Bu hafta galip gelsem bile zorlanırdım diyordum ama LoneStar rahat çıkıp yedek de kullanmayınca özellikle son çeyreği beklediğimden rahat geçti. Geçen sezonun sayı kralı oyuncum Pedro Villa sakat olsa da rakibin de süper uzunlarından Paraskevas da sakat olunca bir nebze olsun dengelenir diyordum. Kazanmış olabilirim ama olası bir play-off karşılaşmasında aynı senaryonun tekrarlanma ihtimali zor gibi...
Bu sezon fark ettiniz mi bilmiyorum ama neredeyse tüm takımların yıldız oyuncuları arasında sakatlık yaşayan var. Öyle 1 haftalık kısa sakatlıklar da değil, 2-3 haftayı bulan uzun süreli sakatlıklar söz konusu. Oyuna bir müdahale olmuş kesin...
@xXLoneStarStateXx Her takımda bir sakat varken ikinci sakatı da bu akşam vermene üzüldüm. Maçı izledin mi bilmiyorum ama bitime 2 dakika kala geldi bu sakatlık. Zwier inatla 6 faulle oyun dışı kalmaya çalıştığı için sonuç değişmeyecekti ama keşke sakatlıksız bitseydi... İşe yarar mı bilmiyorum ama doktoru değiştirsen fena olmayacak sanki...
Son olarak ilk 5 maç sonunda oluşan en iyileri paylaşıyorum. All-star öncesi ya da sonrasında benzer bir durum raporu daha yollarım.
Herkese keyifli oyunlar...
Sezon 33 : Performanslar (ile http://www.buzzer-manager.com)Sezonun en iyi kollektif performansıSayı : 545 : Nikotin Basket Klüp
Ribaunt : 263 : BJK1903
Asist : 120 : Filtre Kahve
Top çalma : 74 : OPRAM
Blok : 36 : Filtre Kahve
Sezonun en iyi kişisel performanslarıSayı : 68 : S. Örü (Janafarlar)
Ribaunt : 27 : R. Putnam (ÖLÜM MELEĞİ)
Asist : 12 : P. Melet (xXLoneStarStateXx), E. Charamoglou (Waco Erasers), T. Karamixidis (Filtre Kahve)
Top çalma : 7 : V. Esayan (Ankara Telekom), M. Kent (OPRAM)
Blok : 6 : J. Tønsberg (Makara), A. Hepsen (Hasköy Sampo Iran)
Sezonun en iyi 5'iOyun Kurucu : C. Newton-John (Ankara Telekom) (24.6 Sayı, 5.4 Ribaunt, 4.2 Asist, 1.2 Top çalma, 0.2 Blok) : Verimlilik : 21.6
Şutör Gard : S. Tung Sheng (Firefighter) (33.2 Sayı, 4 Ribaunt, 3.8 Asist, 1 Top çalma, 0.2 Blok) : Verimlilik : 26.2
Kısa Forvet : T. Karamixidis (Filtre Kahve) (22.8 Sayı, 8 Ribaunt, 5.4 Asist, 2.6 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 29.8
Uzun Forvet : K. Leach (Filtre Kahve) (19.6 Sayı, 15 Ribaunt, 4.8 Asist, 1.4 Top çalma, 1.4 Blok) : Verimlilik : 30
Pivot : P. Caicedo (Waco Erasers) (26.4 Sayı, 18.6 Ribaunt, 0.6 Asist, 1.2 Top çalma, 1.4 Blok) : Verimlilik : 36
Sezonun EDO'suP. Caicedo (Waco Erasers) (26.4 Sayı, 18.6 Ribaunt, 0.6 Asist, 1.2 Top çalma, 1.4 Blok) : Verimlilik : 36
Sezonun en kötü performansıP. Buonfantino (Janafarlar) (2 Sayı, 2 Ribaunt, 1 Asist, 2 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -10
Sezonun triple-double performansıT. Karamixidis (Filtre Kahve) (17 Sayı, 11 Ribaunt, 12 Asist, 1 Top çalma, 2 Blok)
Tüm istatistiklerSezon boyunca eldivenleriyle oynayan adam : C. Sarphan (OPRAM) : 23 Top kaybı
Sezon boyunca hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : P. Halachev (Ankara Telekom) : 28 Faul
Sezonun demir adamı : M. Kent (OPRAM), I. Kahraman (OPRAM), C. Sarphan (OPRAM), H. Bradford (ÖLÜM MELEĞİ) : 240 Dakika
Sezonun şutörü : S. Tung Sheng (Firefighter) : 20 Üç sayı
Sezonun en iyisi : P. Villa (Filtre Kahve) : Not : 18.0