BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Εθνική Ομάδα Μουντομπάσκετ 2010

Εθνική Ομάδα Μουντομπάσκετ 2010

Set priority
Show messages by
From: wud1976

This Post:
00
154708.13 in reply to 154708.12
Date: 8/20/2010 3:20:40 PM
Overall Posts Rated:
180180
Ναι, αλλά ο Φώτσης τότε δεν ήταν ούτε 18, ενώ εδώ μιλάμε για έναν παίκτη 22 στα 23 που δυστυχώς δεν θα έχει ποτέ του προπονητή τον Ομπράντοβιτς για να τον φέρει στα ίσια του, αλλά θα έχει τον "σοφό" προβοκάτορα που έκανε πρόβα εν όψει της νέας του συλλογικής εργασίας με τα χθεσινά του καραγκιοζιλίκα. Γιατί αν με ρωτήσετε ποιον απο τους Ιβκοβιτς ή Χριστοδούλου πιστεύω, θα σας πω τον Έλληνα διαιτητή που δεν έχει δημιουργήσει σάλο με τις διαιτήσιες του ποτέ. Δεν σας φαίνεται περίεργο αυτό που έκανε χθες ο Ιβκοβιτς; Υπήρχε λόγος να χαλάσει ένα φιλικό προετοιμασίας και καλά για διαμαρτυρία; Επίτηδες τα έκανε όλα αυτά και θα δείτε γιατί τον προσεχή χειμώνα.

Όσο για τον Φώτση, ας του βάλουμε μια ταμπέλα σαν αυτή που βάλανε στον Διαμαντίδη πέρσι όταν έφτυσε τον Τεόντοσιτς αφού πρώτα είχε φάει το ξύλο της αρκούδας απο τον Σέρβο. Και για να μην ξεχνάμε τις δηλώσεις Μίλισιτς προ διετίας ή τα ξεφτιλίκια του Ντανίλοβιτς την περασμένη δεκαετία...

Αντί επιλόγου... ΛΙΕΤΟΥΒΑ-ΛΙΕΤΟΥΒΑ!!!!

This Post:
00
154708.14 in reply to 154708.13
Date: 8/20/2010 6:00:09 PM
Minoan Bulls
IV.20
Overall Posts Rated:
6868
Vissber το συμβαν δεν ηταν πριν 40 χρονια...αν ελεγες πριν μια δεκαπενταετια θα το καταπινα, αλλα να το κανεις επι 4 δεν το καταπινω.
Το αρθρο που σας παρεπεμψα δεν γραφει μονο ενα συμβαν, εκτος και αν δεν το διαβασατε...Μιλαει για εκτο (6ο) συμβαν σε 2 χρονια, χωρις να τον ενδιαφερει αν ηταν στον Παναθηναικο ή στην εθνικη. Μιλαμε για ενα συμβαν ανα 4 μηνες σε διαστημα 2 ετων, υπερβολικα μεγαλα νουμερα.
Συμφωνουμε οτι ολοι κανουν βλακειες, αν και δεν συμφωνω οτι αυτο γινεται σε μικρη ηλικια. Ο Γκαλης επαιξε μπουνιες με τον Πρελεβιτς στα 34. Δεν υπαρχει κανονας σε αυτα τα πραγματα, αυτο δηλαδη που γενικοτερα προσπαθω να πω. Δεν κανουν μονο οι Σερβοι, μονο οι Ελληνες, μονο οι Αμερικανοι, μονο οι Γαλλοι βλακειες και ολοι οι υπολοιποι ειναι αγγελουδια.

Κανεις βεβαια λαθος να θεωρεις οτι με αυτα που ειπα για τον Ζηση, δικαιολογω τον Βαρεχαο. Λαθος φιλε μου. Οπως χτες πιστευω οτι ηταν λαθος η αντιδραση του Φωτση, ετσι ηταν λαθος και του Βαρεχαο. Αν υπηρχε ιχνος ανωτερωτητας, ουτε ο Φωτσης, ουτε ο Τεοντοσιτς, ουτε ο Ζησης, ουτε ο Βαρεχαο θα ειχαν εμπλακει σε αυτα τα επεισοδια. Αν εισαι μαγκας και παικταρας, το ματς το παιρνεις παιζοντας μπασκετ, ουτε μπουνιες, ουτε trash talking, ουτε σπασιμο νευρων, ουτε διαιτητες.

Τελος δεν συμφωνω μαζι σου στο θεμα "ταϊσματος". Εγω βλεπω οπαδους να στηριζουν ομαδες ΧΩΡΙΣ Ελληνες παικτες, χωρις να τους ενοχλει. Αρα κανενας δεν εγκαλει τους προεδρους για το τι κουμασια μαζευουν. Τι παει να πει τον ταϊζουμε στην Ελλαδα. Με αυτη τη λογικη, δεν θα πρεπει να ξαναπαιξει μπασκετ αν φυγει απο τη χωρα, γιατι φυσικα τον εχουμε "ταϊσει" εδω και δεν μπορει να ερχεται και να βοηθα στο να χανουν οι ομαδες μας.
Οι παικτες ειναι επαγγελματιες, αρκετοι ειναι ινδαλματα και λιγοτεροι προτυπα. Δεν τους δικαιολογω ΟΥΤΕ 1/1000 απερισκεψιας γιατι παιρνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ χρηματικα ποσα για να παιζουν ενα παιχνιδι, ποσα που δεν θα τα δουμε οι υπολοιποι σε 100 ζωες. Ή θα ειναι ΑΨΟΓΟΙ ή να πανε σπιτακια τους.
Και για να συνεχισω τη σκεψη μου, ειμαι της αποψης οτι ο Κριστιτς επρεπε να παει φυλακα. Οτι λεει ο νομος. Εγω αν το εκανα αυτο θα ημουν μεσα και κανενας δεν θα παρεβλεπε τιποτα. Δυστυχως αυτο ειναι αλλο ενα απο τα προβληματα του επαγγελματικου αθλητισμου, οπου τα ναρκωτικα ονομαζονται ντοπα και δεν σε στελνουν στη φυλακη, ενω για τον απλο πολιτη δεν ειναι ντοπα αλλα εμποριο και σε κλεινουν μεσα καλα...Τυχαιο? Δεν νομιζω! Η ύψιστη ΚΟΡΟΪΔΙΑ δηλαδη. Αυτοι μπορουν να παραβιαζουν νομους χωρις επιπτωσεις και οι υπολοιποι μεσα για το πιο απλο πραγμα...

Και για να κλεισω με σενα (αχαχχααχ), συμφωνω οτι δεν υπαρχουν δικαιολογιες για τα αδικαιολογητα, σε κανενα ομως, ουτε απο τη μια μερια, ουτε απο την αλλη.

This Post:
00
154708.15 in reply to 154708.14
Date: 8/20/2010 6:00:23 PM
Minoan Bulls
IV.20
Overall Posts Rated:
6868
Κοσμα...
Ελα ρε τωρα με τα οπαδικα, δεν τα αντεχω! Ποιος Ομπραντοβιτς, ποιος Ιβκοβιτς. Αυτη η ταση να θεοποιειτε οποιον παιζει για σας και να δαιμονοποιειτε οποιον παιζει γι' αλλους ειναι γελοια πια...Δηλαδη τοσο καιρο δεν σας πειραζει που ο Ομπραντοβιτς ειναι κουμπαρος του σοφου προβοκατορα?
Δυστυχως δεν παρακολουθω διαιτητες, γιατι απλουστατα θεωρω οτι το "Ελληνας διαιτητης" ειναι σχημα οξυμωρο. Οποτε δεν θα εκφρασω αποψη για διαιτητες.
Το οτι εχω δει Ελληνες διαιτητες να μεροληπτουν στο μπασκετ, ναι εχω δει, αλλα δεν ξερω τα ονοματα τους. Οποτε ευλογα, δεν πιστευω ουτε Χριστοδουλου, ουτε Ιβκοβιτς.
Ο Διαμαντιδης ηταν κυριος, που αν και ειχε προηγουμενα, εμεινε εξω απο βλακειες και για μενα, εδειξε οτι ειναι μια κλαση πιο πανω απο οσους πρωτοστατησαν στα επεισοδια...Μια κλαση ειπα? Καντες 10. Ανωτεροτητα εδειξε, και ας ειχε λογο να ανακατευτει απο τα γεγονοτα του Μαϊου.

Ο Μιλισιτς επρεπε να αποβληθει απο το αθλημα εφ ορου ζωης αλλα ο Βασιλακοπουλος εγινε...Χριστουγεννιατικο δεντρο εκεινες τις μερες. Μεγιστος καραγκιοζης και αυτος και ο Μιλισιτς.
Οσο για τον Ντανιλοβιτς, ποτε δεν τον θεωρησα μπασκετμπολιστα. Δεν ασχολουμαι.

Επιλογος...Αφηστε τα οπαδικα οταν μιλατε για Εθνικη. Μιλαω στον Κοσμα, για τον vissber δεν ξερω και δεν γνωριζω. Ο Κοσμας το εχει δηλωσει και σε αυτον απευθυνομαι.
Κοσμα, μη βλεπεις μονο μαυρα στην αλλη πλευρα, δες και στην δικη σου. Την πρωτη μερα εσεις τα καλα παιδια βριζατε τον Σπανουλη...ωραια συμπεριφορα...Δεν μιλαμε για καποιο ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, μιλαμε για Εθνικη. Τα οπαδικα μυαλα δεν χωρανε στα ματς της Εθνικης. Και τωρα που το λεω αυτο, ρωταω και τον vissber...Οταν εβριζαν τα κατακαθια τον Σπανουλη, δεν σε ενοχλησε που εβριζαν καποιον με το εθνοσημο?

This Post:
00
154708.16 in reply to 154708.15
Date: 8/21/2010 11:28:13 AM
Overall Posts Rated:
180180
Ας το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα... δείτε σε αυτό το άρθρο του gazzetta.gr http://www.gazzetta.gr/basket/mundobasket-2010/item/98446...

Η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά... ακόμα και στις μπουνιές που δίνει ο Τεόντοσιτς έχει αυτό το περίεργο ύφος όπως όταν ρίχνει τα μπουνίδια στους αντιπάλους και μετά δείχνει απορρημένος ότι δεν συμβαίνει τίποτα (και ας τον έχει πιάσει η κάμερα... τελικά αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξέρει ότι υπάρχουν κάμερες στα γήπεδα).

Νομίζω ότι αυτή η φωτο και ο ημίγυμνος τύπος του ένα-τίποτα σε ύψος που την πέφτει στους Σέρβους είναι όλα τα λεφτά απο το προχθεσινό κ(μ)ατς.

From: vissber
This Post:
00
154708.17 in reply to 154708.16
Date: 8/21/2010 1:26:16 PM
Overall Posts Rated:
3434
Αγαπητοι μου φιλοι οταν λεω ταϊσμα ισως ακουγεται ασχημα (και αλλωστε γι αυτο το χρησιμοποιησα) εννοω οτι ο οποιοσδηποτε κυριος ερχεται απο χωρες που εαν καθοταν εκει θα επαιρνε το 1/100 απο αυτα που περνει εδω ...δεν εχω τιποτα με τους ξενους και μαλιστα δεν εχω κανενα προβλημα να ερθει ολος ο κοσμος στην ελλαδα αλλα να σεβεται τι του προσφερει.....ο κυριος δεν ηρθε απο το ΝΒΑ η απο καποια Ιταλια ή Ισπανια.... και μην ξεχνας το τι ειπα για το εθνοσημα αμα θελει να κανει μαγκιες με τα οπαδιλικια του και τους φανατισμους για να το παιξουν καποιοι στους φιλαθλους ασ το κανουν δεν με ενδιαφερει καθολου ο καθενας δειχνει το πιον του και το επιπεδο του ...αλλα οχι ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ....και ναι συγνωμη αλλα τον ταϊζουμε οπως και αλλες χωρες ταιζουν ελληνες ...αυτο δεν ειναι κακο.....

στο μπασκετ μετα την ατυοκρατορια του αρη δεν υποστηριζω καμια ομαδα μου αρεσει το αθλημα γιατι ετυχε να παιζω και να ασχολουμε σε μεγαλο βαθμο.....οπως μου αρεσε να βλεπω την αεκ να παιρνει το πρωταθλημα με κακιουζη και ντικουδη και οπως τωρα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα πρεπει να συμβιβαστω να βλεπω τον βαζελο με διαμαντιδη τσαρτσαρη και μεχρι περσι σπανουλη.

This Post:
00
154708.18 in reply to 154708.17
Date: 8/21/2010 1:30:31 PM
Overall Posts Rated:
5757
Ααααα φιλε γτ δν υποστηριζεις την παοκαρα με τον μεγαλο λαζαρο παπαδοπουλο!!!!!!

From: thanos
This Post:
00
154708.19 in reply to 154708.11
Date: 8/23/2010 4:46:15 PM
Overall Posts Rated:
272272
Και μια ειδηση για το Μουντομπασκετ.....Ο Καλντερον της Ισπανιας τραυματιστηκε και χανει ολοκληρη την διοργανωση. Τεραστιο πληγμα για τους Ισπανους που θα κατεβουν χωρις τους 2 καλυτερους τους παιχτες(Γκασολ, Καλντερον).

This Post:
00
154708.20 in reply to 154708.19
Date: 8/23/2010 4:48:26 PM
Overall Posts Rated:
5757
Ο αχονευτος ομως παραμενει......o la bomba navarro!!!

This Post:
00
154708.21 in reply to 154708.20
Date: 8/23/2010 4:54:25 PM
Overall Posts Rated:
272272
Μονος του δεν μπορει να κανει και πολλα!!!

This Post:
00
154708.22 in reply to 154708.21
Date: 8/23/2010 6:02:51 PM
Overall Posts Rated:
180180
Έτυχε να δω το πρώτο ημίχρονο του Ισπανία-ΗΠΑ την Κυριακή το βράδυ... αν είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί και φυσικά δεν έχουμε απουσίες απο τις τιμωρίες που αναμένονται, τότε δεν πρέπει να μας φοβίζουν καθόλου οι δύο παραπάνω χώρες. Οι Αμερικάνοι δεν έχουν ψηλούς, οι Ισπανοί εκτός του Πάου Γκασόλ θα έχουν έξω και τον Καλντερόν και δεν τρομάζουν. Τους Σλοβένους δυσκολευθήκαν να τους κερδίσουν, ενώ εμείς τους ρίξαμε 25 πόντους για πλάκα (έστω και εντός έδρας).

Υ.Γ. Και κάτι για τις τιμωρίες... ο πρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας βλέπει δάχτυλο των Ισπανών πίσω απο τις πιθανές τιμωρίες και τη βιασύνη της FIBA να επιβάλλει τον νόμο... όσοι βλέπουν μπάσκετ θα θυμούνται το απίστευτο ξύλο στο φιλικό Ιταλία-Καναδάς πριν απο δύο χρόνια, όπου τελικά τιμωρήθηκε μόνο ο αρχικά εμπλεκόμενος με μία αγωνιστική και μάλιστα η απόφαση είχε βγει δύο μήνες μετά αν θυμάμαι καλά. Για να μην ξεχνάμε ότι ο Βαρεχάο δεν τιμωρήθηκε ποτέ για το δολοφονικό χτύπημα στον Ζήση και επίσης ατιμώρητος έμεινε ο Μίλισιτς για τις χυδαίες δηλώσεις του για τους διαιτητές μετά το ματς Ελλάδα-Σερβία για το Ευρωμπάσκετ του 2007.

This Post:
00
154708.23 in reply to 154708.22
Date: 8/24/2010 8:16:06 AM
Minoan Bulls
IV.20
Overall Posts Rated:
6868
Αχωνευτος πραγματικα και εμεις τον εχουμε φαει αρκετες φορες και δεν ξερω αν εχουμε ακομα χωνεψει. Μεγαλο χερι παντως εχει ο τυπος.
Ειμαι της αποψης και εγω οτι τους εχουμε και τους 2. Θεωρω ενισχυμενες τις πιθανοτητες μας επειδη δεν ειναι στον παγκο ο Γιαννακης. Ξεκαθαριζω οτι τον σεβομαι αρκετα και θεωρω οτι ηταν επιτυχης σε οσα τουρνουα εκατσε στον παγκο της εθνικης αλλα ταυτοχρονα τον θεωρω υπευθυνο στο φρεναρισμα μιας ομαδας που μπορει να τρεξει. Βεβαια, και αυτο ειναι δικη μου αποψη, θεωρω τους παικτες αναλογα υπευθυνους. Ολα αυτα τα λεω για τον χαμενο τελικο στην Ιαπωνια, κατι που μου ειναι δυσκολο ακομα και σημερα να το ξεπερασω. Ναι μεν με τις ΗΠΑ βαλαμε τα γυαλια σε πολλους, αλλα το οτι ετρεξε η ομαδα θεωρω οτι δεν ειναι εργο προπονητη αλλα εργο παικτων. Οι παικτες εδειξαν διαθεση να τρεξουν και αφου ο προπονητης ειδε οτι τους πηγαινε και ειχε αποτελεσμα, νομιζω αναθεωρησε και δεν το γυρισε στο φρεναρισμα.
Αναλογο πραγμα δεν εκαναν με τους Ισπανους και προχωρησε και ο Γιαννακης στη συνηθη του τακτικη. Οχι, δεν ειναι η ηττα, ειναι η ηττα με τα χερια κατω που με ενοχλησε. Δεν ετρεξαν, δεν μοχθησαν, δεν δεν δεν. Βεβαια δεν λεω, καλη ομαδα η Ισπανια, καλυτερη απο εμας, αλλα δεν ειμασταν για 25+ ποντους...Μια Ισπανια που πονταρει και πολυ στις..θεατρικες ικανοτητες των παικτων της, καθως και στο παιχνιδι με την ψυχολογια των Ελληνικων ομαδων, ενα διαχρονικο προβλημα. Αν μας σπασει λιγο ο τσαμπουκας στην αρχη, χανουμε τα νερα μας. Αν παλι δεν δουλεψει αυτο, μια κοκορομαχια στα μεσα της 3ης περιοδου, ειναι ικανη να κανει τη δουλεια της.
Οπως και να εχει, το προβλημα μας με την Ισπανια περιοριζεται στο οτι μας εχει παρει τον αερα. Αυτοι μας βλεπουν σαν κατωτερους και εμεις τους βλεπουμε σαν ανωτερους. Νομιζω οτι ειναι ο Νο1 λογος που χανουμε τα παιχνιδια με αυτους απο τοτε μεχρι και σημερα.

Advertisement