Vissber το συμβαν δεν ηταν πριν 40 χρονια...αν ελεγες πριν μια δεκαπενταετια θα το καταπινα, αλλα να το κανεις επι 4 δεν το καταπινω.
Το αρθρο που σας παρεπεμψα δεν γραφει μονο ενα συμβαν, εκτος και αν δεν το διαβασατε...Μιλαει για εκτο (6ο) συμβαν σε 2 χρονια, χωρις να τον ενδιαφερει αν ηταν στον Παναθηναικο ή στην εθνικη. Μιλαμε για ενα συμβαν ανα 4 μηνες σε διαστημα 2 ετων, υπερβολικα μεγαλα νουμερα.
Συμφωνουμε οτι ολοι κανουν βλακειες, αν και δεν συμφωνω οτι αυτο γινεται σε μικρη ηλικια. Ο Γκαλης επαιξε μπουνιες με τον Πρελεβιτς στα 34. Δεν υπαρχει κανονας σε αυτα τα πραγματα, αυτο δηλαδη που γενικοτερα προσπαθω να πω. Δεν κανουν μονο οι Σερβοι, μονο οι Ελληνες, μονο οι Αμερικανοι, μονο οι Γαλλοι βλακειες και ολοι οι υπολοιποι ειναι αγγελουδια.
Κανεις βεβαια λαθος να θεωρεις οτι με αυτα που ειπα για τον Ζηση, δικαιολογω τον Βαρεχαο. Λαθος φιλε μου. Οπως χτες πιστευω οτι ηταν λαθος η αντιδραση του Φωτση, ετσι ηταν λαθος και του Βαρεχαο. Αν υπηρχε ιχνος ανωτερωτητας, ουτε ο Φωτσης, ουτε ο Τεοντοσιτς, ουτε ο Ζησης, ουτε ο Βαρεχαο θα ειχαν εμπλακει σε αυτα τα επεισοδια. Αν εισαι μαγκας και παικταρας, το ματς το παιρνεις παιζοντας μπασκετ, ουτε μπουνιες, ουτε trash talking, ουτε σπασιμο νευρων, ουτε διαιτητες.
Τελος δεν συμφωνω μαζι σου στο θεμα "ταϊσματος". Εγω βλεπω οπαδους να στηριζουν ομαδες ΧΩΡΙΣ Ελληνες παικτες, χωρις να τους ενοχλει. Αρα κανενας δεν εγκαλει τους προεδρους για το τι κουμασια μαζευουν. Τι παει να πει τον ταϊζουμε στην Ελλαδα. Με αυτη τη λογικη, δεν θα πρεπει να ξαναπαιξει μπασκετ αν φυγει απο τη χωρα, γιατι φυσικα τον εχουμε "ταϊσει" εδω και δεν μπορει να ερχεται και να βοηθα στο να χανουν οι ομαδες μας.
Οι παικτες ειναι επαγγελματιες, αρκετοι ειναι ινδαλματα και λιγοτεροι προτυπα. Δεν τους δικαιολογω ΟΥΤΕ 1/1000 απερισκεψιας γιατι παιρνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ χρηματικα ποσα για να παιζουν ενα παιχνιδι, ποσα που δεν θα τα δουμε οι υπολοιποι σε 100 ζωες. Ή θα ειναι ΑΨΟΓΟΙ ή να πανε σπιτακια τους.
Και για να συνεχισω τη σκεψη μου, ειμαι της αποψης οτι ο Κριστιτς επρεπε να παει φυλακα. Οτι λεει ο νομος. Εγω αν το εκανα αυτο θα ημουν μεσα και κανενας δεν θα παρεβλεπε τιποτα. Δυστυχως αυτο ειναι αλλο ενα απο τα προβληματα του επαγγελματικου αθλητισμου, οπου τα ναρκωτικα ονομαζονται ντοπα και δεν σε στελνουν στη φυλακη, ενω για τον απλο πολιτη δεν ειναι ντοπα αλλα εμποριο και σε κλεινουν μεσα καλα...Τυχαιο? Δεν νομιζω! Η ύψιστη ΚΟΡΟΪΔΙΑ δηλαδη. Αυτοι μπορουν να παραβιαζουν νομους χωρις επιπτωσεις και οι υπολοιποι μεσα για το πιο απλο πραγμα...
Και για να κλεισω με σενα (αχαχχααχ), συμφωνω οτι δεν υπαρχουν δικαιολογιες για τα αδικαιολογητα, σε κανενα ομως, ουτε απο τη μια μερια, ουτε απο την αλλη.