Аз лично се съмнявам някой друг освен нас четиримата да пише във форума. Повечето от останалите мениджъри в лигата влизат колкото да наредят отбора за през седмицата и това е, а ако има някой по-редовен не му се занимава с нас. Това обаче не пречи и ние да си правим шоуто, а както по всичко си личи то си се получава. Аз вече тотално съм окачествен от други "фактори" в играта като человек, нищо неразбиращ от BB, затова мога да си позволя всякакви изказвания, защото така и така нищо не разбирам. А именно и на мен ми е малко... странно да кажем, отбор от топ 10 в БГ и с претендиращ за един от най-разбиращите мениджъри да падне от бот. Аз играх само с БГ-та и бих бот с чужденци, затова не съм си изпоизволнил евтините българчета, както правят и много други мениджъри, пък било то и в А група. ОК, на минус си, но защо нямаш още няколко с по 2-3k заплати, не вярвам чак толкова много да те натоварят. Ти си знаеш де, аз в никакъв случай не мога да ти давам акъл - в тази игра има само един, който знае повече от теб и той е вся и всьо, знаем за кого говоря.