"Maçın başından son topa kadar savaştık. İyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. CSKA Euroleague şampiyonluğunu düşünen bir takım. İkili oyun savunmalarının zayıf olduğunu gördük. Hücum Ender ve Arroyo'ya kalmıştı. 3 - 5 adamla CSKA'yı yenemezsiniz. Türkiye'de bu kurallar varken çok zor. Sakatlanan bir oyuncunun yerine başkasını alamıyorsunuz. Kurallar çok katı. Euroleague, Türk takımlarına saygı duymadığı sürece... Bunu diyorum, çünkü maçın son bölümünde CSKA'yı korudular. Biz hep "Aslanlar gibi savaştık" diyerek kendimizi avuturuz. Final Four'a da CSKA, Real Madrid, Barcelona ve artı bir takım kalır. Euroleague'in parası THY'den geliyor, neden bu durumdayız?"
Ergin atamanın açıklamaları. Özellikle 2. kısımda çok haklı. Hakemler art niyetli degillerdi dedim ama ortadaki bütün kararlar bu gedikliler lehine hatta bazen ortanın sınırıda aşılıyor. Evet bu olayın doğası bu çok popüler takımlar falan filan ama ergin atamanında dedigi gibi bu ligin parasını biz ödüyoruz thyde biraz agırlık koymalı. Mesela niye sadece Fenerbahçe ve Efes daimi olarak katılıyor bu lige. Sponsoru thy degilmi istese baskıyı yapsa Galatasarayı ve karşıyakayı çok rahat aldıramazmı oraya aldırır bence. 2 senedir Fenerbahçe yanlış kadro planlamasından dolayı playof ilk turunda eleniyor. 2 senedir önce galatasaray sonra karşıyaka kesinlikle hakettikleri halde bu platformda olmayı giremediler. Resmi isim sponsoru istese bunu saglayamazmıydı sağlardı. Fenerbahçe geniş bütçesiyle bu hakkı zaten elde ediyor yanlış anlaşılmasın bu konu ona lafım yok.