Αφού πρώτα έκανα 30 λεπτά για να καταφέρω να σταθεροποιήσω τα μάτια μου που έκαναν κύκλους στον ρυθμό του κουνήματος των οπίσθιων των καλλίγραμμων κοριτσιών του Θάνου, μπορώ πλέον να απαντήσω... όντως ταξίδεψα στη Νότια Αμερική, όντως έδωσα τη γνώμη μου για τα κορίτσια, αλλά ο σκοπός μου ήταν να πάρω την υπογραφή του Filimona Tsekou, του γνωστού Ελληνα ομογενή εκ Βενεζουέλας. Απλά ο Θάνος όταν έμαθε για την επίσκεψη μου στη Βενεζουέλα, βρήκε την ευκαιρία να κάνει μερικές δουλειές του κω...ου!!!
Υ.Γ. Βασίλη, η σημερινή νίκη ήταν εκπληκτική για μια ομάδα σαν την Κύπρο που τις 3-4 προηγούμενες σεζόν η πιο ισχυρή ομάδα που είχε κερδίσει σε επίσημο παιχνίδι ήταν μία με Νο61 παγκόσμια κατάταξη τότε. Μέτρησε σίγουρα η διαφορά ενθουσιασμού, αλλά όπως έγραψα και στο δελτίο τύπου πιστεύω πως θα κερδίζαμε και πάλι απλά με μικρότερη διαφορά, Απο εκεί και πέρα έκανα το καλύτερο ever σκάουτινγκ που έχω κάνει σε αντίπαλο (ούτε με την ομάδα μου δεν έχω ασχοληθεί τόσο) και αυτό βγήκε με τον καλύτερο τρόπο στο γήπεδο. Επίσης, ο προηγούμενος προπονητής και φίλος μου, ο krepaleon, έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά με τους παίκτες και έχω πιο ολοκληρωμένο ρόστερ φέτος εγώ στη διάθεση μου.