BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Basketbol

Basketbol

Set priority
Show messages by
From: D-Will8
This Post:
00
271135.129 in reply to 271135.128
Date: 9/2/2017 2:24:32 AM
Overall Posts Rated:
140140
Egemen falan hikaye kendini geliştirmeyen bir oyuncu ondan bir cacık olmaz. Geleceğin takımını yazayım buraya takip edenler bilir bu elemanları ; Cedi Osman, Furkan Korkmaz , Onur Alp Bitim, Muhaymin Mustafa, Ömer Faruk Yurtseven , Ahmet
Can Duran,Ragıp Berke Atar, Enes Berkay Taşkıran,Tolga Geçim,Egehan Arna,İbrahim Berk Uğurlu

Bu kadro kök söktürecek gelişimleri aynı şekilde devam ederse tabi 11 kişi saydım yukarıda 1 kişide siz ekleyin bakalım kimler var :)

This Post:
00
271135.130 in reply to 271135.129
Date: 9/5/2017 6:31:18 PM
Zultanit
III.4
Overall Posts Rated:
7676
Melih iyi bir form grafiği yakaladı, umarım bu şekilde devam ettirebilir

''Her zaman için en sevilenler en sevilmeyenlerdir.''
This Post:
00
271135.131 in reply to 271135.130
Date: 9/8/2017 1:56:06 PM
Overall Posts Rated:
152152
Bence turnuva bitti bizim için. İnşallah yanilirim ama İspanya çok iyi bir kadroyla geldi buraya

This Post:
11
271135.132 in reply to 271135.131
Date: 9/14/2017 4:46:38 PM
Overall Posts Rated:
152152
Doncic benim hayatımda gördüğüm en kusursuz genç yetenek. 18 yaşında bir genç, yarı finalde, turnuvanın en büyük favorisine karşı triple-double'ın kıyısından dönmemeli, Gasol kardeşlerin, Rodriguez ve Dragic gibi süperstarların sahne aldığı maçın en çok ribaunt alan ve en çok asist yapan adamı olmamalı. Çok önemli bir süprize imza atıp finale yükselen takımının, tecrübeli isimlerin arasından sıyrılıp iki temel adamından biri olmamalı.
Kulübünde ilk Euroleague maçlarını oynarken, 16 yaşındaydı, çok yetenekli olduğu belliydi, ama bu noktada söylenecek fazla söz yok hakikaten.
İlerisi için şimdiden konuşmak yanlış tabii ki, ancak, gelişimini bu seviyede devam ettirirse, kariyerinin sonunda NBA'in gördüğü en iyi Avrupalı kısa olur. Ya da Avrupa'da kalır, bi tane Ljubljana'ya, bi tane Madrid'e altından devasa heykellerini dikerler, o da olumlu.

This Post:
00
271135.134 in reply to 271135.133
Date: 9/15/2017 7:40:22 AM
Overall Posts Rated:
152152
Futbolda u16 milli takımının oyuncularından birisinin bir röportajı vardı, daha sonradan tabii. Alt yaş grubunda İngiltere'yi 3-0 yenmiş bu elemanın da içinde bulunduğu genç takım. Bir sonraki sene, bir üst yaş kategorisinde, neredeyse aynı kadrolarla 4-0 kaybetmişler.

Basketbolda da aynısı oluyor. İçerisinde Furkan'ın olduğu jenerasyon üç sene üstüste katıldığı turnuvaları kazandı, aralarından Tolga ve Furkan hariç milli takıma seçilebilen yok. Milli takımda da 18 yaşında adamın takımını taşıdığı noktaya bakıyorsun, Furkan Letonya maçında ilk periyotta iki tane hatalı karar verince Erkan'dan daha az süre aldı maçın kalanında. Tabi oyuncuların da hataları var, Okben Daçka'ya gitti sezon ortasında, basketbol topunun neye benzediğini unuttu.

D-Will hoca kesmiş o jenerasyondan umudu, direkt sonrakilere yürüyor, haklı da muhtemelen. Orada mesela Onur var, eski basketbolculardan Mustafa Kemal Bitim'in oğlu, milli takımdan çıkarıldı bu sene, saçma sapan ego problemlerinden dolayı.

İşin bu kısmı da teknik heyetin saçmalığı, yetenekli adama biraz tolerans göstereceksin, neymiş efendim Onur demiş ki, hücum planı benim üzerime kurulsun. Ya dışarıdan takımı tanımayan birini getir, herkesin üç maçını izlesin, zaten onun üzerine kurar o planı, bunu istedi diye niye çocuğu milli takımdan çıkarırsın ki?

Onun dışında bir süredir problem yaşadığımız uzun rotasyonuna dahil edilebilecek Ömer Faruk, Ahmet Can, Ragıp ve Yiğit var.

İşte sonrası değindiğin üzere geçişi yapmakta, şimdiye kadar çuvalladık, bundan sonrası için iyi şeyler temenni etmekten başka pek bir şansımız da yok.

This Post:
00
271135.135 in reply to 271135.134
Date: 9/17/2017 6:34:22 PM
Overall Posts Rated:
152152
Dragic the Last Serbianbender
Nasıl sevindim o itici Sırpların, başta koçları, kaybetmesine, biz kazanmışız gibi.
Doncic sakatlandı ama, o üzücüydü.
Bi de Avrupa'dan NBA'e giden her gard iki yılda geri gelirken, Dragic'in neden 10 yıldır orda olduğunu görmüş olduk.
İyi oldu iyi.

Turnuvanın beşi; Dragic-Shved-Bogdanovic-Doncic-Gasol
Bence burda Porzingis'e ayıp oldu ama kimin yerine alırsın bu takıma.
MVP; Dragic
Sayı Kralı: Shved (24.3)

This Post:
22
271135.137 in reply to 271135.136
Date: 9/24/2017 3:30:18 PM
Overall Posts Rated:
152152
Amacım Meloyu küçümsemek değil asla, muazzam bir skorer gerçekten ama ben olsam kendisini 6.adam gibi kullanırım. İlk beş için Westbrook, Roberson ve PG'den vazgeçmem heralde. 4 numara olabilmek için yeni düzende çok ağır ve zayıf kalır gibi, Davis ve Porzee talan ederler orayı.
Gerçekten, Melo kenardan çok iyi bir skor katkısı verebilir. Tabii kendisi bunu kabul eder mi o ayrı.