BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
256406.133 in reply to 256406.130
Date: 4/5/2014 7:52:20 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Διαβαζω διαβαζω διαβαζω λεω δεν θα γραψω αλλα τελικα κατι μεσα μου με τρωει.

Ακουστηκαν για επαναστασεις και για νεο αιμα στην εθνικη. Αυτο χρειαζεται η εθνικη νεο αιμα.

Αλλα πως;

Ιδου το ερωτημα

Το νεο αιμα πρεπει να μπει στην εθνικη με το σωστο τροπο και οχι ετσι αυθαιραιτα. Και εδω εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι. Παιζω το παιχνιδι αρκετες σεζον πριν οχι μονο με την τωρινη μου ομαδα. Ημουν διπλα στον εντι στην νεων 2 σεζον για να μθαω τις λειτουργιες της εθνικης. 2η σεζον με την εθνικη τωρα και εχω μαζι μου πολλα εμπειρα παιδια τα οποια με βοηθαν και μου μαθαινουν καινουρια πραγματα και εξακολουθω να θεωρω τον εαυτο μου ΑΝΙΚΑΝΟ να αναλαβει τη μεγαλη εθνικη.

Αυτο για να καταλαβουμε λιγο τι απαιτησεις υπαρχουν για ενα τετοιο ποστο.

Το πιο σωστο απ ολα ειναι ολα αυτα τα νεα παιδια συμπεριλαμβανομενου και εμου να κατσουν διπλα σε εμπειροτερους και να ψηθουν. Ολοι για να φτασουν ψηλα πρεπει να ξεκινησουν απο χαμηλα. Ακομα και ο μαμου που αυτη τη στιγμη ειναι ενας απο τους κορυφαιους μανατζερ στο μπαζερ καποτε θα ρωτησε τι προπονει το ενας με ενα;

Πρεπει να γινει λοιπον επανασταση με μπροσταρη τη λογικη και οχι τον ενθουσιασμο.

Αν το προβλημα λοιπον ειναι να βγει ενας μανατζερ 4ης κατηγοριας προπονητης ετσι για το γαμωτο και για να σπασει το ρεκορ ας βγει. Αρκει να εχει διπλα του ανθρωπους ωστε να γινει σωστη δουλεια.

Το θεμα ειναι ο καθενας να εχει το ρολο του. Ο τωρα λατζερης σε δεκα σεζον μπορει να ειναι ο νεος κατζαμπαρ αρκει να ειναι σκεπτομενος και ορεξατος.

Η εθνικη θελει γραναζια. Αν καποιος θεωρει οτι ο μανου και ο μαμου που θα αναλαβουν το τακτικο κομματι υπερτερουν σε σχεση με καποιους αλλους οι οποιοι θα αναλαβουν την επικοινωνια με μανατζερ κανει μεγα λαθος. Ολοι ειναι χρησιμοι και αν καποιος απο αυτους δεν υπαρχει κατι δεν παει καλα.

Οι μεγαλες αλλαγες λοιπον θελουν σωστη προετοιμασια.

This Post:
00
256406.134 in reply to 256406.129
Date: 4/5/2014 7:52:39 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
λοιπον νομιζω οτι δεν θελεις να καταλαβεις ή πραγματικα δεν καταλαβαινεις ή μιλαμε μαζι οχι παντως για ενα κοινο θεμα ...

ειναι απλα τα πραγματα Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ .

τωρα θελεις να δεις να παλευουν με την δυναμη της ψυχης τους νεοι , μανατζερ για την εθνικη να δωσουμε ρε παιδι μου ενα σκαλι ενα βοηθημα μια ευκαιρια δεν εχουμε να ρισκαρουμε κατι ...την αλλη μερα παλι ο ηλιος απο την ιδια πλευρα θα βγει και παλι 2 ομαδες θα βγαλουμε στο ΒΒΒ .

αυτο ειναι το νοημα αγαπητε μου ...

ειναι απλα τα πραγματα !

This Post:
00
256406.138 in reply to 256406.137
Date: 4/5/2014 8:43:19 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Συμφωνώ μαζί σου για κακλαμανακη αλλά όταν ο μάνατζερ που τον προπονουσε δεν απαντούσε ποτέ μα ποτέ όμως και ξαφνικά τώρα βλέπω έναν παίκτη με 18 εσωτερικό σουτ και 3αρα περιφερειακή άμυνα τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε ; Δεν έχει απανήσει ποτέ όμως

This Post:
00
256406.140 in reply to 256406.139
Date: 4/5/2014 9:02:53 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Ναι κατάλαβα απλά εξήγησα. Και φυσικά όπως είπες ό Κακλαμανακης είναι ένας από τους πολλούς

This Post:
00
256406.141 in reply to 256406.139
Date: 4/5/2014 9:13:10 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Φίλε μου, δύο ερωτήσεις θέλω να κάνω.

1) Γνωρίζεις το job description της θέσης?
Με λίγα λόγια, έχεις ενημερωθεί τί ακριβώς χρειάζεται να κάνει ένα προπονητικό τιμ Εθνικής ομάδας?
Ολες οι δουλειές που πρέπει να γίνουν και ο όγκος τους?

2) Γνωρίζεις το talent pool της Ελλάδας?
Εχεις ενημερωθεί για τους νυν και υποψήφιους διεθνείς, τόσο σε ποσότητα όσο και σε σκιλσετς, ώστε να αναφέρεις κατηγορηματικά, τί σύστημα θα παίξεις, τί παίκτες χρειάζεται να προπονηθούν περισσότερο κτλ?

This Post:
11
256406.142 in reply to 256406.138
Date: 4/5/2014 9:15:32 AM
Tavraikos BC
III.16
Overall Posts Rated:
8888
Από τη στιγμή που δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα αλλά θέλουμε να υπάρχει ενα μακροπρόθεμο πλάνο, να θεσπιστούν και κανόνες για την εισαγωγή παικτών στην εθνική...όχι μόνο όσον αφορά τα σκίλσετ αλλά και την επικοινωνία με τους χρήστες αλλά και την ανταπόκριση που έχουμε από αυτούς, όσο καλός να είναι για την εθνική ο παίκτης...και ας αφήσουμε τον χρήστη να πληρώνει τσάμπα τα σκίλσετ...Να καλούνται παίκτες μόνο απο χρήστες που τους ενδιαφέρει και η εξέλιξη των παικτών...

This Post:
00
256406.143 in reply to 256406.141
Date: 4/5/2014 9:24:21 AM
Overall Posts Rated:
123123
Τι αρμοδιοτητες εχει ο NC το γνωριζω...και ειμαι προθυμος να δωσω οσες ωρες χρειαζεται για να τις φερω εις περας...

Το talent pool δεν το γνωριζω οπως δε νομιζω οτι το γνωριζει κανενας αλλος υποψηφιος...αλλα γνωριζω οτι τα εσωτερικα συστηματα προς το παρον εχουν ανωτεροτητα εναντι των περιφερειακων γι αυτο ημουν κατηγορηματικος...

Advertisement