BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.1 > sezona 15

sezona 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
170303.133 in reply to 170303.132
Date: 2/15/2011 5:14:56 PM
Overall Posts Rated:
88
ne vjerujem...majke ti koliki ti je ent danas ? 2ili3 ...mislim svaka cast, i fulao sam obranu ali opet...

This Post:
00
170303.134 in reply to 170303.133
Date: 2/15/2011 5:37:58 PM
Overall Posts Rated:
259259
ne pitaj... nisam ni znao da ent može biti negativan.

This Post:
00
170303.135 in reply to 170303.134
Date: 2/16/2011 4:00:11 AM
Overall Posts Rated:
1616
svaka čast mrkica,odlično pogođena taktika, iako bi sigurno bilo neizvjesnije da mi prvi centar nije ozlijeđen

This Post:
00
170303.136 in reply to 170303.135
Date: 2/16/2011 6:34:59 AM
mrkica
II.2
Overall Posts Rated:
1212
Hvala!

Ni meni stanje nije bajno bilo, ne pamtim kad sam imao tjedan kao ovaj da su mi sva 3 glavna beka u slaboj formi.

This Post:
11
170303.137 in reply to 170303.127
Date: 2/19/2011 3:36:59 PM
Overall Posts Rated:
22542254
Čestitke ekipi Starosta na današnjoj pobijedi .....vatreni navijaći iz II.2. lige....i marijoh.....

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
170303.138 in reply to 170303.137
Date: 2/19/2011 3:47:12 PM
Overall Posts Rated:
10361036
:)
mogu bit sritan šta san dobija, i to laganicom. jedna od najgorih partija ikad moje vanjske linije
eto došlo je do toga da me moji jadni skakači moraju izvlačit
još se držin na vrhu, vidit ćemo dokad. uskoro mi dolazi Mrkica, bit će to zanimljivo

From: LA-Styx
This Post:
22
170303.139 in reply to 170303.138
Date: 2/19/2011 8:24:31 PM
Overall Posts Rated:
192192
pozdrav svim ekipama iz II.1 lige

svratio sam na vaš forum da vas pitam jeste li se nešto urotili protiv mog buraza (niko&juraj) jer pratim njegove tekme pa vidim da ste u zadnja 4 kola protiv njega 3 puta trgali na njegovu laganicu? a pitam zato jer ako postoji neka urota i ja bih se priključio)
ne sjećam se da sam to vidio u ovih 10-11 sezona od kad igram buzzer da je bilo toliko trgaona u ligaškim utakmicama u tako kratkom periodu a pogotovo protiv jedne ekipe. čak mislim da protiv mene nije bilo 3 trgaone od mojih početaka...sjećam se tek jedne u prvoj ligi od strane Zoble ;)

@Starosta (a ovo ide i mom burazu)
kad sam već tu da ti prokomentiram Gostimira i tvoj post sa nacionalnog foruma. on je jedan jako fin, pristojan i dobar dečko, sjajan klupski igrač. no on može igrati samo na šuteru ili krilu. pošto su Curka i tvoj Grbeš na pleju, te bi šteta bilo da jedan od njih ne igra, Topic, koji je naš daaaaleko najbolji igrač prebačen je na mjesto šutera a za drugu poziciju su u prednosti Krajina (koji ima isti skok šut i vođenje lopte, malo lošiji domet, ali dosta bolju vanjsku obranu, te ulaz i dodavanje) i Puac (koji ima malo lošiji skok šut i domet, ali puno bolju obranu i ova ostala tri vanjska skila). na krilu su pak u prednosti Peričić, Krajina, pa čak i Šuper (šut im je isti, domet nešto slabiji ali vanjska obrana i što je najvažnije za krilo unutarnji šut puno bolji, a ponešto i skok i unutrašnja obrana, kako kome). plaće im jesu svima podjednake ali to nije jedino mjerilo.
kako stvari sad stoje u ovoj igri, utakmice dobivaju kvalitetna krila i krilni centri sa visokim sekundarcima. ja sam probao buraza natjerat da Gostimiru daje unutarnje treninge i je on pokušao ali to bi za njegov klub bilo loše. i zato ne mogu tako nešto od njega tražiti nego samo savjetovati šta da mu trenira na vanjskim pozicijama, kao i tebi za Grbeša. dobra stvar za njega je što su Peričić i Puac slabijeg potencijala i lupili su pomalo u plafon, Šuper je tri godine stariji tako da bi Krajina i Gostimir, uz nadolazećeg Polovanca, uskoro trebali biti u prvom planu
jer tek sad kad sam izbornik analiziram sve do najmanjeg detalja. za klub pogledam protivničke igrače, formu, koju taktiku igra, namjestim postavu i to je to. no za repku sve je puno detaljnije, pogotovo kod odabira postave. uz formu, gledam i DMI koji je jako važan zapravo i zato će ti Grbeš i startati u ponedjeljak, svaki pojedini skil, što mi donosi u odnosu na odabir taktike a što ne za svakog pojedinog igrača i još hrpa detalja, da ne nabrajam sad. zato su za sada su ovi gore navedeni u prednosti u odnosu na Gostimira. al neće još dugo ;)

i na kraju moram odati vama koji ste vlasnici reprezentativaca iz ove lige (Grbeš, Gostimir i Fatur) priznanje na žrtvovanju klupskih rezultata radi treninga njih trojice a u korist reprezentacije. mene je iskreno sram što i ja nisam tako nešto napravio, pogotovo sad kad sam izbornik. nadam se da hoću u bližoj budućnosti. još jednom, svaka čast

This Post:
00
170303.140 in reply to 170303.139
Date: 2/20/2011 4:41:02 AM
Overall Posts Rated:
259259
ne boj se za buraza, nema tu urote.
liga je dosta izjednacena i sa trganjem, svak svakoga moze dobiti.
malo ti se burazova konferencija omalovazavajuce postavila prema nasoj pa su izazvali gnjev i dosta trganja. to je bilo super za ovogodisnje natjecanje jer bi fakat bilo dosadno.
evo ja sam potrgao zoblu i tvog buraza, a starostu s normalom. svi su u istoj poziciji sa porazima protiv mene i jasno je da ce oni rijesiti ko ce u prvu ligu.

a za ovaj dio oko reprezentacije, moje je misljenje da se kod nas prekasno počinje raditi s talentima. onaj paušalni mail u stilu ljudi javite se ako imate nekog mi se čini nedovoljnim i jadnim. poslao mi ga je tad scout marijoh, sad vidim da je on jedan od najvecih kolega fanatika u hrvatskoj. da je bar dio od svojih par tisuca postova pretocio u ganjanje vlasnika i maltretiranje da treniraju na jednoj poziciji prvi bih lobirao da on postane izbornik.
ja recimo svog ivankovica treniram 3-4 godine ko ante kostelic - sam ga financiram i određujem mu treninge, vodam ga po planini na visinske i tlacim ga. ove godine sam saljem pitanja selektoru U21 (samo 2 maila ipak nisam manijak) pa ako odgovori ok, ako ne - ponovno na sarmu i zgance.
nije onda ni cudo da nam igraci nisu izbalansirani za potrebe reprezentacije. Sa 23-24 godine je malo prekasno od baze igrača koja se istopi na njih 20-tak nijansirat reprezentativca koje bi mogao kombinirati prema taktici i protivniku.

inače sretno dalje s repkom, vidim da ove godine i jedna i druga imaju odlične rezultate. samo tako nastavite!

This Post:
00
170303.141 in reply to 170303.140
Date: 2/20/2011 6:30:09 AM
Overall Posts Rated:
22542254
fala stari...ali znaj da i ja isto tak šaljem poruke izborniku , a on mi isto tak baš preveć ne odgovara...tražil sam ga spisak mladih talenata, pa da ja preuzmem brigu o njima da poćnem menađere gnjavit...veli nije još vrijeme...i kaj da sad delam...

pa nebum ja sam , samoinicijativno,ganjal ljude da treniraju igraće,kad mi izbornici nedaju podršku ili neki plan...kaj nam najviše treba......

tak ti je to u hrvata nažalost, nema jedinstva i sloge nego čisti jal, najlakše je reći tu su klanovi , i samo se svadit...

umjesto da sastavimo spisak mladih talenata pa da ljudima damo, neki program kak da treniraju malce....

zato sam i prepisao onaj program treninga, za pojedine pozicije, pa da novi menađeri ak hoće trenirati mogu probati po tom programu ...ali ni to nije naišlo na veliku podršku...već su i tu imali zamjerke...ali niko nije niš pametnijeg napisal...

neki mi pak vele da sam ulizica pa da se ulizujem izbornicima da bi moji igraći igrali u repki...

pa kao ja slušam riječki klan, jer sam sa njima u federaciji, i svašta mi još zamjeraju....

ali niko se baš preveć ne trudi da nekaj boljeg napravi....

a izbornik nikad ne bi htio biti, jer nisam baš kompetentan za to.....ima puno boljih od mene...

evo to bi ti bilo to....onda sam potpuno odustal , i uzeo da sam treniram, potencijalne reprezentativce pa ak uđu u repku dobro ak ne opet dobro bili buju dobri za moj klub.....kak si i sam zakljućio....

uzdaj se use i u svoje kljuse...jel tu bu ti teško ko pomogel samoinicijativno.....nažalost

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
170303.142 in reply to 170303.140
Date: 2/21/2011 3:05:42 AM
Overall Posts Rated:
192192
ne boj se za buraza, nema tu urote.

šteta...a baš sam se mislio priključit ;)

što se tiče kontakata sa vlasnicima mladih igrača sa visokim potencijalom, mislim da je to u prvom redu posao izbornika U21 i skauta. dok je Riko to bio, a i prije njega Kvarc (BB-Marin) radio se popis mladih igrača sa visokim potencijalom koji je bio objavljen na forumu pa su skauti po pozicijama, a i ja sam bio među njima kontaktirali vlasnike i objašnjavali im što i kako. moram ti priznati da je to uglavnom borba sa vjetrenjačama. jer većina novih korisnika neće takve igrače prodati nekome tko bi ih trenirao kvalitetno, nego kaže da će ih sami istrenirati, a onda za sezonu, dvije vidiš te igrače na TL-u i shvatiš da su podigli 2-3 skila u dvije sezone. ili stave takve cijene koje nitko normalan neće platiti. dosta je i onih koji ti se uopće ne udostoje odgovoriti na mail...zato sam nakon 5-6 sezona skautiranja i odustao od tog posla.

inače sretno dalje s repkom, vidim da ove godine i jedna i druga imaju odlične rezultate. samo tako nastavite!

hvala)

This Post:
00
170303.143 in reply to 170303.142
Date: 2/21/2011 11:03:09 AM
Overall Posts Rated:
10361036
da,uvik ista priča s tim vlasnicima dobrih treniraca s velikom potencijalom. ne shvaćaju da stvarno skroz moraju žrtvovat ekipu i da im to nema baš smisla ako žele uć iz 4 u 3 ligu. da ne govorim o ulasku u 2 ligu. pa koji će od njih trenirat za nekog igrača prvo unutarnje pa onda za 3 tjedna vanjske skillove? radi toga stvarno ekipa pati, i to za te početnike nikako nije. al pošto su početnici ne razumin odakle im ideja stavljat tako visoke cijene, i neznam zašto su tvrdoglavi!? sad jednom novom govorim da prvo za 3 skilla digne obranu, a nakon 1 skilla on je već pribacija na šut.. i nema smisla se borit s takvima
i onda se čudimo zašto igrači propadaju!? eto, radi tvrdoglavih magaraca

Advertisement