BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > IZBORNA DEBATA

IZBORNA DEBATA (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: garge

This Post:
00
191322.15 in reply to 191322.14
Date: 7/27/2011 8:19:00 AM
Overall Posts Rated:
8484
Evo i ja sam se prijavio, sretno svima :)

This Post:
00
191322.16 in reply to 191322.15
Date: 7/27/2011 8:26:21 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48394839
Evo i da ja pridodam, kao odgovor ili pojašnjenje jednog od pitanja...BB-Hrvatska forum postoji, živi i funkcionira punom parom u svrhu pračenja napretka mladih igrača visokog potencijala draftiranih u sezoni 15, ilitiga klase 15...
Nadam se da ćemo nastaviti istim tempom i s slijedećim generacijama, jer je pokrivanje tog foruma u zadnjih mjesec i pol spalo na Valerossija, Marijoha i moju malenkost...pa ovim putem pozivam sve one koji moraju ažurirat stanje svojih igrača da to i učine u što kračem roku...
No očekuje se lista ovogodišnjih potentnih draftiraca, i ako se netko uhvatio listanja drafteva i traženja igrača po ligama neka mi se čim prije javi radi podjele posla, ja se imam u planu uhvatiti od dna liste, tj. od 4.64 lige...
(sorry na malo off-topic no znam da sad svi prate ovo)
Nadam se da shvaćate da je ovo čisto na pogon entuzijazma i da nismo mogli dati svima da pišu po tom forumu, makar smo u jednom trenutku skoro otišli u te vode, jer bi onda morali uposliti i moderatora tj. nekog ko bi to sve držao pod nadzorom, a to je još dodatna briga...ovako je manje-više sve po PS-u i opet, preko nas, dostupno svima zainteresiranima, a što je najbitnije izborniku U21 repke stalno na oku...

Sei un mito
From: treant

This Post:
00
191322.17 in reply to 191322.10
Date: 7/27/2011 8:30:55 AM
Overall Posts Rated:
782782
Molio bih budućeg izbornika ( kandidate ) da daju suvisle odgovore na ova pitanja:

- Da li se moguće u ovoj grupi kvalificirati među dva najbolja i otići korak dalje ( Mislim da nam ne treba izbornik koji ne ide na rezultat jer momčad gradimo od kad ja igram ovu igru )
- Da li će se javno objaviti širi popis reprezentativaca da se zna ako neko drži igrača sa formom ispod levela 8 da nema što tražiti u reprezentaciji bez obzira na skilove.
- Da li se razmišlja o aktivnijem sudjelovanju s igračima iz prve i druge lige gdje je potencijal za kupnju naših potencijalnih i redovnih reprezentativaca a ne da trunu u stranim klubovima. To se nije događalo do sada a tu je veliki potencijal.
- Da li se razmišlja o izradi sajta za vlasnike potencijalnih reprezentativaca da uploadaju svoje statove za lakše obrađivanje podataka.
- Što napraviti s vlasnicima koji posjeduju više reprezentativaca na različitim pozicijama jer je nemoguće da su u dobrom i konstantnom treningu.

Svi izbornici do sada su išli na rezultat, ne sjećam se da je ijedan napisao da mu rezultat nije bitan. Izgradnja ekipe je kontinuiran proces tako da ćemo mi graditi našu repku i dalje a rezultat je uvijek primaran cilj, naravno da bude što je bolji moguć.
Forma je uvelike postala veliki random faktor tako da je ne vidim razloga otpisati nekog igrača ako mu padne forma na 7. Znači po tebi ti bi Grbeša otpisao prošle sezone?! Zato imamo širinu i valjda malo taktičkog znanja da odigramo sa igračima koji imaju najbolju formu.
Ovo oko kupnje igrača i sajta je starosta odgovorio i tu se s njim slažem, nema se što pametno za dodat.
A što bi ti napravio s vlasnicima koji imaju 3 reprezentativca?! Već sam jednom vodio raspravu o treniranju određenog igrača s tobom i nemam više namjere tu raspravljat s tobom oko toga.

Nego, vidim da se brineš oko kupnje potencijalnih i trenutnih reprezentativaca, o njihovim treninzima, stoga me čisto zanima zašto nisi kupio našeg igrača (9533170) koji je bio na tl-u prije par dana i koji ima potencijal i godine da se još može čak i trenirat? Pitam čisto onako obzirom da vidim da nemaš niti jednog našeg trenirca sa MVP+ potencijalom a i ovaj centar kojeg si kupio je nadasve zanimljiv.

This Post:
22
191322.18 in reply to 191322.14
Date: 7/27/2011 8:52:24 AM
Overall Posts Rated:
22452245
kak nema ima ta stranica i tam se prati jako puno 18 godišnjaka...a svi koji imaju potencijalnog reprezentativca...dobe pristup toj stranici.....a ak im se neda ..pošalju svaki up skila critu,valerosiju ili meni pa mi uvedemo.....napredak..

a riko je napravio i program za vođenje mladih talenata..ali ja to još nisam skužio kak dela....baš sam panj..:::))

aovak kaj se tiće kandidata za izbornika....treantu svaka čast, najbolji je...ali ipak po meni je starosta u prednosti..jer ima više slobodnog vremena...i više bi se posvetio repki.. i više je aktivan na forumima od treanta.....

a i mislim da je vrijeme za promjene...

da se svi ujedinimomi niželigaši da više jednom svrgnemo sa trona te prvoligaše na kormilu repke..

mislim da je konačno došlo i naše vrijeme da pokažemo i mi mali ....

tim prvoligašima da i mi možemo voditi repku....

pa kad nemremo nikak preko njih u 1 ligu da im uzmemo iz ruku voljenu igračku a to je reprezentacija...

i da im pokažemo kako smo i mi sposobni napraviti isto što i oni....ako ne i više..

ZATO POZIVAM SVE KOJI NISU IZ 1 LIGE GLASAJTE ZA STAROSTU......

vjerujte nećete pogrješiti, jer ako neko može napraviti igrača kao što je Grbeš..

onda je sposoban i voditi HR BB repku...

i sve kaj je napisano u prethodnim postovima od critersa i anabolica bu se zaživjelo....

jer bum ga ja teral ko vrag svoju mater...da to sve napravi...

a znate kad marijoh nekaj obeća on to i ispuni

zato još jednom glasajte za STAROSTU...on je vaš i naš prvi pik na ovim izborima...

treantu svaka čast.....ali starosti glas....:::)))

to neka vam bude misao vodilja.....kad bute glasali za novog izbornika.....

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
22
191322.19 in reply to 191322.8
Date: 7/27/2011 8:52:40 AM
Overall Posts Rated:
782782
eh da ne uskratim odgovor i tebi makar znam da nećeš glasati za mene ;))

Baza igrača reprezentativnog potencijala će sigurno biti ažurirana i stavljena na jednom od foruma.
Svaki manager koji će imati pitanje kako i što trenirati kojem igraču da postane kandidat za reprezentaciju će se sigurno odgovoriti tu budite bez brige a kao što sam i napisao postojeći vlasnici reprezentativaca će sigurno biti tlačeni da daju maksimum.
Listu potrebnih skilova nije uopće problem napraviti a mislim da smo oko toga već i dosta pisali, a i na chatu smo prošli sve pozicije.

Naravno da je tu jako bitno da se i sami vlasnici posebice potencijalnih reprezentativaca jave i pitaju što i kako trenirati.

Svi potencijalni i trenutni reprezentativci biti će u excel bazi i koja će se vjerujem prenositi kako će se mijenjati izbornik (s koljena na koljeno :)

Nego ono što je meni kao potencijalnom izborniku puno bitnije je snimanje iliti skautiranje protivničkih igrača. Bila su na tl-u 2 estonska centra, odmah su ubačeni u tablicu. I nije nikako ugodno to za vidjeti, naš Težak i Mijac su za koplje slabiji :(

Ovako na prvu rekao bi da su nam centri daleko najveći problem, konačno se našao Težak kao HOF potencijal i onda je već sa 270k plaće u plafonu, katastrofa, Fatur je davnih dana lupio plafon a i Žakula je jako blizu (s tim da su oni PF-ovi). Karabatić, Verbanac, Škobo, Petroša su davnih dana prestali dobivati treninge a i svi su više manje lupili plafon :(

Treba nam pod hitno jedan HOF centar koji će ići preko 300k plaće a da ima sekundarce, ostale pozicije su sasvim u redu
i fino napreduju.

Last edited by treant at 7/27/2011 8:55:33 AM

This Post:
00
191322.20 in reply to 191322.19
Date: 7/27/2011 8:57:59 AM
Overall Posts Rated:
10361036
odlično momci, odlično! samo da ne bude ovo ka i svaki put, da sad svi pišu, svi su aktivni, a kad dođe polovica sezone da tu nema ni jednog posta.. ako tako bude, ja ću osobno svaki dan napadat izbornika, i nek budući bude spreman na to

i da, marijohu veliko HVALA

Last edited by Starosta (NT coach) at 7/27/2011 8:58:21 AM

This Post:
00
191322.21 in reply to 191322.20
Date: 7/27/2011 9:01:54 AM
Overall Posts Rated:
782782
ma nemoraš se brinut, s ovakvim PR-om izbori su tvoji, morat ćeš napadat samog sebe :)

This Post:
00
191322.22 in reply to 191322.20
Date: 7/27/2011 9:02:27 AM
Overall Posts Rated:
22452245
bilo bu toga još ...što se bude bližio dan izbora...he he...

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
191322.23 in reply to 191322.19
Date: 7/27/2011 9:27:24 AM
Overall Posts Rated:
294294
moje "pitanje" za kandidate

23g, HOF 206cm

Skok-šut: sjajan Domet šuta: slab
Vanjska obrana: loš Vođenje lopte: izvanredan ↑
Ulaz: impresivan Dodavanje: dobar
Šut iznutra: natprirodan Unutarnja obrana: strahovit
Skok: strahovit Blokiranje: loš

imate 25 bodova na koristenje da napravite PF

bas me zanima :)

From: Anabolic

This Post:
00
191322.24 in reply to 191322.17
Date: 7/27/2011 9:32:12 AM
Overall Posts Rated:
9999
Forma je uvelike postala veliki random faktor tako da je ne vidim razloga otpisati nekog igrača ako mu padne forma na 7. Znači po tebi ti bi Grbeša otpisao prošle sezone?! Zato imamo širinu i valjda malo taktičkog znanja da odigramo sa igračima koji imaju najbolju formu.

Tu imaš pravo s obzirom da je postalo random pogoditi formu 8 ili 9 ali nam se znalo događati da smo imali igrače sa 6 prošle sezone što je malo neprihvatljivo...

Ovo oko kupnje igrača i sajta je starosta odgovorio i tu se s njim slažem, nema se što pametno za dodat.
A što bi ti napravio s vlasnicima koji imaju 3 reprezentativca?! Već sam jednom vodio raspravu o treniranju određenog igrača s tobom i nemam više namjere tu raspravljat s tobom oko toga.

Gle fino i ti i Albona možete napisati da imate 3 reprezentativca zbog suvenira i gotova priča...

Nego, vidim da se brineš oko kupnje potencijalnih i trenutnih reprezentativaca, o njihovim treninzima, stoga me čisto zanima zašto nisi kupio našeg igrača (9533170) koji je bio na tl-u prije par dana i koji ima potencijal i godine da se još može čak i trenirat? Pitam čisto onako obzirom da vidim da nemaš niti jednog našeg trenirca sa MVP+ potencijalom a i ovaj centar kojeg si kupio je nadasve zanimljiv.

E sad. Ja sam pretprošle sezone najozbiljnije mislio kupiti Karabatića i kontaktirao Nou da li je igrač još u planovima za reprezentaciju u slijedećoj sezoni na što sam dobio odgovor da nije i odustao sam a bio bi u treningu unutarnjih skilova prošle sezone. I vidi vraga on je u roasteru repke cijelu sezonu i prodan je strancu tako da ti tvoja tvrdnja ne stoji. Miljca nisam kupio jer ove sezone ja njemu ne mogu trenirati sekundarce gdje je jaaako slab a za manju plaću se dobije stranac za klasu bolji. U sezoni gdje trebam preživiti uzeti centra kojeg neću trenirati je malo glupavo... Hmmm vidim da se i ostala ekipa iz prve lige nije baš potukla oko njega još i prošle sezone....

Lp

This Post:
00
191322.25 in reply to 191322.17
Date: 7/27/2011 9:38:30 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48394839

Ovaj dio i mene zanima...momak je kupio 30g starog brazilca, a Mijac je otišao za 5x manju lovu samo 6 dana prije toga...ja sam snimio Mijca na TL, ali sam tek sad vidio za koju bijednu siću je otišao u Ukrajinu...stvarno žalosno...
Za tu lovu bi ga i ja sam kupio...taman sam tih 250k imao na računu...znaći moram se pripremati i sakupljati lovu za iduću sezonu...=)))

No vidim da dosta prvoligaša nema nijednog našeg reprezentativca, a ima mogućnosti i sredstva udomiti jednog...a može čak i igrače koji su korak do repke...a ovdje u prvoj ligi bi bili izbornicima na oku...

Last edited by Mod-Ray Sadomazođubrilović at 7/27/2011 9:42:50 AM

Sei un mito
Advertisement