pozdrav svim ekipama iz II.1 lige

svratio sam na vaš forum da vas pitam jeste li se nešto urotili protiv mog buraza (niko&juraj) jer pratim njegove tekme pa vidim da ste u zadnja 4 kola protiv njega 3 puta trgali na njegovu laganicu? a pitam zato jer ako postoji neka urota i ja bih se priključio

)
ne sjećam se da sam to vidio u ovih 10-11 sezona od kad igram buzzer da je bilo toliko trgaona u ligaškim utakmicama u tako kratkom periodu a pogotovo protiv jedne ekipe. čak mislim da protiv mene nije bilo 3 trgaone od mojih početaka...sjećam se tek jedne u prvoj ligi od strane Zoble ;)
@Starosta (a ovo ide i mom burazu)
kad sam već tu da ti prokomentiram Gostimira i tvoj post sa nacionalnog foruma. on je jedan jako fin, pristojan i dobar dečko, sjajan klupski igrač. no on može igrati samo na šuteru ili krilu. pošto su Curka i tvoj Grbeš na pleju, te bi šteta bilo da jedan od njih ne igra, Topic, koji je naš daaaaleko najbolji igrač prebačen je na mjesto šutera a za drugu poziciju su u prednosti Krajina (koji ima isti skok šut i vođenje lopte, malo lošiji domet, ali dosta bolju vanjsku obranu, te ulaz i dodavanje) i Puac (koji ima malo lošiji skok šut i domet, ali puno bolju obranu i ova ostala tri vanjska skila). na krilu su pak u prednosti Peričić, Krajina, pa čak i Šuper (šut im je isti, domet nešto slabiji ali vanjska obrana i što je najvažnije za krilo unutarnji šut puno bolji, a ponešto i skok i unutrašnja obrana, kako kome). plaće im jesu svima podjednake ali to nije jedino mjerilo.
kako stvari sad stoje u ovoj igri, utakmice dobivaju kvalitetna krila i krilni centri sa visokim sekundarcima. ja sam probao buraza natjerat da Gostimiru daje unutarnje treninge i je on pokušao ali to bi za njegov klub bilo loše. i zato ne mogu tako nešto od njega tražiti nego samo savjetovati šta da mu trenira na vanjskim pozicijama, kao i tebi za Grbeša. dobra stvar za njega je što su Peričić i Puac slabijeg potencijala i lupili su pomalo u plafon, Šuper je tri godine stariji tako da bi Krajina i Gostimir, uz nadolazećeg Polovanca, uskoro trebali biti u prvom planu

jer tek sad kad sam izbornik analiziram sve do najmanjeg detalja. za klub pogledam protivničke igrače, formu, koju taktiku igra, namjestim postavu i to je to. no za repku sve je puno detaljnije, pogotovo kod odabira postave. uz formu, gledam i DMI koji je jako važan zapravo i zato će ti Grbeš i startati u ponedjeljak, svaki pojedini skil, što mi donosi u odnosu na odabir taktike a što ne za svakog pojedinog igrača i još hrpa detalja, da ne nabrajam sad. zato su za sada su ovi gore navedeni u prednosti u odnosu na Gostimira. al neće još dugo ;)
i na kraju moram odati vama koji ste vlasnici reprezentativaca iz ove lige (Grbeš, Gostimir i Fatur) priznanje na žrtvovanju klupskih rezultata radi treninga njih trojice a u korist reprezentacije. mene je iskreno sram što i ja nisam tako nešto napravio, pogotovo sad kad sam izbornik. nadam se da hoću u bližoj budućnosti. još jednom, svaka čast