BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 15

Season 15

Set priority
Show messages by
From: ALARIHOS

This Post:
00
169490.183 in reply to 169490.180
Date: 3/5/2011 2:00:44 AM
Overall Posts Rated:
138138
Μπα, όχι τον Γκάλη, κάτι σε Κοκολάκη είχα στο μυαλό μου.

ΥΓ. Τον είδες στην Καλαμαριά για καφέ?? Σήμερα παίζω στην Καλαμαριά, μαμώτο πάλι ξύλο θα φάω

From: Evzonas
This Post:
00
169490.184 in reply to 169490.179
Date: 3/5/2011 2:42:18 AM
Overall Posts Rated:
100100
jk69er - aetos : αμφιρροπο παιχνιδι αλλα πιστευω ο αετος εχει τα φοντα να κανει το διπλο και θα το ρισκαρω..αποδοση 1,91
Autokratoras - Great Alexander : πολυ αμφιρροπο παιχνιδι.οι 2 ομαδες απαλλαγμενες πλεον απο το κυπελλο θελουν τη νικη.λιγο περισσοτερο τη θελει ο αυτοκρατορας πιστευω αλλα...δε θα το ρισκαρω.βλεπω μικρη διαφορα οποτε προσφερεται μονο για live στοιχηματισμο(οταν σε καποιο σημειο του αγωνα μια ομαδα χτισει μια διαφορα να πονταρεις στη μικρη διαφορα ποντων...)
Panathinaikos2009 - basilissa21 : ο παο θα το παρει το παιχνιδι ευκολα η δυσκολα.ασος.
revence - Pelasgoi : ρηβενς ευκολα...
ARIS salonica3 -Cholargos Legends : θα γινει ντερμπι πιστευω.σε οσους αρεσει το ρισκο...μπορουν να τιμησουν το 3,25 που δινει το διπλο..!εγω θα το τιμησω,πιστευω την ομαδα του κλαουντιο.
panionios - Condores : καλη ομαδα ο πανιωνιος αλλα οι κονδορες ερχονται μονο για το διπλο...
phoenix kalamarias - Rhino Warriors : θα ελεγα ξερο διπλο αλλα οταν ο Προεδρος πινει καφε στην καλαμαρια και ανθρωποι δηλωνουν πως τον ακουσαν να λεει οτι ηρθε να κανονισει τις τελευταιες λεπτομερειες...τα παντα γινονται ρευστα..
SymTeam - nikolas2007 : απολυτο φαβορι ο προεδρος μετα τα χθεσινα γεγονοτα(πληροφοριες στην ανακοινωση του προεδρου)! ο Συμια(εγω δλδ) εχει αποσυντονιστει τελειως λογω της μακρυμαλουσας μαυρομαλας με το καπελο cowboy που του πασαρε ο προεδρος.αν καταφερω να φτιαξω ομαδα μεχρι της 6 τοτε εχω καποιες ελπιδες..

From: thanos

This Post:
00
169490.185 in reply to 169490.183
Date: 3/5/2011 6:18:30 AM
Overall Posts Rated:
272272
ΥΓ. Τον είδες στην Καλαμαριά για καφέ?? Σήμερα παίζω στην Καλαμαριά, μαμώτο πάλι ξύλο θα φάω

Μμμ, πιθανον να τον προσκαλεσε ο Προεδρος του phoenix για λιγη "βοηθεια". Τραμπουκισμοι αναμενονται...

From: wud1976

This Post:
00
169490.186 in reply to 169490.185
Date: 3/5/2011 10:53:42 AM
Overall Posts Rated:
180180
Στην Καλαμαριά ήμουνα για να συναντηθώ με τον μέγιστο Χάρρυ Κλυν τον οποίο θέλω να προσλάβω ειδικά για το ματς με τους Πελασγούς, προκειμένου να μου γράψει το δελτίο τύπου πριν τον αγώνα της χρονιάς. Πάμε στα προγνωστικά τώρα:

jk69er - aetos : Οπως το βλέπει ο Andy το βλέπω και εγώ, ντέρμπι μέχρι τέλους, η ανωτερότητα του Αετού ισοσκελίζεται απο την έδρα.

Autokratoras - Great Alexander : Αλλο ένα παιχνίδι που θα κριθεί λογικά στις λεπτομέρειες...

Panathinaikos2009 - basilissa21 : Εδώ βλέπω ντέρμπι και μόνο λόγω έδρας δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

revence - Pelasgoi : Το χάντικαπ έχει πάει στους 40.5 πόντους... αυτό τα λέει όλα.

ARIS salonica3 -Cholargos Legends :Θα διαφωνήσω με τον Andy και θα δώσω έδρα.

panionios - Condores : Καλύτερη ομάδα οι Κόνδορες, έχουν το μειονέκτημα της έδρας, αλλά λογικά θα κερδίσουν

phoenix kalamarias - Rhino Warriors : Αφού ξεκαθάρισα τον λόγο της επισκέψης μου στην Καλαμαριά θα δώσω το διπλό για τους Πολεμιστές.

SymTeam - nikolas2007 : Ο Ιτούδης επιμένει για διπλό, εγώ επιμένω για άσο και δεν μπλοφάρω. Ατσάλινη άμυνα οι γηπεδούχοι, δύσκολα θα χάσουν μέσα στο Μπαρουτάδικο... next year που έλεγε και η διαφήμιση

This Post:
11
169490.187 in reply to 169490.186
Date: 3/12/2011 5:45:07 AM
Overall Posts Rated:
138138
Τα προγνωστικά του Σαββάτου σε πρώτη έκδοση:

nikolas2007-basilissa 21----> Ο Κοσμάς με τους παππούδες του έχουν βάλει πλώρη για ψηλά και σήμερα προσφέρουν έναν εύκολο άσσο

Aetos Anogeion B.C. -Condores ---->Οι γηπεδούχοι έχουν τον Caridi τραυματία και δεν μπορούν να ελπίζουν σε πολλά. Διπλό

Cholargos Legends-PELASGOI B.C ---->Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό το ευκολότερο στάνταρτ της αγωνιστικής

Great Alexander-Rhino Warriors ---->Το ντέρμπυ της περιφέρειας βρίσκει τους πολεμιστές μου ορκισμένους για τη νίκη θέλοντας να ξεπλύνουν και την ντροπή για την εντός ήττα της πρεμιέρας και τα όσα είχαν γραφτεί στη γνωστή φυλλάδα με εμπλεκόμενους παλιό διαιτητή(ή αλλιώς παλιοδιαιτητή), έναν αχώνευτο παίκτη της ομάδας εκ Ισπανίας, τον ανθοπώλη του γηπέδου μας και φυσικά τον...ΠΡΟΕΔΡΟ. Διπλό,Διπλό,Διπλό

panionios -JK69ER----> δύσκολο παιχνίδι που πιστεύω ότι θα κλίνει προς την πλευρά των φιλοξενουμένων, Διπλό

ARIS SALONICA3 -revence ----> οι φιλοξενούμενοι είναι σε φάση αναδιάρθρωσης έχουν και τραυματία και δεν θα αντέξουν στην ανωτερότητα των γηπεδούχων, Άσσος

Autokratoras-phoenix kalamarias ---->Η νίκη μετράει διπλή εδώ και όποιος χάσει την έχει βάψει. Ο Θάνος εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το ματσάκι

Panathinaikos 2009 -SymTeam ---->Το ντέρμπυ της περιφέρειας με δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες θα κριθεί στις μικρολεπτομέρειες και πιθανόν μετά από παράταση. Ο Ανδρέας ενισχύθηκε βέβαια λίγο πριν το τζάμπολ με ένα καλό παικτάκη από Πολωνία αλλά θα πρέπει να αποδείξει στα γήπεδα της ΙΙΙ.14 την αξία του. Οριακό Διπλό

This Post:
22
169490.188 in reply to 169490.187
Date: 3/12/2011 7:54:24 AM
Overall Posts Rated:
100100
αντι για προγνωστικα θα γραψω απλα αποσπασματα απο το τι ακουγεται στην περιβοητη τριτη κασετα που εχει στην κατοχη του ο γνωστος ποινικολογος-δικηγορος κ.αλεξης κουγιας...
"πιανω λοιπον το διαιτητη στο ημιχρονο με τους ρινο και του λεω...κοιτα να δεις...το παιχνιδακι πρεπει να το παρω εγω.κανονισε το να παμε παραταση για να μη σου πουν και εσενα τπτ-δηθεν οτι ειχε ευκαιρια ο ρινο να κερδισει-και εκει φροντισε να μην βαλει ουτε ποντο." ---->μου θυμιζει τον αγωνα nikolas2007-rhino αυτο το αποσπασμα...
"ακου να σου πω φιλε πελασγε...τους τσιταχ τους ξερεις??στη σεζον 13 εγω τους ανεβασα...αμα θες να ανεβεις θα ταχεις καλα μαζι μου...!τι???δεν υποκυπτεις??καλα....θα τα πουμε..." ----> η συνεχεια ειναι γνωστη για τη συμπαθεστατη ομαδα των πελασγων...
"στην καλαμαρια δεν εκατσε καλα η δουλεια αν και πηγα εγω ο ιδιος να το κανονισω.απλα το αποκαλυψε αυτο ο θανος μια μερα πριν!!με ειδε τυχαια ρε σου λεω...!μετα αρχισε να μιλαει και ο ευζωνας και ετσι εφυγε με το διπλο ο ρινο...ταχα ολα ετοιμα για σφαγη αλλα...επρεπε να το ακυρωσω για να μη φανερωθω..!θανος και ανδρεας μιλανε πολυ και ισως πρεπει να καθαρισω κανενα κατοικιδιο για να ηρεμησουν λιγο..." -----> no comments...απλα να θυμισω οτι πριν το παιχνιδι phoenix kalamarias-rhino warriors ο προεδρος εθεαθη στην καλαμαρια..

Last edited by Evzonas at 3/12/2011 7:55:24 AM

This Post:
11
169490.189 in reply to 169490.188
Date: 3/12/2011 9:13:39 AM
Overall Posts Rated:
5757
Παλι στα δικαστηρια θα τρεχει ο επιτημος για να καταθεσει.....παλι καλα που οι δικαστες ξερουν καλα την δουλεια της και θα αποδειχτει η αθωοτητα αυτου του παραγοντα-κοσμημα των ελληνικων παρκε.....εσυ αντυ γτ δεν μας λες απο που ξεθαψες αυτο το ποσο που δαπανησες για την αποκτηση του πολωνου....μαυρο χρημα υποψιαζομαι....

From: thanos

This Post:
00
169490.190 in reply to 169490.188
Date: 3/12/2011 9:27:19 AM
Overall Posts Rated:
272272
χαχαχαχα.....δεν υπαρχεις....ακομα γελαω!!!!

Υ.Γ. Δεν θα μας φυμωσει κανεις!!!!

This Post:
00
169490.191 in reply to 169490.189
Date: 3/12/2011 9:40:48 AM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Ασε κι εσυ τσιρακι τωρα τα υποννοουμενα με το χρημα, γιατι αλλιως θα δωσω λινκ για κατεβασμα της ταινιας
"Κοιτα ποιος μιλαει" Νο1 εως Νο500 για να δουν ολο στους υποτιτλους οτι το σεναριο ειναι βασισμενο σε ιδεα του Κ. Κωστακη των Tsitax!
Ο πρωτος διδαξας το μαυρο χρημα, βγαινει και μιλαει γι' αυτο στα φορουμ! Η κατρακυλα της χωρας, μονο τυχαια δεν ειναι τελικα...
Εδω ο επιτιμος ΑΛΩΝΙΖΕ τη χωρα και την Ευρωπη ολοκληρη και φωναζε "εμεις Ευρωπη και εσεις στο Νευροκοπι" και δεν σου καιγεται καρφι...
Απο σημερα μετα τις αποκαλυψεις της εκπομπης "Δικη" του Κ. Θωμαϊδη στο τηλεοπτικο σταθμο Blue Sky, αντικατεστησε το
"ΣΟΚ ΚΑΙ ΜΠΕΟΣ" με το "ΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΔΟΠΕΟΣ"!
Μαλιστα, ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαια, στο προφιλ του στο φατσαμπουκ εχει και φωτογραφια απο τον σταθμο Blue Sky

http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v232/132/69/1...

με σχολιο απο κατω
"ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ ΣΤΟ BLUE SKY"

ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ (λεμε τωρα) ειχε βρεθει εκει...προσπαθει να τα μπαλωσει λεγοντας οτι ηταν για προγνωστικα
στοιχηματος, αλλα ποιος μπορει να τον πιστεψει πια!
λες και ειχε κανενας εκει στο καναλι την επιλογη να του πει οχι να μην παει...
με το ετσι θελω πηγε επειδη ειναι ο...επιτιμος, εκανε προσκληση στον εαυτο του, αυτοπροσκληθηκε.
Σε αυτη τη φωτο μαλιστα, φαινεται το ΔΕΟΣ του παρουσιαστη, το παιδι καθεται σχεδον ΠΡΟΣΟΧΗ και ακουει
τις διαφορες ασυναρτησιες του προεδρου. Εχει τα χερια σταυρωμενα, το στομα κλειστο, η υποταγη ειναι εμφανης!
Ειμαι μαλιστα σιγουρος οτι αυτος ο παρουσιαστης δεν βρισκεται πια στη θεση του...

Πηγε ο επιτιμος στην εκπομπη να ξεφτιλισει αλλους, και βρεθηκε να ειναι ο αρχηγος της παραγκας...
Ετσι ειναι, μπαλα και γυρναει...κι οποιον παρει ο διαολος.
Και εσυ Κωστακη παρεα με τον επιτιμο...Προσεχε τη μπαλα ρεεεεεεεεεεεεεεε!

This Post:
00
169490.192 in reply to 169490.189
Date: 3/12/2011 10:56:39 AM
Overall Posts Rated:
100100
βλεπω οτι μετα τις αποκαλυψεις μου ξεσπασε πολεμος(ηταν αναμενομενο)!το θεμα ειναι οτι το μερος του επιτιμου περνει το μονο ατομο που φαινεται να εχει υποστηριχτει απο τον προεδρο....(ο προεδρος των τσιταχ δλδ)!με τρομαξε λιγο η φραση του...."η δικαιοσυνη ξερει καλα τη δουλεια της..."!ισως αποδεικνυει οτι για ακομα μια φορα ο προεδρος και η "φαμιλια" του θα βγουν αθωοι και για ολα θα φταινε...οι Symteam, οι Rhino Warriors,οι Minoan Bulls,ο Autokratoras και οποιος αλλος τολμησει να μιλησει...! και ενα μνμ στον καθενα ξεχωριστα...
@birdman : λεφτα υπαρχουν....(χοχοχο)!!και δεν τα βρισκει κανεις μονο μεσω στημενων αγωνων οπως κανουν καποιοι...!ισως υπαρξει ακομα μια προσθηκη οχι τετοιου βεληνεκους...!
@thanos : θα συνεχισουμε να τα λεμε φιλε θανο αλλα...τις τελευταιες μερες μαλλον καποιος εριξε κατι στο νερο απτο καναρινι μου και εχει καραφλιασει το κακομοιρο...!τριχα δεν τουχει μεινει στο κεφαλι...!
@candlebox71 : εισαι και εσυ μια απτις ζωντανες αποδειξεις οτι οποιος εναντιωθει στον προεδρο..."θα υποστει τις συνεπειες"!υποκλινομαι στην αναλυση σου για την φωτο-αποδειξη της επιρροης αυτου του ανθρωπου σε ολοκληρο το αθλητικο συστημα της χωρας..! εντυπωση ειχε προκαλεσει τοτε οταν για τον τελικο του champions league o κοσμας ειχε πει οτι θα κερδιζει η μιλαν 3-0 στο ημιχρονο και τελικα θαρθει 3-3 και ο δημοσιογραφος τολμησε να πει..."μα ειστε σιγουρος??με ποια λογικη?".η απαντηση του προεδρου...σκληρη.."κατι ξερω μικρε...μην αμφιβαλεις..."!τελικα ,το αποτελεσμα ηταν μιλαν3-0 ημιχρ και ...τελικο 3-3 και ο δημοσιογραφος πηρε..."δυσμενη μεταθεση" σε μια εφημεριδα στην γκανα...

From: wud1976

This Post:
00
169490.193 in reply to 169490.192
Date: 3/12/2011 11:05:06 AM
Overall Posts Rated:
180180
Aχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Κομμένα τα γέλια όμως γιατί μόλις έδωσα συνέντευξη τύπου και παραθέτω το σχετικό απόσπασμα:

"Ασχολούμαστε με μια στημένη υπόθεση από έναν άνθρωπο που για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν προσωπικός μου φίλος. Σκοπός του ήταν να στιγματίσει εμένα προσωπικά , αφού εγώ ήμουν η αιτία να απομυθοποιηθεί μετά τη ρήξη που είχαμε στο Δ.Σ. της ΙΙΙ.14... Μετά αποχώρησε για πάντα από τον χώρο του buzzerbeater. Αυτός είναι ο mistral, ο πρόεδρος των Πελασγών. Είχαμε πολλές επαφές κάθε ημέρα και μου είχε εκμυστηρευτεί πως είχε καταγεγραμμένες συνομιλίες πολλών ανθρώπων, αλλά δεν πίστευα πως θα έκαναν το ίδιο και για τις δικές μας συζητήσεις. Αυτά που αναφέρονται στις κασέτες είναι προϊόντα υποκλοπής και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Δεν αποδεικνύεται διάπραξη από μέρους μου οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος και καλό είναι να ρωτήσετε τις νομικές σας υπηρεσίες να σας πουν αν αυτά που λέω ισχύουν ή όχι. Μην ακούτε μόνο την πλευρά του κ. Candlebox. Υπάρχουν και καλύτεροι δικηγόροι. Υποκλοπέας είναι ο mistral και θα αποδειχθεί στη δικαιοσύνη όπου θα κληθεί να λογοδοτήσει".

Advertisement