BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Jukic

To: biro
This Post:
00
180812.15 in reply to 180812.14
Date: 4/22/2011 8:54:34 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
498498
Evo napokon jedna objektivna kritika.

Pravdao sam se jos prije 2 sezone za caletu i tadasnjeg prvoga nam SF-a lambica. Caleta je trebao postati prvi SF nase repke ali jednostavno u tomu trenutku ma koliko sam ja pilao vlasnika on mu nije uspjevao dignuti niti jedan skill tako da je tek potkraj sezone mu poceo dizati ocjene.
Sta se verbica tice on i komazec su bili tu negdje s ocjenama i verbicev je manager odlican posao radio sa treningom malo ga je zezala izdrzljivost sto nam i je presudilo u onoj utakmici sa spanjolskom i srbijom nesto kasnije.

From: biro

This Post:
00
180812.16 in reply to 180812.15
Date: 4/22/2011 9:00:24 AM
Overall Posts Rated:
222222
Problem je bio sta nisu nijednom probao Verbica na krilu... Tu bi on po meni bio puno bolji od Lambica :)

Ma taj vlasnik verbica je totalna legenda Amer... Lik je sve savjete slusao i sam javljao zelene strelice itd. Samo kazem da ubuduce bi takvim igracima trebalo davati minutazu vecu, cisto jer su buducnost :)

Samo, bitniji dio mog posta je to konstantno pracenje i kontaktiranje igraca, di pomaze i ta nekakva tablica (koju moze editirati vise ljudi). Neznam sta je sa tim...

This Post:
00
180812.17 in reply to 180812.14
Date: 4/22/2011 9:11:26 AM
Overall Posts Rated:
22452245
ja vam mogu svima samo da ste svi samo obićni ljenjivci i da svi vi skupa znate samo puno filozofirati---ali kad treba nešto napraviti nikog nigdje ...svi se aktivirate samo kad su izbori i pametujete ali kad se treba prihvatit posla...nikog nigdje..

isti ste ko i naši političari puno obečavate a kad vas se izabere ...nula od onoga kaj ste obečavali....

zato ćemu mjenjati Jukića kad i onaj drugi kaj bu došel bude isti...možda čak i gori...

ja mogu samo pohvaliti Jukića kaj se je stvarno trudio i oko mog Vukoje...a sad i oko Vicka....ali da bi mogel više bi...

ja sam njemu predlagal da mi da spisak 18 godišnjaka koji su prošle sezone bili MVPi HOF...pa da bum ja tlačil menađere tih igraća ...rekel je da su svi već tlačeni...

ja sam se bio ponudio ...ali nije trebalo....na žalost...

pa možda nebi propalo par HOF-ova kak je....

a i da se razumijemo , da i među menađerima ima idiota koji neće nikog slušati to i sami znate...

ti im daš savjet a oni po svome i upropaste kvalitetne igraće...i možeš im ti slati stotine poruka oni delaju po svome i onda na kraju sezone po plači vidiš, da se ne drže onog kaj si im rekel...

kad bi svi bili ko ovaj moj frend iz B I H....čovjek me slušal sve kaj sam mu savjetoval....i evo napravio 3 vrhunska igrača...

ali samo kaj je slušali delal sve kak mu se reklo...

evo možete pogledati....njegova 3 igraća oni su plod slušanja savjeta i sreće na draftu....

Stipo Šedlovski (16724663)

Gabrijel Lonjak (16896140)

Filip Papić (16896132)

kad bi svi bili ko on , samo šteta kaj nije iz naše zajednice...jebat ga kad niko kod nas nebi me htio slušati, ipak ko je marijoh da nekom pametuje

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
180812.18 in reply to 180812.17
Date: 4/22/2011 9:33:54 AM
Overall Posts Rated:
10361036

a i da se razumijemo , da i među menađerima ima idiota koji neće nikog slušati to i sami znate...

to je najveći problem, ja sam stavljan za scouta za PF-ove, ljudi se javljaju, al rijetko koji da posluša. i neznan kako se borit protiv toga. satarem se, napišem im knjigu kako i šta, al oni i dalje po svome. jednostavno nije lako scoutima, a kamoli izborniku s takvim ljudima.
a sad kad sam vidija da je onaj Voyager uzea člana kuće slavnih za 2 milijuna, ovog anušića, muka mi je došlo
nažalost čovik ima para i očito mu je cilj kupovat igrače s visokim potencijalom i trenirat im slobodna bacanja
primjer od lani je Spaić i još neki igrač, katastrofa jebena. a sad slijedi propadanje anušića
nije mi jasno kakvi su mu motivi i zašto to radi
pa može kupit i grijača klupe i trenirat mu bacanja
a još čujem da se hvali da je Spaiću lani diga 10 skilova, a čovik je osta na plaći 4200
smiješno!!!

From: Ibra
This Post:
11
180812.19 in reply to 180812.15
Date: 4/22/2011 9:52:45 AM
SiSiSibenka
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
433433
Second Team:
SiSiSibenka Juniors
iskreno ne da mi se tu prepucavati da ja tebi dokazen sta si radio...a sta nisi....ja necu vise rijeci reci...odnosno napisati ovdje)....vise ....i ja se ispricavam ako sam ista krivo rekao.....ovo je moj zadnji post ovdje jedino ako me neko ima nesto konkretno pitati neka pita....rado cu mu odgovoriti....)

moj je jedini cilj napraviti sistem u kojem bi svake sezone imali dovoljan broj igraca za u-21....plus...3-4mvp+ igraca koji mogu stici do stare repke.....i tocka....sve ostalo je u drugom planu....pozz)

This Post:
11
180812.20 in reply to 180812.17
Date: 4/22/2011 10:08:51 AM
Overall Posts Rated:
13811381
ja vam mogu svima samo da ste svi samo obićni ljenjivci i da svi vi skupa znate samo puno filozofirati---ali kad treba nešto napraviti nikog nigdje ...svi se aktivirate samo kad su izbori i pametujete ali kad se treba prihvatit posla...nikog nigdje..

Ovo je apsolutna istina; pozicija U21 izbornika je jedan vrlo usamljeni posao
I to u 99,9% slučajeva iz ovog razloga:
biro: Meni se fucka za uspjehe mlade repke i tekme mlade tekme. To ne znaci nista. Tj. to je meni zabavno i bitno za gledat i volim da pobjede al to je u U21 stvarno sekundarno.

A nebi trebalo biti tako odn. isključivo tako. Zar nebi bilo lepo pročitati čestitke nama i našem izborniku u vezi osvajanja svjetskog prvenstva na globalnim Novostima?

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
180812.21 in reply to 180812.19
Date: 4/22/2011 10:19:57 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Ljudi, držite se predstavljanja plana i programa, a ne međusobnog prepucavanja, meni osobno je dosta toga svakodnevno na relaciji SDP-HDZ, pa da još to i tu moram vidjeti.

Direktno tvoje predstavljanje kandidature je samo to, i ništa drugo, a Jukicevo je isprazno ponavljanje nečeg što se ni ne treba posebno spominjati već kao takvo je samo po sebi jasno.

Tako da ni ne vjerujem, prema ovom obliku prezentacija, da ću uopće izaći na ovosezonske izbore

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
11
180812.22 in reply to 180812.21
Date: 4/22/2011 10:22:19 AM
Overall Posts Rated:
22452245
istina....na zapadu ništa novo.....

This Post:
00
180812.23 in reply to 180812.20
Date: 4/22/2011 10:25:05 AM
Overall Posts Rated:
222222
Bilo bi ljepo, al nema mi smisla to.... iskreno onda to ide na stetu seniorske repke :) mozemo mi nabrijat allstarove jer su recimo treneri od hall of famera nekog tvrdoglavi i onda odustanemo od njih i osvojimo sa allstarovima svjetsko i igraci udare u plafon sa treningom :)

Treba nac il sredinu neku il odustati od uspjeha mlade repke (sto je puno kvalitetnih reprezentacija i ucinilo).

I oduvijek je tako bilo i bit ce da ce vecina trenera odustati i biti tvrdoglavi i shebat ce igrace. Al moramo pratiti i nagraditi i savjetovati one koji su voljni suradjivati.

This Post:
22
180812.24 in reply to 180812.23
Date: 4/22/2011 10:30:07 AM
Overall Posts Rated:
22452245
evo ja nisam tvrdoglav ...a opet me niko neće niš savjetovati....i di je moja nagrada..prosil bum lijepo......:::::::::)))))))

This Post:
00
180812.25 in reply to 180812.24
Date: 4/22/2011 10:32:30 AM
Overall Posts Rated:
113113
evo ti tuć za nagradu

Advertisement