Συμφωνω απολυτα με τον φιλο μου τον Ronnie12 που ειναι ενα τυπικο παραδειγμα των παιδιων που προπονουν παικτες για εθνικη.
Μακαρι τα παιδια του τιμ να ειναι καλα στην προσωπικη της ζωη,αυτο ειναι προτεραιοτητα για ολους μας ετσι κι αλλιως.Δουλεια ειναι πολυ πιθανο να γινεται και να μην την περνουμε χαμπαρι εμεις,αλλα ως εκλεγμενος απο την ελληνικη κοινοτητα,νομιζω οτι καλο θα ηταν να λεμε και δυο πραγματα για αυτα που κανουμε η σκοπευουμε να κανουμε,για να εχει γνωση και η ελληνικοι κοινοτητα σε τι δρομο βαδιζει η εθνικη ομαδα,αλλωσε η επικοινωνια αυτη ειναι ενας ακομα καλος τροπος να ερθουν πιο κοντα νεα μελη στην εθνικη ομαδα και συνεπως,να διευκολυνθει και το εργο των εκαστοτε εθνικων προπονητων αλλα και των τιμ που τους πλαισιωνουν.
Ελπιζω και εγω με τη σειρα μου τα παιδια να ειναι καλα στην προσωπικη τους ζωη.
Υ.Γ ενα ενθαρρυντικο μηνυμα που εισπραττω παντως ειναι το γεγονος οτι η εθνικη μας ομαδα ποτε δεν θα παψει να εχει ενδιαφερον,καθως ακομα και σε εποχες που η επικοινωνια ειναι λιγη,διαφορα μελη της κοινοτητας μας απο πρωην προπονητες(manu),απο χρηστες που προπονουν εως και απλα μελη εκφραζουν την ανησυχεια τους και αυτο σιγουρα μπορουμε να το χαρακτηρισουμε θετικο κατ εμε