Колеги искам да благодаря на ВСИЧКИ с които заедно тренирахме играчи за млад ни отбор.С някои беше истинско удоволствие да се тренира с други не чак толкова,но мисля,че заедно постигнахме добри резултати и дори надскочихме себе ,като успяхме да оставим всички отбори след нас в редовния сезон на утеш турнир.Страшно ме е яд за загубата ни от Турция само с 4 тч,но освен малшанса за загубата фактор се оказа и според мен това че мениджърите на 2 основни играча от отбора по средата на сезона отказаха да тренират това което се бяхме разбрали,но неисе..ПОЧУВСТВАХ се предаден,аз се нервя за това 3-4 сезона да направим некои играч и точно в последния момент..да ми погодят този номер,малко кофти но..Все пак благодаря на мениджъри като , НИКО.НИКИТО,ВАНКАТА,МАЛОМИР,ГАРИЧ,БАЛЪКА,НУСТЛЕ,МАНЦИТУ,ОЛСТАР,ЛЕИКЪРС,СТАРШИНАТА,МАРТИН 2,РАПТО и много други с които създадохме играчи като ПЕТРОВ,ГЕОРГИЕВ,КЕХАИОВ,ТОПАЛОВ,МИХАИЛОВ,ГЕНОВ,ИЛИЕВ,РЕИНОВ,РАЛЧЕВ които след няколко сезона при добро трениране ще са следващите национали при мъжете..