BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 15

Season 15

Set priority
Show messages by
From: wud1976

This Post:
00
169490.159 in reply to 169490.158
Date: 2/8/2011 10:39:19 AM
Overall Posts Rated:
180180
Aρχίζει η διασταύρωση των ομίλων σήμερα και θα έχει ενδιαφέρον η αγωνιστική...

Great Alexander @ panionios : Σε μεταβατική σεζόν ο billion και ο Great κανονικά έχει το σαφέστατο προβάδισμα... όμως υπάρχει και το κύπελλο και ο Petran έχει δύσκολο αντίπαλο.

Cholargos Legends @ Panathinaikos 2009 : Σε ουδέτερο γήπεδο θα έλεγα ισοπαλία... τώρα υπάρχει η έδρα και η κακή κατάσταση των αστεριών του Claudio, οπότε πάω με νίκη του Παναθηναϊκου.

Aetos Anogeion B.C. @ Autokratoras : Ο Κολιόπουλος απουσιάζει, αλλά ο Θάνος έχει το προβάδισμα και ειδικά αμυντικά είναι αρκετά καλύτερος απο τον Αετό. Νίκη του Αυτοκράτορα.

basilissa 21 @ revence : Ο Dingpeng συνεχίζει να λείπει για τη Βασίλισσα και ο Leonardo λογικά δεν θα έχει πρόβλημα.

nikolas2007 @ ARIS SALONICA3 : Oι κίτρινοι έχουν την έδρα, θέλουν τη ρεβάνς για την περσινή τους ήττα, υπάρχει και ο αγώνας κυπέλλου για την ομάδα μας που θα κάνει κάποιες αλλαγές για να είναι έτοιμη για τον αγώνα της Πέμπτης. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά είναι δύσκολο το παιχνίδι.

Condores Ag.Paraskeuhs @ phoenix kalamarias : Οι νεοφώτιστοι σκοράρουν με ευκολία, αλλά έχουν αμυντικό πρόβλημα. Οι Κόνδορες εμφανίζονται πλήρεις φέτος και θα κερδίσουν.

Rhino Warriors @ JK69ER : Οι Warriors είναι πολεμιστές και σε τέτοιες "μάχες" με "ομάδες-μονομάχους", δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Διπλό.

PELASGOI B.C @ SymTeam : Συνεχίστε αυτό το αστειάκι με τους συμπαθέστατους και απο την άλλη εβδομάδα θα γράφω για αντιπαθέστατες ομάδες :p Λοιπόν, με το συμπάθειο (για να μείνω επίκαιρος) έχω ποντάρει όλα τα υπάρχοντα μου στο +35 υπέρ της SymTeam.

This Post:
00
169490.160 in reply to 169490.159
Date: 2/8/2011 1:31:11 PM
revence
III.15
Overall Posts Rated:
66
ξεχασα να δωσω εντολες.....στον κουβα....οποιος δεν εχει μυαλο

This Post:
22
169490.161 in reply to 169490.160
Date: 2/9/2011 9:21:08 AM
Overall Posts Rated:
9494
o πρόεδρος δήλωσε ότι
παρά την χθεσινή απρόβλεπτη ήττα, πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες....μακάρι να μπορούσα να πώ και το ίδιο για τους φιλάθλους μας....


η παραπάνω δήλωση ήρθε να προστεθεί στην κόντρα των οπαδών και του προέδρου η οποία εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες, με την αποχή μεγάλου μέρους των φιλάθλων παρά την σούπερ-πετυχημένη περσινή και προπέρσινη σαιζόν.

Τοπικά νέα Αγ.Παρασκευής

From: thanos
This Post:
00
169490.162 in reply to 169490.156
Date: 2/9/2011 11:03:08 AM
Overall Posts Rated:
272272
Τα γραφεια τυπου των ομαδων εχουν παρει φωτια απο χθες!!! :Ρ

From: nik69

This Post:
00
169490.163 in reply to 169490.162
Date: 2/11/2011 9:12:54 AM
Overall Posts Rated:
9494
άκρα του τάφου σιωπή....

From: Evzonas
This Post:
00
169490.164 in reply to 169490.163
Date: 2/11/2011 10:22:43 AM
Overall Posts Rated:
100100
Θα σπασω τη σιωπη με τις προβλεψεις μου...
phoenix kalamarias @ basilissa 21 : προβλεπω ασο ευκολα η δυσκολα!!δεν εχει περιθωρια η βασιλισσα για ηττα σε αυτο το παιχνιδι,εχει και το πλεονεκτημα οτι παιζει στην εδρα της..αρα,ασος!
SymTeam@ Condores Ag.Paraskeuhs : οι περυσινοι φιναλιστ ειναι φαβορι μες την εδρα τους οποιον και αν αντιμετωπισουν!!θα περασω δυσκολο απογευμα και νομιζω θα χασω.
JK69ER @ PELASGOI B.C : χωρις σχολια...ας κερδισει το fair play.
ARIS SALONICA3 @ Rhino Warriors : καλη ομαδα ο αρης αλλα στην εδρα του βασιλη μονο με θαυμα θα παρει το διπλο!!ασος.
Autokratoras @ nikolas2007 : το 2-6 του αυτοκρατορα τον αδικει.θελει τη νικη οπωσδηποτε αλλα ειναι πολυ δυσκολα σε αυτη την εδρα(δε θελω καν να την αναφερω)!νομιζω οτι πολλα θα κριθουν στις τακτικες που θα ακολουθησουν οι δυο αντιπαλοι.μικρο προβαδισμα στον κοσμα λογω των τραμπουκισμων που θα γινουν στα αποδυτηρια..
Panathinaikos 2009 @ Aetos Anogeion B.C. : αμφιρροπη αναμετρηση με τον αετο να δειχνει αποφασισμενος να πολεμησει για την εισοδο στα πλευοφφς κανοντας καποιες σημαντικες νικες...!καλυτερα να μην το ακουμπησουμε παντως αυτο το παιχνιδι γιατι και ο παο ειναι απροβλεπτη ομαδα...
panionios @ Cholargos Legends : αν δεν καταφερει να παρει ενα μικρο εστω προβαδισμα ο κλαουντιο απτην αρχη τοτε θαχει προβλημα γιατι η ψυχολογικη πιεση θα τον εξοντωσει!!ο πανιωνιος εχει καλη ομαδα και μπορει να φτασει στο διπλο,αλλα δινω τον πρωτο λογο στον κλαουντιο.φημες λενε οτι εδωσαν ορκο νικης οι παιχτες του...
revence @ Great Alexander : ο ρηβενς εχει κανει λαθη που του στοιχισαν σε παιχνιδια που μπορουσε να κερδισει.μεσα στην εδρα ομως του μεγα αλεξανδρου δεν βλεπω να επανορθωνει!!

This Post:
11
169490.165 in reply to 169490.164
Date: 2/15/2011 10:17:35 AM
Overall Posts Rated:
5454
*NIK-PAO:Η 5η καλύτερη επίθεση ενάντια στην 2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.Δύσκολο παιχνίδι για τον Κοσμά διότι ο αντίπαλος έχει πολύ καλές καταστάσεις(πλην του Ισπανού) ενώ ο ίδιος έχοντας 5 συνεχόμενες νίκες, ελπίζει να τον βοηθήσει για άλλη μια φορά η άμυνα του.Λόγο έδρας όμως θα πω νίκη στην παράταση για τον παναθηναϊκό.
*AET-PAN:Ο Πανιώνιος έχοντας 5 συνεχόμενες ήττες δεν έχει περιθώρια και για άλλη απέναντι στον πάντα μαχητικό αετό.Η έδρα θα παίξει και εδώ σημαντικό ρόλο όπως επίσης οι καλές καταστάσεις των γηπεδούχων. Άσσος με 5-8 πόντους διαφορά.
*RHI-AUT:Πάνοπλος έρχεται στην συμπρωτεύουσα ο ρινο με 4/5 βασικούς του να έχουν αγ.κατάσταση 9. Ερωτηματικό για τους γηπεδούχους η απόδοση του Κολλιόπουλου και του Φουκαϊ.Ο Αυτοκράτορας την χρειάζεται πολύ αυτήν την νίκη αλλά όμως βλέπω σε νίκη του ρινο με 2-5 πόντους.
*PEL-ARI:Οι Πελασγοί έκαναν αυτό που ήθελαν την προηγούμενη αγωνιστική αλλά σε αυτήν δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντι στον Άρη. Εύκολη νίκη γι αυτόν λοιπόν με 20+ πόντους διαφορά.
* GRE-PHO:Ο Μέγας Αλέξανδρος προερχόμενος από 4 συνεχόμενες νίκες +2 στο κύπελλο δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να κερδίσει τον Φοίνικα.Το δεύτερο διπλό για σήμερα με 10-15 πόντους διαφορά
*CAP-JK:Αφού υποτίμησαν πιο πολύ από τον Κοσμά τους Πελασγούς την προηγούμενη αγωνιστική οι γηπεδούχοι πρέπει να κερδίσουν το σημερινό αγώνα κάτι που μονό εύκολο δεν είναι.Οι γείτονες έρχονται φορτσάτοι μετά την νίκη τους ενάντια στην SymTeam και πιστεύω πως θα κερδίσουν με 5-10 πόντους διαφορά.
* BAS-SYM:Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον PF των γηπεδούχων Ip Wing Loong,μου εκμυστηρεύτηκε ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει την καλή δουλειά στην άμυνα ,και όπως είπε η επίθεση μπορεί να κερδίζει παιχνίδια αλλά η άμυνα κερδίζει πρωταθλήματα και ανόδους.Εκτός από αυτά εγκωμίασε την ομάδα των Legends και ιδιαίτερα τον Χ. Φροσινάκη λέγοντας πως θα ήθελε πολύ να παίζανε μαζί.Άσσος για την SymTeam με 15+ πόντους διαφορά.

This Post:
00
169490.166 in reply to 169490.165
Date: 2/15/2011 6:30:53 PM
Overall Posts Rated:
180180
Κλαούντιο επειδή δεν πρόλαβα να μελετήσω, έριξα τα σημεία σου σε σύστημα 5-6-7 ποντάροντας τις 3 πόρσε και την θαλαμηγό που πήρα πρόσφατα. Επειδή σε συμπαθώ, απλά θα σε προειδοποιήσω να μαζέψεις απο τον κήπο του σπιτιού σου ότι τετράποδο υπάρχει. :P

Δυστυχώς ούτε σήμερα πρόλαβα να πω τις εκτιμήσεις μου, οι μέρες που γίνονται οι αγώνες είναι οι χειρότερες απο πλευράς δουλειάς για μένα... ήδη κάνω τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει μετακίνηση των αγώνων για Τετάρτη-Δευτέρα που βολεύομαι.

From: thanos

This Post:
00
169490.167 in reply to 169490.166
Date: 2/15/2011 6:54:32 PM
Overall Posts Rated:
272272
Δυστυχώς ούτε σήμερα πρόλαβα να πω τις εκτιμήσεις μου, οι μέρες που γίνονται οι αγώνες είναι οι χειρότερες απο πλευράς δουλειάς για μένα... ήδη κάνω τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει μετακίνηση των αγώνων για Τετάρτη-Δευτέρα που βολεύομαι.


Φανταζομαι ειδικα για σενα και τον ομιλο μας μονο. Ή εισαι Προεδρας ή δεν εισαι. Τι λεμε τωρα!!! :Ρ

From: wud1976

This Post:
00
169490.168 in reply to 169490.167
Date: 2/16/2011 7:16:15 AM
Overall Posts Rated:
180180
To σβήσιμο της ποινής του Μιραλάς απο τον Μαρινάκη, δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτή την αλλαγή ημέρας :p

From: Evzonas

This Post:
00
169490.169 in reply to 169490.168
Date: 2/16/2011 8:51:39 AM
Overall Posts Rated:
100100
μονο να μας το πεις εγκαιρα...οχι τελευταια στιγμη οταν εχουν βγει οι αποστολες των ομαδων...(σποντα)! :Ρ

Advertisement