BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
265031.15 in reply to 265031.14
Date: 2/9/2015 6:13:04 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Πλεον δε νομιζω οτι γινεται απολυτως καμια δουλεια γιατι δυστυχως αυτο δειχνουν τα στοιχεια. Το ενα μελος του τιμ εχει γινει μποτ, το αλλο μελος του τιμ εχει να συνδεθει 10 ημερες και μονο ο κοουτς και αλλος ενας συνδεονται τακτικα χωρις ομως να εχουν δωσει σημειο ζωης.

Οπως ειπε και ο Μανος μακαρι να ειναι καλα τα παιδια. Κατα τα αλλα αυτο το οποιο βλεπουμε και στηριξαμε στην αρχη πλεον ειναι απογοητευτικο.

This Post:
00
265031.16 in reply to 265031.15
Date: 2/9/2015 9:09:56 AM
Overall Posts Rated:
747747
Καλησπερα τι θα κανουμε εμεις που προπονουμε;

***i'm possible nothing is impossible ***
This Post:
00
265031.17 in reply to 265031.16
Date: 2/9/2015 9:14:14 AM
Overall Posts Rated:
419419
Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών είναι ενεργός...

Παρόλα αυτά, αν εσύ ή κάποιος άλλον μάνατζερ θέλει κάτι να ρωτήσει, μπορεί να επικοινωνήσει και μαζί μου.

This Post:
55
265031.18 in reply to 265031.15
Date: 2/9/2015 10:13:48 AM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Σημασια εχει να ειναι καλα τα παιδια.Ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα και ειδικα μια εθνικη σε ενα παιχνιδι.

Οσον αφορα τη δουλεια,μπορει και να γινεται απλα να μη ξερουμε(γι αυτο ζηταμε να μας πει ο κοουτς ή ο βοηθος 2 λογια).
Εξαλου δε χρειαζονται και πτυχια για να προπονησεις εναν παικτη για εθνικη.Εχει ανεβει το επιπεδο των μανατζερ και η πλειονοτητα τους ξερει πανω κατω την αξια καποιων σκιλ και τα μινιμουμ για να παιξει καποιος εθνικη.
Στην ουσια με την ανοδο αυτου του επιπεδου μετραει η ορεξη του μανατζερ που εχει τον παικτη να τον προπονησει και ο γυμναστης ανεξαρτητα απο το ποσα μηνυματα θα του στειλει καποιος κοουτς εθνικης ή τι κατευθυνσεις,σωστες ή λαθος,θα του δωσει.

Μη ξεχναμε οτι εχουν χαθει πολυ καλοι παικτες και με προπονητες γνωστες και πολυ ενεργους απλα και μονο γιατι οι μανατζερ τους δεν ηθελαν να προπονησουν τον παικτη ή δεν ηθελαν να τον προπονησουν σωστα.Ανεκαθεν χανονταν παικτες αλλα και παντα θα χανονται καποιοι αλλοι.

Αν τα δυο παιδια που απεμειναν στο τιμ δε βγαινουν γιατι νομιζουν οτι θα τους ασκηθει κριτικη κανουν λαθος πιστευω.
Το επιπεδο επικοινωνιας των μανατζερ που ασχολουνται ακομα με τις εθνικες σε αυτη τη μαλακια ειναι υψηλο και υπερανω καποιας προχειρης κριτικης.

Οσον αφορα τα αποτελεσματα στους αγωνες δεν τα πηγαμε χειροτερα απο αλλες χρονιες συν οτι καναμε και μια μεγαλη νικη στα ισα με την Ισπανια.Ετσι και αλλιως η πρωτη χρονια του καθε νεου κοουτς εχω παρατηρησει οτι ειναι λιγο δυσκολη μεχρι να μαθει λιγο τα κολπα.Επισης αν παρατηρησουμε τις ηλικιες στο ροστερ οι 8 απο τους 14 ειναι 28-29 χρονων πραγμα που δειχνει οτι το πλανο που ειχε τεθει απο την αρχη συνεχιζεται και δειχνει να εχει μια προοπτικη(χωρις να ξερω ακριβως ολους τους παικτες) σε αυτη τη μεταβατικη περιοδο μεχρι να ερθουν στην εθνικη οι λιγο πιο ολοκληρωμενοι που ξεκινησαν και χτιστηκαν αλλα και χτιζονται στην U21.

Πρεπει ομως εσυ Τζερονιμο ή ο βοηθος να μας πειτε τι γινεται εστω και αν αυτο ειναι οτι δε μπορειτε για καποιους λογους να συνεχισετε στην εθνικη.Υπαρχουν μανατζερ οπως ο CUPRA που εχουν παικταρες και χρειαζονται συμβουλες και πρεπει να τους βοηθησουμε γιατι προπονοντας παικτες για εθνικη θυσιαζουν σε καποιο βαθμο τις ομαδες τους και χανουν λεφτα,ανοδους κτλ.

Πιστευω το να βγει καποιος να πει 1-2 κουβεντες ή να πει οτι αποχωρει ή οτι χρειαζεται καποια ατομα γιατι εχουν μεινει μονο δυο δεν ειναι δυσκολο.Και να εισαι σιγουρος οτι δε προκειται να ασκηθει καμια κακοπροαιρετη κριτικη γιατι οπως ειπα και παραπανω το επιπεδο των συγκεκριμενων παιδιων που ασχολουνται ακομα με την εθνικη ειναι υψηλο.

Παντως μεγαλυτερη σημασια εχει να ειναι ολα καλα για ολους σας

This Post:
00
265031.19 in reply to 265031.16
Date: 2/9/2015 10:24:53 AM
Overall Posts Rated:
66
Καλησπερα τι θα κανουμε εμεις που προπονουμε;

Αυτή τη βδομάδα θα προπονήσουμε το τμήμα πωλήσεων της ομάδας

From: Rivers
This Post:
00
265031.20 in reply to 265031.19
Date: 2/10/2015 8:05:33 AM
Overall Posts Rated:
33
Συμφωνω απολυτα με τον φιλο μου τον Ronnie12 που ειναι ενα τυπικο παραδειγμα των παιδιων που προπονουν παικτες για εθνικη.

Μακαρι τα παιδια του τιμ να ειναι καλα στην προσωπικη της ζωη,αυτο ειναι προτεραιοτητα για ολους μας ετσι κι αλλιως.Δουλεια ειναι πολυ πιθανο να γινεται και να μην την περνουμε χαμπαρι εμεις,αλλα ως εκλεγμενος απο την ελληνικη κοινοτητα,νομιζω οτι καλο θα ηταν να λεμε και δυο πραγματα για αυτα που κανουμε η σκοπευουμε να κανουμε,για να εχει γνωση και η ελληνικοι κοινοτητα σε τι δρομο βαδιζει η εθνικη ομαδα,αλλωσε η επικοινωνια αυτη ειναι ενας ακομα καλος τροπος να ερθουν πιο κοντα νεα μελη στην εθνικη ομαδα και συνεπως,να διευκολυνθει και το εργο των εκαστοτε εθνικων προπονητων αλλα και των τιμ που τους πλαισιωνουν.

Ελπιζω και εγω με τη σειρα μου τα παιδια να ειναι καλα στην προσωπικη τους ζωη.

Υ.Γ ενα ενθαρρυντικο μηνυμα που εισπραττω παντως ειναι το γεγονος οτι η εθνικη μας ομαδα ποτε δεν θα παψει να εχει ενδιαφερον,καθως ακομα και σε εποχες που η επικοινωνια ειναι λιγη,διαφορα μελη της κοινοτητας μας απο πρωην προπονητες(manu),απο χρηστες που προπονουν εως και απλα μελη εκφραζουν την ανησυχεια τους και αυτο σιγουρα μπορουμε να το χαρακτηρισουμε θετικο κατ εμε

From: Giwrgis
This Post:
11
265031.21 in reply to 265031.20
Date: 2/10/2015 11:42:25 AM
Tromokrates B.C
IV.10
Overall Posts Rated:
1414
Καλησπερα σε ολους!!

Αρχικα θα ηθελα να ζητησω και εγω αλλα και εκ μερους του jeronimo ενα μεγαλο συγνωμη για την μη επικοινωνια μας τοσο καιρο!!Σαφως και περιμενετε εξηγησεις και γιαυτο λοιπον θα σας τις δωσω!!Δυστηχως στο team της εθνικης μειναμε μονο εγω και ο jeronimo ενεργοι πραγμα που καθιστα καπως δυσκολη την επικοινωνια αφου ο χρονος που εχουμε στην διαθεση μας ειναι λιγος!! Αυτο γιατι οπως ηδη γνωριζεται ο jeronimo ειναι καθηγητης φυσικης και εχει αρκετα τρεξιματα και εγω εχω σχολικες υποχρεωσεις λογω της 3ης λυκειου!!! Παρολαυτα το πλανο για την εθνικη καθως και την εθνικη νεων δεν εχει σταματησει να λειτουργει!! Ο jeronimo συνεχιζει κανονικα την επικοινωνια με τους αλλους μανατζερς και πραγματικα ολα βαινουν καλως!!Απλα η επικοινωνια στα φορουμ θα ειναι αρκετα περιορισμενη!!Θα ηθελα να ζητησω απο τα παιδια να συνεχισουν κανονικα με το θεμα της προπονησης των παικτων τους και γενικα την ανοχη ολων σας πανω σε αυτο το κομματι!!Να ειστε σιγουροι ολοι οτι θα κανουμε τα παντα για την εθνικη και δεν θα σταματησουμε!!Εχουμε ηδη δυο νικες σε ισαριθμα παιχνιδια και δεν θα μεινουμε εκει!!Χιλια συγνωμη και παλι για την αναστατωση που μαλλον προκληθηκε και για την μη επικοινωνια!!

Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και το team σας ευχεται απο καρδιας να περνατε υπεροχα!!!

From: Meteoritis

To: manu
This Post:
00
265031.23 in reply to 265031.22
Date: 2/12/2015 5:36:43 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Eγω προσωπικα εφοσον υπαρχει τετοιο προβλημα με τα 2 μποτακια ειμαι διατεθημενος να αναλαβω την επικοινωνια μιας θεσης εστω για να διευκολυνθει η κατασταση αν φυσικα θελει το υπαρχον τιμ.

This Post:
00
265031.24 in reply to 265031.23
Date: 2/12/2015 7:12:24 AM
Overall Posts Rated:
123123
Καλησπερα...

Επειδη διαβαζω το φοβο σας και την αναταραχη που εχει προκαλεσει η απουσια μας...επιτρεψτε μου να σας απαντησω αν οχι σημερα αυριο το βραδυ με ενα αναλυτικο ποστ που θα σας εξηγω πληρως πως εχει η κατασταση και θα σας ενημερωσω σε τι κατασταση βρισκομαστε...

"Keep calm...and play BB"

Advertisement