Hoşbulduk tekrardan,
@ergin7226 hocam ve GM-Bora Hocam
Sizlerde haklısınız hocam yaş ilerledikçe iş güç evlilik derken oyunlara ayıracak zaman azalıyor. Yinede elimden geldiği kadar burada olup milli takım için elimden geleni yapmaya hazırım. Maç motorunun mantığı, ekonomi, genç oyuncu yetiştirmek derken oyunun mantığını anlamam 1-2 sezon alır.(yıllarca cm-fm serisi ve bu oyuna benzerlik gösteren hattrick oynamışlığım var.)
Hocam forumlarda eski konulara yazışmalara da baktım. İlk mesajımdaki sitem sizinde bahsettiğiniz gibi ilgisizlik yani geçen sezonun son hazırlık maçında -hazırlık maçıda olsa neden sahaya çıkmayıp 50-0 hükmen olduğumuz ile ilgili bir açıklama göremedim. Benim tavsiyem yeni milli takım hocası haftalık veya her maçtan önce basın açıklaması tadında foruma bir şeyler yazarsa benim gibi yeni başlayan arkadaşları bilgilendip mt olan ilgiyi arttırabilir.
Bu kadar baskebolu seven , menajerliği seven kişilerin birlikte olduğu bir ortamda mt 'ın daha üst sıralarda olması lazım diye düşünüyorum. Son olarak hayırlı bir seçim olmasını ve yeni seçilecek mt hocamıza da şimdiden başarılar diliyorum.