kak nema ima ta stranica i tam se prati jako puno 18 godišnjaka...a svi koji imaju potencijalnog reprezentativca...dobe pristup toj stranici.....a ak im se neda ..pošalju svaki up skila critu,valerosiju ili meni pa mi uvedemo.....napredak..
a riko je napravio i program za vođenje mladih talenata..ali ja to još nisam skužio kak dela....baš sam panj..:::))
aovak kaj se tiće kandidata za izbornika....treantu svaka čast, najbolji je...ali ipak po meni je starosta u prednosti..jer ima više slobodnog vremena...i više bi se posvetio repki.. i više je aktivan na forumima od treanta.....
a i mislim da je vrijeme za promjene...
da se svi ujedinimomi niželigaši da više jednom svrgnemo sa trona te prvoligaše na kormilu repke..
mislim da je konačno došlo i naše vrijeme da pokažemo i mi mali ....
tim prvoligašima da i mi možemo voditi repku....
pa kad nemremo nikak preko njih u 1 ligu da im uzmemo iz ruku voljenu igračku a to je reprezentacija...
i da im pokažemo kako smo i mi sposobni napraviti isto što i oni....ako ne i više..
ZATO POZIVAM SVE KOJI NISU IZ 1 LIGE GLASAJTE ZA STAROSTU......
vjerujte nećete pogrješiti, jer ako neko može napraviti igrača kao što je Grbeš..
onda je sposoban i voditi HR BB repku...
i sve kaj je napisano u prethodnim postovima od critersa i anabolica bu se zaživjelo....
jer bum ga ja teral ko vrag svoju mater...da to sve napravi...
a znate kad marijoh nekaj obeća on to i ispuni
zato još jednom glasajte za STAROSTU...on je vaš i naš prvi pik na ovim izborima...
treantu svaka čast.....ali starosti glas....:::)))
to neka vam bude misao vodilja.....kad bute glasali za novog izbornika.....
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!