BuzzerBeater Forums

BB Cyprus > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191481.15 in reply to 191481.14
Date: 7/28/2011 4:23:01 PM
Overall Posts Rated:
2929
Kai an to 8etoume me bash paiktes. Egw hmoun pou anakalypsa ton Kosta Smero (11512064) pou paizei stin e8niki. Egw eimai pou epeisa ton proponiti tou na ton doulepsei kai ka8e ebdomada endiaferome gia tin e3eli3i tou. Alla ayto den exei kamia shmasia. Den einai o enas paiktis.
Apo stratigikis sta paignidia oloi osoi paizoume kairo to buzzerbeater idi gnwrizoume kala tis taktikes. Ta stelexi (paiktes) pou apartizoun tin omada einai to basikotero kleidi.

Egw apla exw na eyxy8w kalh epityxia se olous tous ypopsifious, elpizw na ginei NT Coach aytos pou 8a boh8hsei perissotero tin e8niki.

This Post:
00
191481.16 in reply to 191481.15
Date: 7/28/2011 4:56:34 PM
Overall Posts Rated:
344344
Τα ζητήματα Μελή είναι ποιο πρακτικά...Δες στο μέηλ σου...

This Post:
00
191481.17 in reply to 191481.8
Date: 7/30/2011 8:13:09 AM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Φιλε μου πιστολερο συμμεριζομε τις ανησυχιες σου για το μελλον τις Εθνικης.
Απο την πλευρα θελω να πω μερικα ..
Για την μη συμετοχη στα ντοπια φορουμ,η απαντηση ειναι :παρε παραδειγμα ποσοι εχουμε γραψει σε αυτο το πολυ σημαντικο νημα....5 ...3 Ελληνες και 2 Κυπριοι!,σ'αυτο θα προσπαθησουμε να δωσουμε λυση στο μελλον.

Οσον αφορα το τι εκανα μεχρι τωρα ο Γιαννης (JohnyB) ειπε μερικα,θα συμπληρωσω και εγω οτι αυτος ο παιχτης(15131689) αγοραστηκε απο την ομαδα (27821) 1Μ πανω απο την αξια του !,σε 2,5 σεζον ανεβασε 26 σκιλ !, ο 6αρης προπονητης που τον προπονει εχει μισθο 100 χιλιαρικα! και σε λιγες μερες θα αντικατασταθει ισως και με 7αρι(1,5Μ τουλαχιστων).
Ο παιχτης αυτην την στιγμη εχει αυτα τα χαρακτηριστηκα και υπολογισε αλλα 18 σκιλ μινιμουμ στις επομενες 2 σεζον....στα 24 θα μιλαμε για εναν τεραστιο παιχτη.
Το σκεπτικο μου ειναι να βρεθουν και αλλοι χρηστες σαν τον panoyko=εγω.

Σούτ με Άλμα: συγκλονιστικός ↑ Εμβέλεια Άλ.: καταρτισμένος
Περ. Άμυνα: δημιουργικότατος Χειρισμός: καταρτισμένος ↑
Μπάσιμο: δυνατός Πάσες: δυνατός
Εσ. Σούτ: καταρτισμένος Εσ. Άμυνα: καταρτισμένος
Ριμπάουντς: αξιοσέβαστος Τάπες: αδέξιος
Αντοχή: μέτριος Ελ. Βολές: δυνατός

Συνεχιζοντας θα πω οτι δεν χρειζεται να γινω προπονητης τις Εθνικης σας-μας ωστε να αποκτησω οντοτητα στο παιχνιδι.

Για οσους δεν γνωριζουν εχω φταξει 2 ομοσπονδιες ,MACEDONIANS 146 μελη που εχει 89 θεματα και με 9583 μηνυματα!
επισεις δημιουργησα και την G.D.T Greek Dream Team 37 μελη με σκοπο καθαρα την Εθνικη.
Μεσα απ'αυτες τις ομοσπονδιες θα επιδιωξω να φερω πολυτιμες υπηρησιες και χρηστες για το καλο τις ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Ευχομαι καλη επιτυχια στους συνυποψηφιους

Χρηστος (Tyfonas)

Last edited by Tyfonas at 7/30/2011 8:16:58 AM

From: χχ1
This Post:
00
191481.18 in reply to 191481.17
Date: 7/30/2011 9:13:51 AM
Overall Posts Rated:
11
Ολες οι υποψηφιοτητες,ειναι υπαρκτες,σεβαστες και σιγουρα αξιολογες,καθως ολοι οι χρηστες που ειναι υποψηφιοι εχουν απαντηση.Εγω θα σταθω στο πλευρο του νεου ΝΤ κοουτς,και του χρονου θα θεσω υποψηφιοτητα για την U21 οπως εχω πει ηδη.Θα εχω αποδειξει το ενδιαφερον μου?(δεν ειναι ειρωνικο και δεν αναφερομαι στο πιστολερο αλλα γενικοτερα...:))?!Φιλε Πιστολερο(δεν ξερω το ονομα σου κι ολας βρε συ),ευλωγα τα ερωτηματα και οι αμφιβολιες που εχεις,Και εχεις δικιο!!!

Στην περιπτωση του ακη,φεναιτε να ειναι καλο παιδι,και εχουμε συναντηθει και πιο παλια νομιζω,παιδι με ορεξη και θελει να μαθει και αλλα.
Ο χρηστος,επισης καλο παιδι με προυπηρεσια σε εθνικη...γνωστης του παιχνιδιου
Εσυ,απο οτι εχω καταλαβει επισης καλο παιδι,και νοιαζεσαι πολυ για το παιχνιδι,φυσικα και εσυ γνωστης του παιχνιδιου.

Ειναι 3 καλες επιλογες,ικανες να ανταπεξελθουν στην δυσκολη δουλεια,και εργο που αφηνει ο γιαννης..
Ειναι δυσκολη εκλογικη μαχη,και σιγουρα ολοι θελουμε να εξελιχθει(να συνεχιστει με νεες συζητησεις για να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα),και να συνεχιστει βεβαια σε καλο κλιμα.

Απο πλευρας μου,θα μεινω διπλα στον κοουτς(δεν θα μπορεσω να προσφερω τα μεγιστα,καθως επικειται συνεργασια με τον mskostanz για την Γκανα αν παρει θεση,ξεκαθαριζωντας του οτι προτεραιοτητα μου ειναι η κυπρος,αλλα θελω να τον βοηθσω,)Δεν θα κανω φανερη την προτιμηση μου,θα την κρατησω για τον ευατο μου για να μην επηρεασω,και επειδη και οι 3 υποψηφιοτητες ειναι αξιολογες.Και εν τελει θα ευχηθω καλη επιτυχεια στους υποψηφιους...και θα σημεριστω την αποψη του Γιαννη,για να κερδισει αυτος που θα εχει την μεγαλυτερη αφωσιωση και ορεξη για δουλεια...

Καλη επιτυχεια

Νικος :)

From: akis07

This Post:
00
191481.19 in reply to 191481.18
Date: 7/30/2011 4:57:39 PM
Overall Posts Rated:
1111
Δεν μπορω να διαφωνησω σε αυτα που λες.

Το κλιμα να μεινει ηρεμο ανεξαρτητα το αποτελεσμα των εκλογων