Τις καλησπέρες μου... αφού πρώτα πω ότι δεν μου έχει μείνει μία στην τσέπη, να σας πω ότι τις προσεχείς ημέρες το δίδυμο Αντυ-Ιτούδης θα δώσουν φαβορί για άνοδο μερικούς απο εσάς... όποιος θέλει το αντίδοτο για τις προβλέψεις τους, ας επικοινωνήσει σε προσωπικό μήνυμα μαζί μου... Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα φαβορί για άνοδο είναι κατά σειρά Κόνδορες, Ρίνο, Μεγας Αλέξανδρος και Σιμ Τιμ. Μου κόστισε μια περιουσία για να βγει το όνομα μου απο τη λίστα, αλλά χαλάλι τα λεφτά...
Πάμε στο θέμα Τολστόφ... οι δικές μου κασέτες λένε άλλα κύριοι... ο νιπτήρας δεν βρήκε ποτέ τον Τολστόφ, η κίνηση του να κάνει τον χτυπημένο μετά τη ρίψη, όπως έγραψε και ο Κλαούντιο ήταν αντιγραφή της αντίστοιχης κίνησης Κρις Μπος... οι κασέτες κατέγραψαν τα εξής:
- "Πέρσι τη γλιτώσαμε με τον Φινλανδό πρόεδρε... τραυματίστηκε και καλά την ώρα του αγώνα και δεν πέρασε απο αντιντόπινγκ... τι θα κάνουμε φέτος με τον Τολστόφ;"
-"Πες του ότι έχω έναν βαλτό απο την Κρήτη που θα ρίξει έναν νιπτήρα στο ματς με τον Great... να δει πως έπεσε ο Μπος και να κάνει το ίδιο... οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά... θα τον βάλουμε λίστα τραυματιών για 4 εβδομάδες και στις 2 θα είναι ΟΚ".
Η σαπίλα του buzzerbeater είναι εδώ, την άλλη Δευτέρα που θα έχει καταλαγιάσει το θέμα με τον Μπέο, θα βγω να καταγγείλω ότι ξέρω