Αχωνευτος πραγματικα και εμεις τον εχουμε φαει αρκετες φορες και δεν ξερω αν εχουμε ακομα χωνεψει. Μεγαλο χερι παντως εχει ο τυπος.
Ειμαι της αποψης και εγω οτι τους εχουμε και τους 2. Θεωρω ενισχυμενες τις πιθανοτητες μας επειδη δεν ειναι στον παγκο ο Γιαννακης. Ξεκαθαριζω οτι τον σεβομαι αρκετα και θεωρω οτι ηταν επιτυχης σε οσα τουρνουα εκατσε στον παγκο της εθνικης αλλα ταυτοχρονα τον θεωρω υπευθυνο στο φρεναρισμα μιας ομαδας που μπορει να τρεξει. Βεβαια, και αυτο ειναι δικη μου αποψη, θεωρω τους παικτες αναλογα υπευθυνους. Ολα αυτα τα λεω για τον χαμενο τελικο στην Ιαπωνια, κατι που μου ειναι δυσκολο ακομα και σημερα να το ξεπερασω. Ναι μεν με τις ΗΠΑ βαλαμε τα γυαλια σε πολλους, αλλα το οτι ετρεξε η ομαδα θεωρω οτι δεν ειναι εργο προπονητη αλλα εργο παικτων. Οι παικτες εδειξαν διαθεση να τρεξουν και αφου ο προπονητης ειδε οτι τους πηγαινε και ειχε αποτελεσμα, νομιζω αναθεωρησε και δεν το γυρισε στο φρεναρισμα.
Αναλογο πραγμα δεν εκαναν με τους Ισπανους και προχωρησε και ο Γιαννακης στη συνηθη του τακτικη. Οχι, δεν ειναι η ηττα, ειναι η ηττα με τα χερια κατω που με ενοχλησε. Δεν ετρεξαν, δεν μοχθησαν, δεν δεν δεν. Βεβαια δεν λεω, καλη ομαδα η Ισπανια, καλυτερη απο εμας, αλλα δεν ειμασταν για 25+ ποντους...Μια Ισπανια που πονταρει και πολυ στις..θεατρικες ικανοτητες των παικτων της, καθως και στο παιχνιδι με την ψυχολογια των Ελληνικων ομαδων, ενα διαχρονικο προβλημα. Αν μας σπασει λιγο ο τσαμπουκας στην αρχη, χανουμε τα νερα μας. Αν παλι δεν δουλεψει αυτο, μια κοκορομαχια στα μεσα της 3ης περιοδου, ειναι ικανη να κανει τη δουλεια της.
Οπως και να εχει, το προβλημα μας με την Ισπανια περιοριζεται στο οτι μας εχει παρει τον αερα. Αυτοι μας βλεπουν σαν κατωτερους και εμεις τους βλεπουμε σαν ανωτερους. Νομιζω οτι ειναι ο Νο1 λογος που χανουμε τα παιχνιδια με αυτους απο τοτε μεχρι και σημερα.