Niko da se osvrne na rezultat reprezentacije. Ponudio sam svoju pomoc oko taktike, medjutim, selektori me nisu kontaktirali, a i ja nesto stalno bio zauzet i sljakao pa se nisam izjasnio.
Ono sto sam i ranije zamerao selektorima, eto gotovo je takmicenje za nas, a mi sve utakmice odigrali na minimalcu, znaci nigde nismo pruzili nesto vise. Ne moze se osvojiti takmicenje sa 20-e pozicije i igrom sve u gostima. Moralo je da se igra maksimalno i da im se gadja unutra, rizikovati. Ne moze se bez rizika dobiti u gostima BiH! Mi sve na sigurno, a gostujuci teren i jos ocekujemo da se ne zalazu. To je ono sto zameram i oduvek sam zamerao i protivio se tome. Kao ''Isli smo na osvajanje, cuvamo ent, ocekujemo od protivnika to...''. Greska...po meni. Trebali smo da, kad smo vec cuvali ent, igramo max i guramo koliko mozemo, zbog rang liste. Ne moze se osvojiti sa 20-e pozicije nikako, niti se treba ici na to. Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje, ovo je moje.
Ovako, prilican debakl reprezentacije i neuspeh, moglo se bolje, ne mozete da kazete da nije. Nikako... Taktike i zalaganja su mogli drugacije da se odrade ali dobro. Ono sto je pozitivno je uvodjenje mladjih snaga i podizanje njihovog iskustva. Medjutim, bez starca nema udarca

Pali smo malo, necemo biti u prvom sesiru za zreb za EP, podici cemo se.
Last edited by krmelj at 5/23/2017 1:14:12 PM