Evet gerçekten playoff'ta sakatlık aşırı can sıkıyor. Normal sezonda olsa, bu yüzden kupadan da elensem üzülmem. Ancak nedense playoff'larda çok sakatlık oluyor.
Ben de kendi hatamın kurbanı oldum. Önce ilk maça rahat ol çıkmasam zaten son maça 21-0 ile girecektim, TBL'yi garantilemiş olarak. Sonrasında ise "çz çıkıp playoff'u baştan bitirmiyim, hem rakibi rahat olda yenerim artık herhalde, hem belki yedeklerle çıkar, niye aslarla çıksın ki" diye fazla düşünüp normal çıkıp yenildim. Aslında rahat ol çıkan bir takımı her türlü yenmem gerekirdi, bu da benim ayıbım.
Ancak Hasan Ece'nin gidişini önemsemiyorum. Rahat ol'a karşı ve Sarper Mançosuz bir takımı yenemediysem playoff'ta kendi sahamda bile olsa yenemezdim muhtemelen. Şimdi Wild Squirrels'in şampiyon olmasını bekleyeceğiz ama o da kolay değil, bakalım.
Belki de yapacağım en mantıklı iş bütün oyuncuları 1 dolardan satışa koyup son maça çz çıkmaktı. Ama böylesi de ayıp olur, yakışmaz diye düşündüm.
Bu arada İzmir Orcas hocam, geçen sezondan ders almış

Geçen sezon ribauntlarda ikiye katlayarak yenmiştim playoff'ta. Bu sezon ribaunt işini halledip beni yendi.
Last edited by ouzymk1 at 6/27/2025 6:30:03 PM