Molio bih budućeg izbornika ( kandidate ) da daju suvisle odgovore na ova pitanja:
- Da li se moguće u ovoj grupi kvalificirati među dva najbolja i otići korak dalje ( Mislim da nam ne treba izbornik koji ne ide na rezultat jer momčad gradimo od kad ja igram ovu igru )
- Da li će se javno objaviti širi popis reprezentativaca da se zna ako neko drži igrača sa formom ispod levela 8 da nema što tražiti u reprezentaciji bez obzira na skilove.
- Da li se razmišlja o aktivnijem sudjelovanju s igračima iz prve i druge lige gdje je potencijal za kupnju naših potencijalnih i redovnih reprezentativaca a ne da trunu u stranim klubovima. To se nije događalo do sada a tu je veliki potencijal.
- Da li se razmišlja o izradi sajta za vlasnike potencijalnih reprezentativaca da uploadaju svoje statove za lakše obrađivanje podataka.
- Što napraviti s vlasnicima koji posjeduju više reprezentativaca na različitim pozicijama jer je nemoguće da su u dobrom i konstantnom treningu.
Svi izbornici do sada su išli na rezultat, ne sjećam se da je ijedan napisao da mu rezultat nije bitan. Izgradnja ekipe je kontinuiran proces tako da ćemo mi graditi našu repku i dalje a rezultat je uvijek primaran cilj, naravno da bude što je bolji moguć.
Forma je uvelike postala veliki random faktor tako da je ne vidim razloga otpisati nekog igrača ako mu padne forma na 7. Znači po tebi ti bi Grbeša otpisao prošle sezone?! Zato imamo širinu i valjda malo taktičkog znanja da odigramo sa igračima koji imaju najbolju formu.
Ovo oko kupnje igrača i sajta je starosta odgovorio i tu se s njim slažem, nema se što pametno za dodat.
A što bi ti napravio s vlasnicima koji imaju 3 reprezentativca?! Već sam jednom vodio raspravu o treniranju određenog igrača s tobom i nemam više namjere tu raspravljat s tobom oko toga.
Nego, vidim da se brineš oko kupnje potencijalnih i trenutnih reprezentativaca, o njihovim treninzima, stoga me čisto zanima zašto nisi kupio našeg igrača
(9533170) koji je bio na tl-u prije par dana i koji ima potencijal i godine da se još može čak i trenirat? Pitam čisto onako obzirom da vidim da nemaš niti jednog našeg trenirca sa MVP+ potencijalom a i ovaj centar kojeg si kupio je nadasve zanimljiv.