Hattrick'i yaklaşık 7 yıl oynadım. 2006'da başlamış, birlikte başladığım arkadaşlarım bırakmasına rağmen inatla devam etmiştim. BuzzerBeater'la tanışınca önce düzenli bakmamaya başladım. Sonra da bıraktım. Devam etsem belki üçümüz aynı ligde olacaktık :)
Salı günü sonuçları da benden olsun, liste aşağıda. Keyifli oyunlar...
Gün 10 (Salı 12 Ağustos 2014) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.comGecenin sonuçlarıMarsasgücü 98 - KARRAYEL 97
FERRARİ THUNDER 84 -
Filtre Kahve 111Erzincanli 82 -
san antonio spursss 106Cataclysm 34 -
Izmir Feat 99Shark King Thunders 82 - kürdistan 70
35 Zoom Zoom 35 118 - dertsiz81 105
blue young stars 99 - kemal senakar 83
xNxx 80 - Nikotin Basket Klüp 58
Gecenin en iyi kollektif performansıSayı : 118 : 35 Zoom Zoom 35
Ribaunt : 61 : kemal senakar, xNxx
Asist : 31 : Filtre Kahve
Top çalma : 13 : Izmir Feat
Blok : 14 : Izmir Feat
Gecenin en iyi kişisel performanslarıSayı : 64 : A. Senger (35 Zoom Zoom 35)
Ribaunt : 23 : A. Barel (kemal senakar)
Asist : 8 : D. Fraire (san antonio spursss), F. Barro (san antonio spursss)
Top çalma : 5 : A. Roed (kürdistan)
Blok : 5 : Z. bin Abu Bakar (Izmir Feat)
Gecenin en iyi beşiOyun Kurucu : M. Kottikas (Shark King Thunders) (20 Sayı, 6 Ribaunt, 6 Asist, 3 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 25
Şutör Gard : A. Senger (35 Zoom Zoom 35) (64 Sayı, 4 Ribaunt, 6 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 60
Kısa Forvet : M. Fakih (Shark King Thunders) (16 Sayı, 12 Ribaunt, 1 Asist, 2 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 23
Uzun Forvet : D. Satyanarayana (blue young stars) (24 Sayı, 18 Ribaunt, 2 Asist, 1 Top çalma, 4 Blok) : Verimlilik : 39
Pivot : J. Bubelas (Izmir Feat) (17 Sayı, 14 Ribaunt, 1 Asist, 3 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 35
Gecenin EDO'suA. Senger (35 Zoom Zoom 35) (64 Sayı, 4 Ribaunt, 6 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 60
Gecenin kötü performansıT. Yilmaz (Cataclysm) (8 Sayı, 9 Ribaunt, 4 Asist, 0 Top çalma, 1 Blok)M. Aypar (Cataclysm) (0 Sayı, 0 Ribaunt, 0 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -5
Tüm istatistiklerEldivenleriyle oynayan adam : P. Vouzas (Cataclysm) : 6 Top kaybı
Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : O. Has (Marsasgücü), L. Adámek (Erzincanli) : 6 Faul
Demir adam : M. Shefer (kemal senakar), M. Cerovic (FERRARİ THUNDER), Q. Berkovic (FERRARİ THUNDER), T. Fay (FERRARİ THUNDER), N. Bogdanov (Shark King Thunders), K. Maleev (Shark King Thunders), M. Fakih (Shark King Thunders), A. Saltan (Shark King Thunders), A. Armero (kürdistan), A. Roed (kürdistan), L. Bumbacher (kürdistan), R. Honculada (kürdistan), D. Fraire (san antonio spursss), E. Järv (san antonio spursss), F. Barro (san antonio spursss), S. Silva Cruz (Erzincanli), K. Korpinen (dertsiz81), A. Tarcauskas (35 Zoom Zoom 35) : 48 Dakika
Şutör : A. Senger (35 Zoom Zoom 35) : 7 Üç sayı
En iyisi : F. Cagnon (Nikotin Basket Klüp), J. Bubelas (Izmir Feat), A. Senger (35 Zoom Zoom 35) : Not : 16.0
En kötüsü : O. Asal (KARRAYEL) : Not : 3.0