BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
256406.131 in reply to 256406.126
Date: 4/5/2014 7:42:36 AM
terastiousp
A1
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
πολυ σωστο σε βρισκω...!!

κατα την προσωπικη μου αποψη οποιος θελει να αναλαβει το τιμονι της εθνικης πρεπει τις προηγουμενες 2 σεζον να ειναι ως βοηθος και γιατι γνωριζει καλυτερα τις απαιτησεις της θεσης αυτης αλλα και γιατι γνωριζει και το ροστερ που θα ειναι στο δυναμικο μας τις επομενες σεζον σε περιπτωση που αναλαβει.!!!

ο μετεωριτης(κοινος βασιλης) οταν ανελαβε ο εντι ειχε αναλαβει τους 19χρονους για να ειναι ετοιμος οταν θα ερθει η ωρα του:
1) να γνωριζει ολο το υλικο που υπαρχει
2)να εχει μιλησει ο ιδιος με τους μανατζερ των παικτων γνωριζοντας ποιοι ειναι συνεργασιμοι(οσο αφορα τις αγων.καταστασεις αλλα και την προπονηση οπου τους εχει υποδειξει)

φετος που εχουμε ξανα με τον μετεωριτη τους 19χρονους και τους 20χρονους βλεπουμε οτι οι περισσοτεροι μανατζερ ενδιαφερονται μεν να παιξουν οι παικτες τους εθνικη αλλα δεν ειναι διατεθιμενοι να προπονησουν οπου τους εχουμε υποδειξει!!

ολα αυτα λοιπον δεν μπορεις να τα γνωριζεις με μια υποψηφιοτητα της τελευταιας στιγμης μη εχοντας ασχοληθει ποτε με το κομματι εθνικη ουτε ως βοηθος παλαιοτερα!!

δεν αναφερομαι καθολου στο γεγονος της εμπειριας των μανατζερ τα παραπανω μου αρκουν για να κατασταλαξω ποιος ειναι καλυτερος την δεδομενη χρονικη στιγμη για την θεση!!!

This Post:
00
256406.132 in reply to 256406.130
Date: 4/5/2014 7:51:16 AM
Overall Posts Rated:
123123
Το θεμα εμπειρια ειναι θεμα τριβης και εχεις δικιο αλλα το θεμα γνωσης ειναι καθαρα θεμα ασχολιας και διαθεσης για διαβασμα.

Εγω με την ομαδα μου επελεξα τον ασφαλη δρομο ενος 5ετους πλανου με το γηπεδο και την προπονηση σε προτεραιοτητα και τωρα με τρεις εως τεσσερεις μεταγραφες θα ανεβω ΙΙΙ για να μεινω.

Ετσι αποφασισα να δουλεψω εγω την ομαδα μου αλλα θεωρω πλεον πολυ δυσκολο σε 4 σεζον να φτασει ο οποιωδηποτς στην ΙΙ.


This Post:
00
256406.133 in reply to 256406.130
Date: 4/5/2014 7:52:20 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Διαβαζω διαβαζω διαβαζω λεω δεν θα γραψω αλλα τελικα κατι μεσα μου με τρωει.

Ακουστηκαν για επαναστασεις και για νεο αιμα στην εθνικη. Αυτο χρειαζεται η εθνικη νεο αιμα.

Αλλα πως;

Ιδου το ερωτημα

Το νεο αιμα πρεπει να μπει στην εθνικη με το σωστο τροπο και οχι ετσι αυθαιραιτα. Και εδω εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι. Παιζω το παιχνιδι αρκετες σεζον πριν οχι μονο με την τωρινη μου ομαδα. Ημουν διπλα στον εντι στην νεων 2 σεζον για να μθαω τις λειτουργιες της εθνικης. 2η σεζον με την εθνικη τωρα και εχω μαζι μου πολλα εμπειρα παιδια τα οποια με βοηθαν και μου μαθαινουν καινουρια πραγματα και εξακολουθω να θεωρω τον εαυτο μου ΑΝΙΚΑΝΟ να αναλαβει τη μεγαλη εθνικη.

Αυτο για να καταλαβουμε λιγο τι απαιτησεις υπαρχουν για ενα τετοιο ποστο.

Το πιο σωστο απ ολα ειναι ολα αυτα τα νεα παιδια συμπεριλαμβανομενου και εμου να κατσουν διπλα σε εμπειροτερους και να ψηθουν. Ολοι για να φτασουν ψηλα πρεπει να ξεκινησουν απο χαμηλα. Ακομα και ο μαμου που αυτη τη στιγμη ειναι ενας απο τους κορυφαιους μανατζερ στο μπαζερ καποτε θα ρωτησε τι προπονει το ενας με ενα;

Πρεπει να γινει λοιπον επανασταση με μπροσταρη τη λογικη και οχι τον ενθουσιασμο.

Αν το προβλημα λοιπον ειναι να βγει ενας μανατζερ 4ης κατηγοριας προπονητης ετσι για το γαμωτο και για να σπασει το ρεκορ ας βγει. Αρκει να εχει διπλα του ανθρωπους ωστε να γινει σωστη δουλεια.

Το θεμα ειναι ο καθενας να εχει το ρολο του. Ο τωρα λατζερης σε δεκα σεζον μπορει να ειναι ο νεος κατζαμπαρ αρκει να ειναι σκεπτομενος και ορεξατος.

Η εθνικη θελει γραναζια. Αν καποιος θεωρει οτι ο μανου και ο μαμου που θα αναλαβουν το τακτικο κομματι υπερτερουν σε σχεση με καποιους αλλους οι οποιοι θα αναλαβουν την επικοινωνια με μανατζερ κανει μεγα λαθος. Ολοι ειναι χρησιμοι και αν καποιος απο αυτους δεν υπαρχει κατι δεν παει καλα.

Οι μεγαλες αλλαγες λοιπον θελουν σωστη προετοιμασια.

This Post:
00
256406.134 in reply to 256406.129
Date: 4/5/2014 7:52:39 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
λοιπον νομιζω οτι δεν θελεις να καταλαβεις ή πραγματικα δεν καταλαβαινεις ή μιλαμε μαζι οχι παντως για ενα κοινο θεμα ...

ειναι απλα τα πραγματα Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ .

τωρα θελεις να δεις να παλευουν με την δυναμη της ψυχης τους νεοι , μανατζερ για την εθνικη να δωσουμε ρε παιδι μου ενα σκαλι ενα βοηθημα μια ευκαιρια δεν εχουμε να ρισκαρουμε κατι ...την αλλη μερα παλι ο ηλιος απο την ιδια πλευρα θα βγει και παλι 2 ομαδες θα βγαλουμε στο ΒΒΒ .

αυτο ειναι το νοημα αγαπητε μου ...

ειναι απλα τα πραγματα !


This Post:
00
256406.138 in reply to 256406.137
Date: 4/5/2014 8:43:19 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Συμφωνώ μαζί σου για κακλαμανακη αλλά όταν ο μάνατζερ που τον προπονουσε δεν απαντούσε ποτέ μα ποτέ όμως και ξαφνικά τώρα βλέπω έναν παίκτη με 18 εσωτερικό σουτ και 3αρα περιφερειακή άμυνα τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε ; Δεν έχει απανήσει ποτέ όμως

This Post:
00
256406.140 in reply to 256406.139
Date: 4/5/2014 9:02:53 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Ναι κατάλαβα απλά εξήγησα. Και φυσικά όπως είπες ό Κακλαμανακης είναι ένας από τους πολλούς

Advertisement