S jedne strane si u pravu, to je i mene lomilo dok sam slagao trening...ali zaboravljaš da se stvari mjenjaju iz tjedna u tjedan...tako da u onom trenutku nisam mogao predvidjeti razvoj događaja...tj. nadao sam se da neće krenuti tim tokom, bar kaj se Karavide tiće...
Dok sam mu predlagao trening Karavida je još bio prva opcija na SF...čak je i Krešić bio u igri...a Vrhovac se pripremao za PF poziciju kao back-up Šušteršiću, a ionako je u planu bio trening vanjskih skilova čim riješi te unutarnje...tek njihovim otpadanjem iz kombinacija je Vrhovac izbio u prvi plan na SF poziciji jer sam morao nekog stavit tamo, dakle silom prilika...
Da vuk bude sit a koza cijela, prepolovit ću količinu planiranih unutarnjih skilova...ali od skoka ne odustajem, jer tu smo sad kriminalno kratki, a mislim da ćemo biti kratki na njemu i iduće sezone...dakle, nek im digne skok i može na vanjske...evo, sad bum odmah javil vlasniku novi plan treninga...
Još uvijek se nadam povratku Karavide u momčad, s njim dobivamo opciju vanjskog napada, pa bi onda Vrhovac bio SF za unutarnji napad, a Karavida za vanjski...
Nadam se da sam bar donekle s tim primirio duhove, a i jučer sam iskopao jedno pravo nisko krilo za iduću sezonu, s obranama, dodavanjima i unutarnjim šutom...a s obzirom da niskim krilima treba više vremena za razvoj momak bi morao biti spreman za iduću sezonu...
Last edited by Mod-Ray Sadomazođubrilović at 9/13/2012 4:11:21 AM
Sei un mito