Значи... няма да е лошо да започнеш да си подбираш изразните средства в такъв случай, защото така не може човек да се ориентира какво искаш да кажеш. Както и да е, не съм от хората, които се обиждат, но и не се оставям да ме настъпват или принижават. Победата ти не е плод на "тото". Вярно е, че вадя по-добри линии, но има странични фактори, домакинското предимство в тая игра е смазващо. Отделно ПИК на МОТС и нещата се променят в твоя посока. Няма нищо лошо да има изненади. Аз не съм от колегите, които мрънкат, че са моснати. Има хора, които щяха да ореват форума и ти много добре го знаеш това. Аз също нямам нищо против теб, просто ме издразни с думата "високомерие" и затова реагирах по този начин. Иначе може би си прав за стария вид на играта, когато сте се надлъгвали. Да, било е доста по-интересно. Все пак съм на мнение, че трябва да ги има отбори като теб, от 2-ра и 3-та дивизия, които са корави и могат да бъдат препъни камък на висшистите. Иначе закво я играем тая игра като няма изненади ? Поздрави.