@karapatsakidis
Συγχαρητήρια για την πορεία σου φέτος. Αν μου έλεγαν να επιλέξω αυτόν που θέλω περισσότερο για πρωταθλητή φέτος θα ήσουν εσύ. Έχεις σταθερά ανοδική πορεία κάνοντας σοβαρό πρωταθλητισμό εδώ και 4 σεζόν. Δεύτερη φορά είσαι άτυχος με τραυματία απέναντι μου. Ίσως η 3η να είναι η φαρμακερή για μένα. Μην το βάζεις κάτω.
Το πραγματικό πρωτάθλημα αρχίζει στα πλέι οφ!
Ευχαριστώ φίλε! Όντως ήταν η 2η φορά με τραυματία αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά είχαμε παιχνίδι!
Είναι αλήθεια ότι ο Μέθα κλείνει και τακτικές τρύπες και καταστασεις φάουλ / υπομονετικές στο Σέντερ κλπ.
Και πάλι βέβαια πίστεψα ότι θα αντέξει λίγο παραπάνω χαχα. Εξ άλλου στο περσινό μας αγώνα στο κύπελο δεν βγήκε κανείς με φάουλ με χειρότερες αντοχές και ίδια συστήματα. Αλλά και έτσι ακόμη, πίστευα ότι αν δούλευαν οι οδηγείες και κατέβαινε ο Λαου 5, ο Gabriel 4 (να μαρκάρει τον Ισπανό σου που το είχα φανταστεί οτι θα παιξει 4) και Πελλέ 2-3 πάλι θα το κατάφερνα. Ή έστω 3η αλλαγή απ ευθείας ο Gabriel στο 5. Δυστυχώς ο coach με εντολές BB-Marin έβαζε τον Πελλέ και τον Κολοκιθόπουλο Σέντερ.
Ίσως δεν έπρεπε να το αφήσω στην ελπίδα ότι το παιχνίδι θα κάνει ότι του λες και να βάλω κάποιον απ τους SF αλλαγή 1 εως 5 αλλά αν δεν εβγαινε κανεις με φαουλ δε θα επαιζε τα λεπτα που θα επρεπε και θα έσκαγα χαχα.
Προχωράμε!