BuzzerBeater Forums

BB Hellas > NBA Fantasy 2013/2014 (Buzzerbeater Private League)

NBA Fantasy 2013/2014 (Buzzerbeater Private League)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
248695.191 in reply to 248695.187
Date: 10/8/2013 11:27:18 AM
Batsi
A1
Overall Posts Rated:
106106
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Λοιπόν,κι εγώ πιστεύω οτι πιο δυνατή ειναι η 5αδα του Σαϊνη και μετά του φίλου Superdrunk που παρουσιάζεται μετριόφρων..μετά θα ζήλευα τη δικιά σου 4αδα ;Ρ και την ομαδα του ΑΠ14..
Δικιά μου φιλοδοξία ήταν να φτιάξω 5αδα χωρίς ατέλεια και πιστεύω ότι το πέτυχα ;) Πιστεύω οτι το μειωνέκτημα μου είναι στο 4 αλλά έχω παίκτη κι εκει με καλούς αριθμούς.Βέβαια δεν εχω τα 1-2 ονόματα μπαμ όπως όλοι οι υπόλοιποι :Ρ
Στον πάγκο προβλέπω να χω θέμα..κι Έλλις και Σμιθ μου πήρατε; εγω τι θα πάρω ρε; :Ρ

This Post:
00
248695.192 in reply to 248695.187
Date: 10/8/2013 1:24:48 PM
Overall Posts Rated:
44
Εμένα μου αρεσει περισσότερο η πεντάδα του Κουτσουκμαν, και μετα αυτές του Fd97 και του Σαϊνη. Εγω πιστεύω έκανα καλες επιλογές με βάση την θέση που είχα στην σειρά του draft (την κατάρα μου να έχεις Maddog :P). Πήρα και τον Westbrook για τον πάγκο που λογικά θα χάσει τον πρώτο μήνα αλλα μετα με αυτόν και τον Paul δεν θα πιανομαι στον άσσο!

Άντε να φορτσαρουμε να τελειώσουμε το draft και μετα παμ στα ωραία με trades κλπ.

From: sainhs
This Post:
00
248695.193 in reply to 248695.192
Date: 10/8/2013 1:48:12 PM
Overall Posts Rated:
4343
Αν και στην 5αδα το προπονητικο team προτιμησαμε γνωστους και καταξιωμενους, δε σημαινει οτι θα αποδωσουν και τα προσδοκουμενα αυτη τη χρονια. Παντως εχουμε μια καλη βαση.
Απο κει και επειτα, τη διαφορα πιστευω θα την κανουν οι παγκοι.

From: johnny15

This Post:
00
248695.194 in reply to 248695.193
Date: 10/8/2013 2:03:37 PM
Batsi
A1
Overall Posts Rated:
106106
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Σίγουρα το παιχνίδι θα πεχτεί τώρα..στα 2α πιστόλια.Οι 5αδες ηταν λιγο καθορισμενες (οι γνωστοι κυρίως ήρθαν).Τωρα θα μετρησουν πολυ οι προσωπικες επιλογες και προτιμήσεις

This Post:
00
248695.195 in reply to 248695.194
Date: 10/8/2013 3:51:46 PM
Overall Posts Rated:
4747
Επειδή οι επιλογές μου προκάλεσαν κάποιες απορίες, να πω ότι οι επιλογές έγιναν με στόχο να τραβήξουν την προσοχή.
Ωστόσο... η πεντάδα μας αποτελείται από παιδιά χρυσάφι:

Jeremy Lin (PG) Έκανε το μπαμ τη δεύτερη χρονιά του στο NBA με τα χρώματα των Knicks. Τον πήρανε οι Rockets και πέρυσι τους έβγαλε όλη τη χρονιά βασικός με μέσο όρο 30 κάτι λεπτά και καθόλου άσχημα στατιστικά. Πάνω κάτω στα ίδια θα είναι και φέτος
O.J. Mayo (SG)
Μετά από μία γεμάτη χρονιά στους Mavericks, στοχεύει να φέρει το κάτι παραπάνω στους Bucks, στους οποίους αναμένεται να λάμψει. Κάνει περισσότερες ασσίστ από όσα τα τρίποντά του ανά αγώνα, παρότι είναι τριποντέρ.
Thaddeus Young (SF) Η Φιλαδέλφεια είναι το σπίτι του και την τιμάει για 7η συνεχή χρονιά. Ελπίζει πως φέτος θα πάει ένα κλικ καλύτερα και θα βοηθήσει τους Sixers να περάσουν στα Play Off. Περισσότερο τεσσάρι παρά τριάρι, τα τρίποντα τα αφήνει στους άλλους, αλλά να είστε σίγουροι πως δε θα τσιγκουνευτεί τίποτα.
Amir Johnson (PF) Έμπειρος παίκτης, χρόνια στο Τορόντο, ο Αμίρ είναι ένα από τα στοιχήματα για τη νέα χρονιά στους Ράπτορες. Πιστεύω πως θα με βγάλει ασπροπρόσωπο με τη δημιουργικότητα και τη συνεργασιμότητά του.
Jonas Valanciunas (C) Ο σπουδαιότερος νεοσσός δεινόσαυρος στην Ευρώπη, έτοιμος για μεγάλα πράγματα φέτος, με αναμενόμενα αυξημένο χρόνο συμμετοχής. Τον ξέρετε λίγο-πολύ.

Ελπίζω να μη σας κούρασα

Υ.Γ: Σαΐνης δαγκωτό κι εγώ και αουτσάιντερ ο Αυτοκράτορας με τον Τζερόνιμο (έτσι για την ίντριγκα)
Πώς σας φαίνεται;

From: fd97

This Post:
00
248695.196 in reply to 248695.194
Date: 10/8/2013 3:55:55 PM
Overall Posts Rated:
6262
Να ξεχωρισω καποια πενταδα δεν μπορω.Συμφωνω μαζι σου τωρα ειναι καθαρα προσωπικες επιλογες και προτιμησεις...
Να αιτιολογησω τις επιλογες μου ομως!
Κεβιν Ντουραντ: τα λογια περιτα, ισως ο καλυτερος παιχτης μετα του ΛεΜπρον στην λιγκα.Μολις 25 χρονων, τον πιστευω πολυ και νομιζω οτι ηρθε η σειρα του για να παρει το πρωτο του δαχτυλιδι.
Κάιρι Ιρβινγκ: Απο την πρωτη μερα ηγετης;; Απο το πουθενα να εχεις μια ομαδα στις πλατες σου.Τρομερος χειριστης της μπαλας, καλος πασερ, λειπει η εμπειρια και φυσικα πολυ καλος σκορερ.Φετος πιστευω θα ειναι πολυ πιο βελτιωμενος, συνεπως και οι Καβαλιερς θα εχουν εναν παιχτη ντυμενο ΛεΜπρον, αλλα στον ασσο!
Κλέι Τόμσον: Δεινος σουτερ, τον γνωρισα απο την εθνικη της Αμερικης, αρκετα μικρος και μαχητικος.Καλη αμυνα, δολοφονικο σουτ, μακαρι να συνεχισει οπως περσυ και να μην ηταν απλα μια φουσκα τυπου Τζερεμι Λιν.
Τιμ Ντανκαν: Η αληθεια ειναι πως τον ειχα για τον "παγκο" μου αλλα τους πηρατε ολους, αρα η σκεψη μου παει μονο εκει.Τι κι αν ειναι 37 προς τα 38 του; Εκανε πλακα φετος και παραλιγο να με τρελανει με αλλο ενα δαχτυλιδι, αλλα οι Χιτ ηταν καλυτεροι.Δεν περιμενω για να λεμε την αληθεια να με ανεβασει στα στατιστικα, πεσμενος θα ειναι αλλα ειναι ο Ντανκαν οπως και να το δουμε.Αγαπητος και παντα επικινδυνος, εντελως αυτος που λεμε αναισθητος στο θεμα του παιχνιδιου, αλλα ξερει τοσα που μονο αναισθητος δεν φαινεται.Εχει αυτη την ηρεμια που σε κανει να εισαι σιγουρος.Ξερεις ακριβως τι θα κανει, αλλα αυτο ειναι το καλυτερο, σε κερδιζει.Φτανει, πολλα ειπα για τον Τιμμυ!
Λαρρυ Σαντερς: Κι αυτον για παγκο τον ειχα αλλα εκατσε ετσι.Αρκετα ατσουμπαλος με κακη επιθετικη συμπεριφορα, αλλα τρομερος αμυντικος και ιδιαιτερα μπλοκερ.Αυτο με τραβηξε σε αυτον, ενα ελαφι που αν δουλεψε οσο επρεπε και το θελει πραγματικα, μπορει να κυριαρχησει πραγματικα κατω απο την ρακετα των ελαφιων.
Αυτα, μπορειτε και εσεις φυσικα να σχολιασετε τις επιλογες μου ή να γραψετε οπως εγω τους λογους που διαλεξατε αυτους που εχετε.

Message deleted
From: SuperDrunk

To: fd97
This Post:
00
248695.198 in reply to 248695.197
Date: 10/8/2013 4:39:36 PM
Overall Posts Rated:
66
Να αιτιολογήσω και γω τις δικες μου επιλογές λοιπον. Αποκλειστικό κριτήριο ήταν να έχω παικτες "γεμάτους" σε όσο το δυνατόν περισσότερες στατιστικές κατηγορίες ωστε να είμαι στο τέλος της σεζόν πρώτος τουλάχιστον σε 2 κατηγορίες

Ricky Rubio
Ασσιστ, Ασσιστ, Ασσιστ. Τίποτα άλλο.
Eric Gordon Ειλικρινά δεν έχω ιδέα γιατί τον πήρα. Μάλλον θα ήμουν μεθυσμένος. Μεγάλο ρίσκο. Αν βγει χτυπάμε τριάδα
Rudy Gay Τριάρι πολυεργαλείο. Γεμάτος σε πολλές στατιστικες αλλά και φοβερά ασταθής. Ρίσκο κι αυτός
LaMarcus Aldridge Εδώ δε υπάρχει κανένα ρίσκο. Πόντοι και ριμπάουντ μαζί. Είμαι σίγουρος οτι θα με βγάλει ασπροπρόσωπο. Καμία ανυσηχία που έχασε το πρώτο φιλικό
Dwight Howard Τάπες, Ριμπαουντ, Πόντοι. Τι άλλο να ζητήσει κανείς. Φέτος μάλιστα που έφυγε από την κλίκα Κόμπε, Γκατζόλ θα είναι η χρονιά του.

ΥΓ Υπάρχουν ακόμα πολλοι παιχταράδες διαθέσιμοι και μάλιστα υπάρχει ένας που φέτος θα βγάλει μάτια. Δεν λέω ποιός είναι. Να περιμένετε να δείτε όταν τον επιλέξω. Αν τον πάρει κανείς πριν να έρθει η σειρά μου θα τον κεράσω παγωτό χωνάκι

This Post:
00
248695.199 in reply to 248695.198
Date: 10/9/2013 11:39:13 AM
Batsi
A1
Overall Posts Rated:
106106
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Λοιπόν αφού δικαιολογουμαστε θα γραψω κι εγώ :Ρ
Dwayne Wade (ΣΓ):ο γνωστός σε ολους μας σταρ με ελπίδες να ναι και βελτιωμένος φέτος αφου έχασε κιλά και δουλεψε πολυ στην οφσίζον..δεν ανησυχεί ο μικροτραυματισμός του!!
John Wall (ΠΓ):καθαρά προσωπικός θαυμασμός με έφερε στην επιλογή του.Γρήγορος,αθλητικος με τρομερη διεισδυση και πασα ενας απο τους τοπ άσσους για μενα που φέτος αφου ξεπέρασε τον τραυματισμό του πιστεύω οτι ειναι ώριμος για να κάνει το μπαμ!!
Al Jefferson (Σ):βουνό κάτω απο τις ρακέτες.Ίσως ο κορυφαίος σεντερ πέρσυ και κατα τη γνώμη μου 2ος γενικά μετα το Χάουαρντ.Η μεταγραφή του στους Μπομπκατς πιστεύω θα τον βοηθήσει σε μια ομάδα με καλό άσσο αλλα χωρίς αλλους σταρ (περαν αυτων των 2).Αρκετά σταθερός,πιστεύω να μαι βγάλει ασπροπρόσωπο!!
David Lee(ΠΦ):ίσως η πιο ''περίεργη'' επιλογή μου.Όμως μιλάμε για εναν καλό ριμπάουντερ και ικανό σκόρερ.Ελπίζουμε ότι θα πάρει καποιες προσπαθειες φετος για να βαλει πολλου ποντους :Ρ 4αρι ήθελα παρα πολύ τον Λοβ που θα τον έπερνα και 2ο αλλα δεν πρόλαβα οπότε ο Λι είναι πιστεύω το ιδανικό πλαν Β!!
Josh Smith (ΣΦ):η πιο επιτυχημένη επιλογή μου πιστεύω.Ο Σμιθ μπορεί να ανεβασει πολλες στατιστικές κατηγορίες.Ανανεωμένος,ελπίζω να δείξει τι αξίζει ως 3αρι στους Πίστονς.Είναι σε καλη ομαδα,θεορείται ο σταρ αυτης..ελπίζουμε σε μια εξαιρετική σεζόν απο αυτόν!!

This Post:
00
248695.200 in reply to 248695.190
Date: 10/9/2013 11:43:10 AM
Batsi
A1
Overall Posts Rated:
106106
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Σειρά σου φίλε..!!
1η ΕΠΙΛΟΓΗ

1.Koutsoukman -> Lebron James (SF)
2.Fd97 ->Kevin Durant (SF)
3.Sainhs -> Carmelo Anthony (SF)
4.Ψηλός Λυκος -> Stephen Curry (SG)
5.Απερίγραπτη Χαρα -> Jeremy Lin (PG)
6.Johnny15 -> Dwyane Wade (SG)
7.Autokratoras ->James Harden (SG)
8.Jeronimo 1821 ->Dirk Nowitzki (PF)
9.SuperDrunk ->Dwight Howard (C)
10.AP14 ->Chris Paul (PG)

2η ΕΠΙΛΟΓΗ

1.AP14 ->Kevin Love (PF)
2.SuperDrunk ->Ricky Rubio (PG)
3.Jeronimo 1821 ->Marc Gasol (C)
4.Αutokratoras ->Jrue Holiday (PG)
5.Johnny15 -> John Wall (PG)
6.Aπερίγραπτη Χαρα ->O.J. Mayo (SG)
7.Ψηλός Λυκος -> Paul George (SF)
8.Sainhs -> Blake Griffin (PF)
9.Fd97 -> Kyrie Irving (PG)
10.Koutsoukman -> Deron Williams (PG)

3η ΕΠΙΛΟΓΗ

1.Koutsoukman ->Serge Ibaka (PF)
2.Fd97 -> Klay Thompson (SG)
3.Sainhs -> Chris Bosh (C)
4.Ψηλός Λυκος -> Evan Turner (SG)
5.Απερίγραπτη Χαρα -> Thaddeus Young (SF)
6.Johnny15 -> Al Jefferson (C)
7.Autokratoras ->DeMarcus Cousins (C)
8.Jeronimo 1821 ->Luol Deng (SF)
9.SuperDrunk ->Rudy Gay (SF)
10.AP14 -> Nicolas Batum (SF)

4η ΕΠΙΛΟΓΗ

1.AP14 -> Joakim Noah (C)
2.SuperDrunk -> LaMarcus Aldridge (PF)
3.Jeronimo 1821 ->Derrick Rose (PG)
4.Αutokratoras ->Zach Randolph (PF)
5.Johnny15 -> David Lee (PF)
6.Aπερίγραπτη Χαρα ->Amir Johnson (PF)
7.Ψηλός Λυκος -> Greg Monroe (PF)
8.Sainhs -> Tony Parker (PG)
9.Fd97 -> Larry Sanders (C)
10.Koutsoukman -> Nikola Pekovic (C)

5η ΕΠΙΛΟΓΗ

1.Koutsoukman ->DeMar DeRozan (SG)
2.Fd97 -> Tim Duncan (PF)
3.Sainhs -> Jimmy Butler (SG)
4.Ψηλός Λυκος -> Kemba Walker (G)
5.Απερίγραπτη Χαρα -> Jonas Valanciunas (C)
6.Johnny15 -> Josh Smith (SF)
7.Autokratoras ->Chandler Parsons (SF)
8.Jeronimo 1821 ->Avery Bradley (SG)
9.SuperDrunk -> Eric Gordon (SG)
10.AP14 -> J.R. Smith (SG)

6η ΕΠΙΛΟΓΗ

1.AP14 -> Russel Westbrook (PG)
2.SuperDrunk -> Monta Ellis (G)
3.Jeronimo 1821 ->Steve Nash (G)
4.Αutokratoras ->
5.Johnny15 ->
6.Aπερίγραπτη Χαρα ->
7.Ψηλός Λυκος ->
8.Sainhs ->
9.Fd97 ->
10.Koutsoukman ->

This Post:
00
248695.201 in reply to 248695.200
Date: 10/9/2013 12:35:35 PM
Overall Posts Rated:
7070
1η ΕΠΙΛΟΓΗ

1.Koutsoukman -> Lebron James (SF)
2.Fd97 ->Kevin Durant (SF)
3.Sainhs -> Carmelo Anthony (SF)
4.Ψηλός Λυκος -> Stephen Curry (SG)
5.Απερίγραπτη Χαρα -> Jeremy Lin (PG)
6.Johnny15 -> Dwyane Wade (SG)
7.Autokratoras ->James Harden (SG)
8.Jeronimo 1821 ->Dirk Nowitzki (PF)
9.SuperDrunk ->Dwight Howard (C)
10.AP14 ->Chris Paul (PG)

2η ΕΠΙΛΟΓΗ

1.AP14 ->Kevin Love (PF)
2.SuperDrunk ->Ricky Rubio (PG)
3.Jeronimo 1821 ->Marc Gasol (C)
4.Αutokratoras ->Jrue Holiday (PG)
5.Johnny15 -> John Wall (PG)
6.Aπερίγραπτη Χαρα ->O.J. Mayo (SG)
7.Ψηλός Λυκος -> Paul George (SF)
8.Sainhs -> Blake Griffin (PF)
9.Fd97 -> Kyrie Irving (PG)
10.Koutsoukman -> Deron Williams (PG)

3η ΕΠΙΛΟΓΗ

1.Koutsoukman ->Serge Ibaka (PF)
2.Fd97 -> Klay Thompson (SG)
3.Sainhs -> Chris Bosh (C)
4.Ψηλός Λυκος -> Evan Turner (SG)
5.Απερίγραπτη Χαρα -> Thaddeus Young (SF)
6.Johnny15 -> Al Jefferson (C)
7.Autokratoras ->DeMarcus Cousins (C)
8.Jeronimo 1821 ->Luol Deng (SF)
9.SuperDrunk ->Rudy Gay (SF)
10.AP14 -> Nicolas Batum (SF)

4η ΕΠΙΛΟΓΗ

1.AP14 -> Joakim Noah (C)
2.SuperDrunk -> LaMarcus Aldridge (PF)
3.Jeronimo 1821 ->Derrick Rose (PG)
4.Αutokratoras ->Zach Randolph (PF)
5.Johnny15 -> David Lee (PF)
6.Aπερίγραπτη Χαρα ->Amir Johnson (PF)
7.Ψηλός Λυκος -> Greg Monroe (PF)
8.Sainhs -> Tony Parker (PG)
9.Fd97 -> Larry Sanders (C)
10.Koutsoukman -> Nikola Pekovic (C)

5η ΕΠΙΛΟΓΗ

1.Koutsoukman ->DeMar DeRozan (SG)
2.Fd97 -> Tim Duncan (PF)
3.Sainhs -> Jimmy Butler (SG)
4.Ψηλός Λυκος -> Kemba Walker (G)
5.Απερίγραπτη Χαρα -> Jonas Valanciunas (C)
6.Johnny15 -> Josh Smith (SF)
7.Autokratoras ->Chandler Parsons (SF)
8.Jeronimo 1821 ->Avery Bradley (SG)
9.SuperDrunk -> Eric Gordon (SG)
10.AP14 -> J.R. Smith (SG)

6η ΕΠΙΛΟΓΗ

1.AP14 -> Russel Westbrook (PG)
2.SuperDrunk -> Monta Ellis (G)
3.Jeronimo 1821 ->Steve Nash (G)
4.Αutokratoras ->Derrick Favors (PF,C)
5.Johnny15 ->
6.Aπερίγραπτη Χαρα ->