Έχοντας μόλις ελάχιστα λεπτά ελεύθερος μετά την εικοσαήμερη (20ήμερη) ΑΠΑΓΩΓΗ μου θα ήθελα με ένα σύντομα σημείωμα να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν. Παρά το γεγονός ότι έγινε προσπάθεια να κρατηθεί κρυφό, τα πρωτοσέλιδα της γνωστής φυλάδας " Ο άσχετος" συντέλεσαν να κατακρημνησθεί η μετοχή του ομίλου μου στο χρηματιστήριο του Ναιρόμπι (που όλοι ξέρουμε που βρίσκεται). Τα λύτρα που καταβλήθησαν προ τριημέρου, ήταν υπέρογκα (μιλάμε για πολλά λεφτά ρε μαμώτο) αλλά οι μετοχοι μας να μην ανησυχουν (και καλά) γιατί το πασίγνωστο γραφείο ερευνών " Ο κος Σπύρος" βρίσκεται ας πούμε στα χνάρια τους, μετά και από τις πολύτιμες πληροφορίες που τους έδωσα ( με τάιζαν μόνο τυρόπιτες, έβαζαν λαικα, έναν τον έλεγαν Μήτσο και ένας άλλος "αεριζόνταν" συνέχεια ).
Όσο για τους θρυλικούς Ρινόκερους μπορεί να έχουν χάσει το δρόμο τους αλλά με τον αρχηγό τους παρόντα είναι έτοιμοι να βαδίσουν ξανά στο δρόμο της επιτυχίας. Σύντομα θα επανέλθω με νεότερα για να μην έχετε και αγωνία.
ΥΓ1. Κλαούντιο πολύ καλή μεταγραφή που έκανες! Πόσο είπαμε κόστισε ο Ιταλός?? 1.600.000 εε?? Είδες για να κόβεις πολλά εισιτήρια!!
ΥΓ2. ΠΡΟΕΔΡΕ βλέπω μόνο μία μεταγραφή έκανες των 400.000$ μόνο! Κάτι μου λέει ότι θα ακολουθήσει και άλλη πάνω από μύριο! Είδες για να πάνε καλά τα μαγαζιά σου και να πίνει ο κόσμος ξύδια?