει καταλαγιάσει το θέμα με τον Μπέο, θα βγω να καταγγείλω ότι ξέρω

This Post:
00
169490.203 in reply to 169490.201
Date: 3/15/2011 12:08:28 PM
Overall Posts Rated:
5454
Πριν είπα για την νίκη του Αντρέα ότι θα είναι ο μοναδικός άσσος αυτής της αγωνιστικής,αλλά από ότι βλέπω δεν θα είναι ο μοναδικός ;)

This Post:
22
169490.204 in reply to 169490.202
Date: 3/15/2011 3:52:31 PM
Overall Posts Rated:
138138
Έξι λεπτά κατάφερε να παίξει ο Bale πριν να...τραυματιστεί και αυτός. Βρέθηκα να παίζω για 40 λεπτά με βασικό sg τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας, ο οποίος λίγες μέρες πριν βρισκόνταν στην λίστα μεταγραφών. Πείτε μου κύριοι με τι ψυχολογία:
α) θα παίξει αντίπαλος με καλύτερους παίκτες χωρίς να πάρει ανάσα
β) γνωρίζοντας ότι μόλις αποθεραπευτεί ο Τολστόφ, εκείνος θα πάρει πόδι και
γ) υποθέτοντας ότι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ενδέχεται να "τραυματιστεί" και αυτός (μην τον βλέπετε μικρό, έχει οικογένεια και παιδιά).

ΥΓ1. Η ομάδα μας, είχε κρούσει εδώ και καιρό τον κώδωνα του κινδύνου, απευθυνόμενη τόσο στην επιτροπή διαιτησίας όσο και στη διοργανώτρια λίγκα αλλά ουδείς έδωσε σημασία. Δεν πρόκειται να απευθυνθούμε στο προφανές επικαλούμενοι το βίντεο του αγώνα για το καταστροφικό παιχνίδι των αντιπάλων αλλά δηλώνουμε ότι θα βαδίσουμε στο μονοπάτι της πυγμής (δηλαδή θα ρίξουμε ξύλο για όποιον δεν το κατάλαβε, από του χρόνου όμως γιατί φέτος δεν προλαβαίνουμε).

ΥΓ2. Από εδώ και στο εξής ξεκινώ ασφαλιστικά μέτρα για να μην απευθύνεται κανείς ούτε στο όνομα της δοξασμένης ομάδας μας, αλλά ούτε και στους παίκτες μας. Άντε, γιατί πλησιάζουν τα play-off και με τους γκαντέμηδες που υπάρχουν στον ΙΙΙ.14 βλέπω να ξεκινώ εγώ για να συμπληρώσουμε το ρόστερ.

Last edited by ALARIHOS at 3/15/2011 3:53:50 PM

Advertisement