Φιλε μου πιστολερο συμμεριζομε τις ανησυχιες σου για το μελλον τις Εθνικης.
Απο την πλευρα θελω να πω μερικα ..
Για την μη συμετοχη στα ντοπια φορουμ,η απαντηση ειναι :παρε παραδειγμα ποσοι εχουμε γραψει σε αυτο το πολυ σημαντικο νημα....5 ...3 Ελληνες και 2 Κυπριοι!,σ'αυτο θα προσπαθησουμε να δωσουμε λυση στο μελλον.
Οσον αφορα το τι εκανα μεχρι τωρα ο Γιαννης (JohnyB) ειπε μερικα,θα συμπληρωσω και εγω οτι αυτος ο παιχτης
(15131689) αγοραστηκε απο την ομαδα
(27821) 1Μ πανω απο την αξια του !,σε 2,5 σεζον ανεβασε 26 σκιλ !, ο 6αρης προπονητης που τον προπονει εχει μισθο 100 χιλιαρικα! και σε λιγες μερες θα αντικατασταθει ισως και με 7αρι(1,5Μ τουλαχιστων).
Ο παιχτης αυτην την στιγμη εχει αυτα τα χαρακτηριστηκα και υπολογισε αλλα 18 σκιλ μινιμουμ στις επομενες 2 σεζον....στα 24 θα μιλαμε για εναν τεραστιο παιχτη.
Το σκεπτικο μου ειναι να βρεθουν και αλλοι χρηστες σαν τον panoyko=εγω.
Σούτ με Άλμα: συγκλονιστικός ↑ Εμβέλεια Άλ.: καταρτισμένος
Περ. Άμυνα: δημιουργικότατος Χειρισμός: καταρτισμένος ↑
Μπάσιμο: δυνατός Πάσες: δυνατός
Εσ. Σούτ: καταρτισμένος Εσ. Άμυνα: καταρτισμένος
Ριμπάουντς: αξιοσέβαστος Τάπες: αδέξιος
Αντοχή: μέτριος Ελ. Βολές: δυνατός
Συνεχιζοντας θα πω οτι δεν χρειζεται να γινω προπονητης τις Εθνικης σας-μας ωστε να αποκτησω οντοτητα στο παιχνιδι.
Για οσους δεν γνωριζουν εχω φταξει 2 ομοσπονδιες ,MACEDONIANS 146 μελη που εχει 89 θεματα και με 9583 μηνυματα!
επισεις δημιουργησα και την G.D.T Greek Dream Team 37 μελη με σκοπο καθαρα την Εθνικη.
Μεσα απ'αυτες τις ομοσπονδιες θα επιδιωξω να φερω πολυτιμες υπηρησιες και χρηστες για το καλο τις ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
Ευχομαι καλη επιτυχια στους συνυποψηφιους
Χρηστος (Tyfonas)
Last edited by Tyfonas at 7/30/2011 8:16:58 AM