Λοιπόν αφού δικαιολογουμαστε  θα γραψω κι εγώ :Ρ
Dwayne Wade (ΣΓ):ο γνωστός σε ολους μας σταρ με ελπίδες να ναι και βελτιωμένος φέτος αφου έχασε κιλά και δουλεψε πολυ στην οφσίζον..δεν ανησυχεί ο μικροτραυματισμός του!!
John Wall (ΠΓ):καθαρά προσωπικός θαυμασμός με έφερε στην επιλογή του.Γρήγορος,αθλητικος με τρομερη διεισδυση και πασα

ενας απο τους τοπ άσσους για μενα που φέτος αφου ξεπέρασε τον τραυματισμό του πιστεύω οτι ειναι ώριμος για να κάνει το μπαμ!!
Al Jefferson (Σ):βουνό κάτω απο τις ρακέτες.Ίσως ο κορυφαίος σεντερ πέρσυ και κατα τη γνώμη μου 2ος γενικά μετα το Χάουαρντ.Η μεταγραφή του στους Μπομπκατς πιστεύω θα τον βοηθήσει σε μια ομάδα με καλό άσσο αλλα χωρίς αλλους σταρ (περαν αυτων των 2).Αρκετά σταθερός,πιστεύω να μαι βγάλει ασπροπρόσωπο!!
David Lee(ΠΦ):ίσως η πιο ''περίεργη'' επιλογή μου.Όμως μιλάμε για εναν καλό ριμπάουντερ και ικανό σκόρερ.Ελπίζουμε ότι θα πάρει καποιες προσπαθειες φετος για να βαλει πολλου ποντους :Ρ 4αρι ήθελα παρα πολύ τον Λοβ που θα τον έπερνα και 2ο αλλα δεν πρόλαβα οπότε ο Λι είναι πιστεύω το ιδανικό πλαν Β!!
Josh Smith (ΣΦ):η πιο επιτυχημένη επιλογή μου πιστεύω.Ο Σμιθ μπορεί να ανεβασει πολλες στατιστικές κατηγορίες.Ανανεωμένος,ελπίζω να δείξει τι αξίζει ως 3αρι στους Πίστονς.Είναι σε καλη ομαδα,θεορείται ο σταρ αυτης..ελπίζουμε σε μια εξαιρετική σεζόν απο αυτόν!!