BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Pre & Post-game S. 16

Pre & Post-game S. 16

Set priority
Show messages by
From: BagX

This Post:
00
182388.15 in reply to 182388.13
Date: 5/4/2011 10:53:21 AM
Titanes BC
III.1
Overall Posts Rated:
1414
Second Team:
Titanes BC II
polu kalh douleia borra......o sokk einai fantastikos paixths:P

This Post:
00
182388.17 in reply to 182388.16
Date: 5/4/2011 4:32:14 PM
Titanes BC
III.1
Overall Posts Rated:
1414
Second Team:
Titanes BC II
egw pantws niwthw o pio upopsifios gia na pesw...........

This Post:
00
182388.18 in reply to 182388.16
Date: 5/4/2011 4:36:24 PM
Overall Posts Rated:
4141
Katapliktikos an k argise ligo ekane polu kalh douleia!!! i love BORBA!

Πηγές που κέρδισαν άνετα μέσα στη Ναύπακτο


POIOS EINAI APO NAYPAKTO???????????

Epishs dinw yposxesh gia kalutero k poio plires pre apo tis proigoumenes fores,gia na ftasw sto epipedw amalhshs tou BORBA!


Last edited by Gre©©o at 5/4/2011 4:39:08 PM

This Post:
22
182388.20 in reply to 182388.19
Date: 5/6/2011 2:51:27 AM
Overall Posts Rated:
4141
Μεγάλοι 8


BORBA B.C. VS Piges BC * O μεγάλος αγώνας του σημερινού προγράμματος. Ένα ματς που θα κεντρίσει πάνω του τα βλέμματα του ομίλου και θα κρίνει προσωρινά (?) την πρωτοπορία του ομίλου. Ο BORBA B.C. ερχετε από τρις σερί νίκες αλλά έχει να αντιμετωπίσει το πλεονέκτημα έδρας και τούς οπαδούς των Piges BC. Δύσκολα τα προγνωστικά αλλά νομίζω θα μιλήσει η έδρα.

pyrasos VS Egaleo City F.C. * Ήττα και οι δυο ομάδες την έχουν γνωρίσει στο τελευταίο τούς παιχνίδι την περασμένη αγωνιστική, εμφανώς καλύτερη ομάδα το Egaleo City F.C. και με τούς οπαδούς στο πλευρό του θα κατακτήσει μια νίκη εύκολα η δύσκολα.

Faliro Bulls VS LEPANTO FISHERMEN * Ένα ακόμα μεγάλο ματς που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κ μέσα από τούς τηλεοπτικούς μας δεκτές. Οι δυο ομάδες έρχονται απο δυο εύκολα παιχνίδια και καλούνται να χτυπηθούν στην LEPANTO ARENA για την νίκη. Μέτα και την πρόκριση στο κύπελλο οι οπαδοί του LEPANTO θέλουν μια μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα. Μπορούν οι FISHERMEN ?

naoussa celtics VS P.Faliro bc * Η νίκη σίγουρα δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά το θέαμα. Έτσι πρέπει να σκέφτονται οι διοικούντες στην ομάδα της naoussa celtics μετά από 4 ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το γεγονός αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευθεί και το P.Faliro bc που πρέπει να αποζημιώσει τούς οπαδούς για την ήττα στο περασμένο ματς.

''Θα μιλήσουν οι έδρες'' αποφανθεί ο γνωστός-άγνωστος ΒΟΟΚ για τούς Μεγάλοι 8




This Post:
22
182388.21 in reply to 182388.20
Date: 5/6/2011 3:18:22 AM
Overall Posts Rated:
4141
Υπέροχοι 8


AEK Athens VS OTINANE * Μια AEK που αξίζει να φορά κιτρινόμαυρα. Χωρίς διοικητικές προστριβές και οικονομικά προβλήματα συνεχίζει να κρατά την ''αγνότητα'' της στο πρωτάθλημα με 4 σερί νίκες, που όπως όλα δείχνουν θα διευρυνθεί σε 5-0(κάτι σαν hawaii).

PANAIGIALEIOS B.C. VS ΑΡΙΑΝΑΡΑ * Αμφιροπο το αποτέλεσμα. Ομάδες με το ίδιο ρεκόρ που όπως όλα δείχνουν θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους για ένα μικρο πλεονέκτημα, καθώς θα διεκδικήσουν την 3 θέση στον όμιλο.

Hlios VS giouxtas * ''Λες να φέξει ?'' - ''Μπα θα βρέξει'' φαίνεται να είπαν οι αρχηγοί της ομάδας Hlios σε συνομιλία πριν από το ματς με τον giouxtas. Μέτα από την έκπληξη της περασμένης αγωνιστικής ο Hlios δεν θα καταφέρει να ζευγαρώσει τις νίκες του και η διαφορά δυναμικότητας θα παίξει τον ρολό της, αναδεικνύοντας νικητή τον giouxtas.

B.C. Glyfada VS B.C. MILTIADES Salonika * Θα ρισκάρω να πω και σκορ σε αυτό το ματς 0 - 25.

''Θα δούμε'' λέει ο ΒΟΟΚ.

This Post:
00
182388.23 in reply to 182388.22
Date: 5/7/2011 9:50:31 AM
Overall Posts Rated:
11
για να πουμε και κανα προγνωστικο για σημερα

BORBA B.C. _ Piges BC :ενα μεγαλο ντερμπι,ολα ειναι ανοιχτα..πιστευω θα κριθει στις λεπτομερειες

pyrasos -- Egaleo City F.C.: εχει δυνατη εδρα το αιγαλεω...δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερο προβλημα

Faliro Bulls -- LEPANTO FISHERMEN: και αυτο μεγαλο παιχνιδι...θα δουμε αν ο ψαρας θα μπορεσει να σταθεροποιηθει.Πολυ καλη ομαδα ο ταυρος ετοιμαζεται για μεγαλα πραγματα φετος.Βλεπω τον ψαρα να κερδιζει μετα απο παραταση

naoussa celtics -- P.Faliro bc: ευκαιρεια για το φαληρο να παιξει χαλαρα σημερα

AEK Athens -- OTINANE :Σε φουλ φορμα το χανουμακι αυτη τη σεζον...νομιζω θα το παρει το διπλο..εστω και δυσκολα

PANAIGIALEIOS B.C. -- ΑΡΙΑΝΑΡΑ;καλο ματς προβλεπεται..ο αρης εχει ελαφρα το προβαδισμα

Hlios -- giouxtas :Μπα μαλον δεν θα εχουμε ηλιο σημερα,συνεφια βλεπω ...ο mr αμυνα θα το παρει ευκολα το παιχνιδι

B.C. Glyfada -- B.C. MILTIADE:πολυ δυσκολα ο μυλτιαδης θα το παρει το παιχνιδι... :) πλακα κανω χαχα

This Post:
00
182388.24 in reply to 182388.23
Date: 5/7/2011 2:40:10 PM
Overall Posts Rated:
4141
den einai dinaton pali kouva?? na pianeis 7/8 k na sta xalaei o BORBA B.C.?
xaxaxa den piga paratash:}...
#perimenw analish BORBA B.C.!!!

Advertisement