BuzzerBeater Forums

BB Hellas > ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2014

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2014

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254794.17 in reply to 254794.13
Date: 2/4/2014 3:14:19 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.. ο Γιαννης πρεπει να παιξει φετος για να αρχισει σιγα σιγα να μπαινει και στο κλιμα της εθνικης.. κακα τα ψεματα το ευρωπαικο μπασκετ με το ΝΒΑ εχουν διαφορες και ενας καλος παικτης πρεπει να προσαρμοζεται αναλογα με το ποιους εχει συμπαικτες αλλα και αντιπαλους..

Ο Κουφος θελω να ειναι στην εθνικη χωρις να ξερουμε τι μπορει να κανει περισσοτερο για να αποφυγουμε τις γελοιες (κατα την αποψη μου παντα) κλησεις των καββαδα μαυροκεφαλιδη και βουγιουκα.. για τον τελευταιο οχι και τοσο αλλα τους αλλους 2 οσοι τους ειδαν στο περασμενο ευρωμπασκετ καταλαβαν οτι δεν κανουν για την εθνικη.. ο ενας ακομα αγουρος μονο για την βρωμοδουλεια μεσα που δεν την κανει και καλα... ο αλλος σεντερ που εχει απο τα πιο αργα ποδια να μαρκαρουν περιφερειακο (εκανε παρτυ η φιλανδια και οχι μονο) και κινησεις μεσα στην ρακετα 0!!!

Οι υπολοιποι λιγο πολυ ειναι αναμενομενοι που θα κληθουν (αν δεν εχουν τραυματισμο τελευταιας στιγμης) οποτε παμε στο θεμα προπονητη..

για εμενα απο τους κατσικαρη και γιαννακη προτιμω με τα χιλια τον γιαννακη που εχει δουλεψει πολλα χρονια κι εχει προσφερει τα μεγιστα στην εθνικη και σαν παικτης και σαν προπονητης.

This Post:
00
254794.18 in reply to 254794.16
Date: 2/4/2014 3:16:45 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Καταρχας δεν ειμαι προπονητης εγω. Μπασκετ παιζω μονο και απο τα ελαχιστα που ξερω πιστευω οτι ειναι ιδαιτερα εξυπνος. Δεν θα τραβηξει προσπαθεια απο τα μαλλια και αν ερθει η βοηθεια θα πασαρει σωστα. Ειναι πολυ καλος στα ριμπαουντ και στην αμυνα ψηλα. Πιστευω θα ειναι καλο οπλο για την εθνικη μας. Εστω ενα 12λεπτο015λεπτο μπορει να προσφερει σιγουρα. Γενικα το ΝΒΑ δεν μου αρεσει καθολου. Εχει συγκεκριμενες απαιτησεις. Γενικα κατα την αποψη μου δεν ειναι μπασκετ.

This Post:
00
254794.21 in reply to 254794.19
Date: 2/4/2014 5:21:21 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
χαχαχα ναι πραγματικα ο γιαννακης αγαπει πολυ το κομματι εθνικη...!!

From: epanaleon

To: manu
This Post:
00
254794.22 in reply to 254794.21
Date: 2/5/2014 5:58:55 AM
Overall Posts Rated:
9595
Συμφωνω και εγω με τον Μαμου σε οτι αφορα τον Κουφο.Τον βλεπω σχεδον σε καθε ματς φετος και ειναι οπως τα λεει.
Επιθετικα δεν ειναι οπως παλια...
Παντως σιγουρα τον θελω στην εθνικη μας φετος.Οχι μονο για το αμυντικο εργο,αλλα γιατι θα αλλαξει και τον τροπο που θα μας αντιμετωπιζουν οι αντιπαλοι.Αλλο να εχεις ενα ντουβαρι με εφεση στα ριμπ μεσα στη ρακετα και αλλο εναν Μπουρουση που προτιμα να μενει εξω και να κανει προσπαθειες με σπασιματακια μεσης οποτε τον κοντραρει αντιπαλος ψηλος. (...lame...)
Τον Αντετοκουμπο παρα το νεαρο της ηλικιας του και αλλα συναφη μακαρι να τον εχουμε.Εχει τρομερη διεισδυση και απαξ και παρει πρωτο βημα, τελειωνει την φαση ψηλα και ευκολα.Δεν το βρισκεις ευκολα αυτο στο ευρωπαικο μπασκετ (ναι ξερω οτι ειναι παγκοσμιο,αλλα περα απο 2-3 ομαδες δν υπολογιζω καποια αλλη).

Οσον αφορα τον προπονητη,για Γιαννακη το κοβω ετσι οπως παει.Θα προτιμουσα Κατσικαρη,αλλα δεν με χαλαει...θα παιξουμε τουλαχιστον αμυνα.

Last edited by epanaleon at 2/5/2014 5:59:33 AM

This Post:
00
254794.24 in reply to 254794.23
Date: 2/5/2014 7:37:13 AM
Overall Posts Rated:
9595
Ακριβως...Θα ξαναδουμε το ξυλο που βλεπαμε και γενικα λιγο παραπανω τρεξιμο.
Και πιστευω πως το ροστερ που πιθανοτατα θα εχουμε (υπολογιζοντας τους 3 απο ΝΒΑ) ταιριαζει με την αμυντικη προσεγγιση που θα δωσει ο Γιαννακης.

This Post:
00
254794.26 in reply to 254794.25
Date: 2/5/2014 8:22:38 AM
Overall Posts Rated:
13091309
ΑΝ επιθυμούν οι παίκτες να παίξουν και ΑΝ η ομοσπονδία πληρώσει την ασφάλιση τους, το Μέμφις δεν έχει λόγο, ούτε μπορεί να κάνει τίποτα.
Αλλά αυτά είναι από μόνα τους μεγάλα "αν" και δυστυχώς υπάρχει πάντα(και ειδικότερα στην περίπτωση τους) και το τρίτο. ΑΝ τους θέλει η ομοσπονδία...

Advertisement