Θέλω λιγο να σχολιάσω ξεκαθαρίσω από την πλευρά μου ορισμένα πράγματα...!
Μικρές κατηγορίες
Έθιξαν πολλοί το θέμα της κατηγορίας και το κατά πόσο είναι σε θέση ομάδα 4ης να αναλάβει τα ηνία...Έχω να πώ πάνω σε αυτό ότι ουδέποτε αντιμετώπισα κάποιον μικρότερης κατηγορίας σαν ''κατώτερο''...Μάλιστα έχω πάρει απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα από μάνατζερ μικρότερης κατηγορίας (όπως αντίστοιχα έχω δώσει απαντήσεις και σε μάνατζερ μαγαλύτερης κατηγορίας...)
Πρόσφατα ζάλισα λίγο τον Μετεωρίτη με πολλές ''παιδικές'' ερωτήσεις πάνω στην U21....(Μου απάντησε σε όλες,δεν έχω παράπονο...! ) και να σημειώσω εδώ ότι είναι μάνατζερ μικρότερης κατηγορίας...
Ώς εκ τούτου δεν θεωρώ ότι ένας μάνατζερ 4ης κατηγορίας κατ'ανάγκη δεν μπορεί να προσφέρει ή είναι μή επαρκής...Παίζει ρόλο η διάθεση για γνώση και ο τρόπος που προσεγγίζει το κομμάτι εθνική....
Λέω λοιπόν κατηγορηματικά ότι θα μπορούσα θεωρητικά να βρίσκομαι και σε τιμ ώς 2ος (3ος ,4ος...τελευταίος) με την πρωτοβουλία να είναι σε μάνατζερ μικρότερης κατηγορίας....!!
Μάμου και Εθνική
Θέλω αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι έχω στείλει αν δεν με απατά η μνήμη μου ένα pm στον Μάμου (πριν αρκετές σεζόν) που μου απάντησε για κάποιον ντραφτ σε θέμα προπόνησης (πιθανότατα το έχει ξεχάσει κιόλας)... Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση έχει γίνει ,έχει γίνει δημόσια...! Τα λέω αυτά γιατί σέρνονται και παρεξηγήσεις...!
Μίλησε λοιπόν κάποιος φίλος για καθεστώτα και επαναστάσεις και θέλω αλήθεια να ρωτήσω κάτι...
Είναι δίπλα στην εθνική ένας από τους τόπ μάνατζερ του μπάζερ και υποθέτω ότι θέλει το καλό της....Αν λοιπόν θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει επανάσταση ,απέναντι σε ποιον ακριβώς να πάμε να την κάνουμε...? Είναι ο Μάμου ο μονάρχης της υπόθεσης,ή μήπως επωφελείται με κάποιον τρόπο από την Εθνική....?
Το πλάνο που έχει ορίσει το τιμ μας σαφέστατα και συμφωνεί με την πρόταση Μάμου...Θεωρώ ότι θα ήταν τουλάχιστον αφελές να μην συμφωνεί ή τουλάχιστον από την δική μου πλευρά δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω αν τουλάχιστον δεν είχα ένα άλλο σαφές -προσδιορισμένο-διαφορετικό πλάνο που να βγάζει αλλού και να έχει άλλους στόχους....!
Επειδή το ζητούμενο πρέπει να είναι το πλάνο και όχι τα πρόσωπα (δεν είναι θέμα καρέκλας δηλάδη,ποιος θα πάρει το τιμόνι) μάλλον πρέπει να σκεφτούμε συλλογικά το δρόμο που θέλουμε να κινηθούμε....! Αν υπάρχει εναλλακτική πρόταση ευχαρίστως να την συζητήσουμε...Αν δεν υπάρχει επί της ουσίας, τότε το ποιος θα κάτσει στο τιμόνι είναι πραγματικά μικρής σημασίας αν υπάρχει όρεξη για δουλειά....
Προσωπικά θέλω να ξανατονίσω (επειδή μου έλεγαν κάποια παιδιά να βάλω υποψηφιότητα) ότι δεν ήμουν, ούτε είμαι σε θέση να το κάνω ,όχι γιατί πιστεύω ότι δεν θα τα κατάφερνα αλλά γιατί θα έπρεπε αν ήθελα να τα έχω καλά με την πάρτη μου να έχουν προηγηθεί κάποια πράγματα...Στο κομμάτι που μου αναλογεί θα προσπαθήσω όσο μπορώ να πάει ένα βηματάκι μπροστά το θέμα της εθνικής (είτε βγούμε είτε δεν βγούμε) ....