jel si ti ovo napisao da bi javno naglasio da smisljas opravdanja. shvaticu to da si zabovario da stavis smajlija pa necu da uzmem za ozbiljno.
Ja mislim da ti nisi procitao nista od ovog sto sam ja napisao. Da zaista imam manjak vremena, i da to smatram nekim opravdanjem, javno bih napisao "ljudi, nemam vremena vise toliko da se posvetim BB-u, oprostite mi za eventualne lose rezultate". To bi bilo opravdanje, jer je javno i nedvosmisleno. Posto kao sto vidis, ja i dalje imam sasvim dovoljno vremena, i dalje uzivam u ovome, ta tvoja sugestija/primedba ne stoji.
e cestitam na novom poslu . . . . . . . ali sta cemo ako sad zeljan dokazivanja i daljeg napredovanja moras da ostajes prekovremeno pa sve manje i manje imas vremena za bb. ;) jaoooppp
E pa, ako se ovo desi, dacu tebi sifru od akaunta, pa ti nastavi. Ali sta cemo ako padne asteroid, pa me ubije? Ili ako se zaglavim u septickoj jami, pa nema ko da me izbavi? Ili... Da ne lupam sad, ti smisli jos neku neverovatno mogucnost.
Ili si samo zeleo da me kritikujes za nesto sto se jos nije desilo, ili si samo zeleo da me kritikujes za to sto sam nasao novi posao dok sam selektor reprezentacije, pa rizikujem da moram da ostajem prekovremeno?
Ne razumem...
@Veseljak, kao i sa Doktorom, lepo je cuti da sam nekom uspeo da promenim misljenje. :) Hvala za pohvale.