Hvala svima na cestitkama.. Vreme ce pokazati da li je ovo bila ispravna odluka, ali definitivno mislim da nije postojao drugi nacin da ih dobijemo na njihovom terenu.. Sad samo jos da se nekako iscupamo sledeci mec.. Realno je tesko ocekivati da cemo dalje dobijati ovako teske protivnike, red je da i mi dobijemo malo za protivnike neke egzoticne zemlje gde cemo moci da povretimo entuzijazam i belezimo pobede.. Ako opet budu neke jake ekipe onda ce ruja biti u pravu da smo zavrsili utesni, ali to bi bio slucaj i da smo svesno pustili ovaj mec i budzili entuzijazam, sa 2-3 poraza se cak ni ne prolazi uvek a i kada se prodje to je negde na zacelju pa nam visok entuzijazam ne bi pomogao.. Kao sto sam napisao pred mec, mozda je i bolje sto smo dobili odmah na startu teske protivnike, lakse je preboleti pad entuzijazma sa 5 na 3 nego da nam kasnije sa CT padne sa 10 na 5.. Ovako ako nas pogleda sreca moci cemo da igramo TIE do kraja i udjemo u doigravanje sa dosta solidnim entuzijazmom i domacim terenom..