Čestitke tudi iz moje strani za zaslužen in rekordni 7 naslov prvaka! :) Jaz sem zadovoljen s svojo sezono, v obeh tekmovanjih viceprvak, kjer smo padli proti najboljši ekipi zadnjih 10 sezon v Sloveniji, tako da si nimam popolnoma nič za očitat :) Zadovoljen sem tudi z igro v finalu, bili smo celo bolj konkurenčni kot sem morda realno pričakoval. Na prvi tekmi smo samo regulirali minutažo za pomembno domačo tekmo, pa smo vseeno parirali do zadnje četrtine, na domači tekmi pa smo še 2min do konca zaostaljali samo za 2 točke v zelo izenačeni tekmi, medtem ko smo skoraj celo tekmo igrali brez prvega organizatorja igre, ki se je poškodoval že po 5min tekme. Naša klop je krajša kot pri Prašičkih, tako da je vsaka poškodba ali zgodnja klop zaradi osebnih napak članov prve peterke za nas v takšnem obračunu usodna. Tako da sem zadovoljen s prikazanim v finalu, z malo sreče bi lahko bilo finale še bolj zanimivo, naslov pa gre vsekakor v prave roke :) Da je ekipa že vrsto let med najboljša oz. med najboljšimi brez "tanjkanja" je izjemen dosežek Sensimana.
Jaz pa sem vsekakor zadovoljen, da sem po daljšem času obogatil zbirko pokalov še z 2 srebrnima "kantama" v tej sezoni :)