fala stari...ali znaj da i ja isto tak šaljem poruke izborniku , a on mi isto tak baš preveć ne odgovara...tražil sam ga spisak mladih talenata, pa da ja preuzmem brigu o njima da poćnem menađere gnjavit...veli nije još vrijeme...i kaj da sad delam...
pa nebum ja sam , samoinicijativno,ganjal ljude da treniraju igraće,kad mi izbornici nedaju podršku ili neki plan...kaj nam najviše treba......
tak ti je to u hrvata nažalost, nema jedinstva i sloge nego čisti jal, najlakše je reći tu su klanovi , i samo se svadit...
umjesto da sastavimo spisak mladih talenata pa da ljudima damo, neki program kak da treniraju malce....
zato sam i prepisao onaj program treninga, za pojedine pozicije, pa da novi menađeri ak hoće trenirati mogu probati po tom programu ...ali ni to nije naišlo na veliku podršku...već su i tu imali zamjerke...ali niko nije niš pametnijeg napisal...
neki mi pak vele da sam ulizica pa da se ulizujem izbornicima da bi moji igraći igrali u repki...
pa kao ja slušam riječki klan, jer sam sa njima u federaciji, i svašta mi još zamjeraju....
ali niko se baš preveć ne trudi da nekaj boljeg napravi....
a izbornik nikad ne bi htio biti, jer nisam baš kompetentan za to.....ima puno boljih od mene...
evo to bi ti bilo to....onda sam potpuno odustal , i uzeo da sam treniram, potencijalne reprezentativce pa ak uđu u repku dobro ak ne opet dobro bili buju dobri za moj klub.....kak si i sam zakljućio....
uzdaj se use i u svoje kljuse...jel tu bu ti teško ko pomogel samoinicijativno.....nažalost
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!