BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 Reprezentacija -24-

U21 Reprezentacija -24- (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
244269.122 in reply to 244269.121
Date: 9/13/2013 7:34:55 PM
Overall Posts Rated:
872872
Nema na cemu da ti se zameri. Do sada si odradio dobar posao. Naravno da uvek moze bolje, ali ovo je sasvim korektno. :)

This Post:
00
244269.123 in reply to 244269.119
Date: 9/13/2013 9:38:09 PM
Overall Posts Rated:
5050
evo ga, vec trazi da ga razumemo da sve manje i manje vremena ima i da je uvek u nekoj guzvi. napravice neko njesra i sprema nekakvo opravdanje, jer ovde ko god dodje za selektora mladih pocne sve redje da posecuje bb. to je neko prokletstvo garant :D htedoh da napisem da je genetski :D

9. u evropi je tek drugi sesir za sledece kvalifikacije, a to ti je isto kao i peti. :) slabo je to.

i zakazi prijateljsku

This Post:
00
244269.124 in reply to 244269.123
Date: 9/13/2013 10:28:29 PM
OKK Apatin
III.6
Overall Posts Rated:
171171
Dodje tako Ivko sa malo vremena i op, titula evropskog prvaka propracena sa svetskom...// Smesan decko... Toliko malo vremena a titule na reprezentativnom nivou... Klosar... BTW i was sarcastic... Imas li decko reprezentativca koji je pomogao Kosti u ovom i mozda sledecem mandatu?

Imas Kurcubica koji ne moze igrati za reprezentaciju ulice kad su svi sem njega na godisnjem odmoru... Uzivaj...

This Post:
11
244269.125 in reply to 244269.124
Date: 9/14/2013 1:27:34 AM
Overall Posts Rated:
5050
pretvori se u zabu i od.ebi u skokovima
sad ja maltretiram selektora, sam je trazio primedbe sugestije, a bice i zelja.

ako je ivko sa malo vremena uspeo da napravi mnogo onda je to uspeo: 1. zato sto su prethodni selektori radili puno; 2. zato sto je imao ludu srecu da mu se sve kockice sklope; ili 3. zato sto je dobro organizovao ljude oko sebe da sve funkcionise i sve drugi da rade umesto njega a on cak i ne mora da se loguje.

i sad ti meni kazi sta je od ova tri. ustvari i ne moras. iskoristicu sistem eliminacije. da je ovo pod 3. mi ne bi kljoknuli za 2 sezone na 40 i neko mesto, jer bi i njegovi naslednici iskoristili njegov recept za uspeh, ali medjutim u stvari i sigurno recepta nije ni bilo, pa sam ja blize da je ovo pod 2. a kad malo bolje razmislim to je ravno kao da je dobio sedmicu na lotou dva puta za redom. znaci, ostaje mi da verujem da su mu prethodnici ostavili dobre igrace i podlogue, mada obzirom da je on u fva navrata bio selektor i da je po isteku drugog osvojio svetsku titulu, nisu mogli sve oni da mu obezbede te stoga dolazim do zakljucka da je zapinjao kao mazga da stvori ono sto je stvorio, a za to treba malo vise vremena.
i uopste, ako mu tako malo vremena treba za vodjenje repke sto je onda odlazio.
znaci, nemoj da si smesan i da se ponasas kao da si pao s marsa. da bi vodio repku, narocito USPESNO, treba mudanca do zemlje da ti se otegnu. zato ste se svi vi prvoligasi, kao najiskusniji polomili ko ce da bude selektor, zato sto je to p.dim, dva minuta poso.

te stoga pametnice, idi lepo odskakuci do neke princeze da te vrati iz bajke u koju zivis, jer tim tvojim arogantnim sarkazmom oteraces i ono malo menadzera sto pokusava da skrpi tu ulicnu reprezentaciju. ja za cas u raspravi s tobom mogu i tog ulicara da pustim niz vodu, pa ce vam posle biti dobar i stevica kurcubic. jel vidis da je sve manje i manje ljudi na bb-u, a na forumu pa tek da ne spominjem, da tetka ne vodi uspesne i vrlo citane monologe, mogli bi da zakatancite ovaj nacionalni forum.

i zato pusti me da serem po selektoru cak i ako nisam u pravu. ili hoces mrtvu tisinu na forumu jer nemas puno vremena da kao mod iscitas sve postove i da ih korigujes. e i da znas, dok smo ja i ti u prepisci ne moras nista da ispravljas, angazuj neutralnog moda. cisto da ne bude neobjektivnosti, sukoba interesa, zloupotrebe sluzbenog polozaja ili sta ti ja znam vec

Last edited by Flavius Valerius Aurelius Constantinus at 9/14/2013 1:32:25 AM

This Post:
00
244269.126 in reply to 244269.125
Date: 9/14/2013 4:46:08 AM
OKK Apatin
III.6
Overall Posts Rated:
171171
U okviru reprezentacije ni nema entuzijasta zbog takvih kao ti koji su samo stvoreni da bi kritikovali... Dok je bilo ljudi koji su na bilo koji nacin hteli i mogli da pomognu reprezentaciji sve je funkcionisalo kako treba (bar okvirno). Uzmes 2 klinca napravis reprezentativce, neki selektor dozivi sa njima katastrofu i onda opleti koliko god hoces. Ovako kada i tata moj ludi moze biti selektor da namesti LI, LCD, M2m sa oskudnom ekipom kakvu imamo vec sezonama unazad poste titule realno je samo da bacis neki defanzivni prigovor tipa: "Mozda je moglo i bolje".

Sto se tice prvoligasa nadje se poneki sa nasim reprezentativcima koji iz sezone u sezonu zrtvuju rezultat zarad treniranja centara na pleju i plejeva na centru a moras da priznas to zna biti mnogo jebeno. Takodje onoliko koliko sam se ja cimao na bilo koji nacin oko U21 ili A reprezentacije u prethodnih 10+a sezona ti ne mozes takav poduhvat da izvedes ni za 40! (Zabelezi u notes da ti tek igras 3-4 sezone).

Sto se tice skakutanja, zaba i princeza ja sam skakutao sinoc ali ne bih rekao da si ti u skorije vreme pa ti toplo preporucujem ( uopste nije lose) da naskocis na nesto i izbacis svoje frustracije i ne mesas se u nesto za sta u ovom kontekstu apsolutno nisi strucan...

From: KostaSM
This Post:
00
244269.127 in reply to 244269.122
Date: 9/14/2013 5:08:55 AM
Overall Posts Rated:
173173
@ Dr Hofmanski, lepo je cuti to. :)

@FVAC, druze, ja sam majke mi mislio da se ti sprdas :D Prosto ne mogu da verujem da si ovo sve ozbiljno pisao :) Bas si kralj. Ko je rekao da imam sve manje i manje vremena? :) Ja nisam... Da planiram bilo kakva opravdanja, to bih jasno naglasio, ja sam rekao da sam prosle nedelje imao manjak vremena, ali se iz konteksta videlo da to vise nije tako. Samo jednom se selis, i pocinjes da radis na novom poslu, a ne naredna 3 meseca. 9ti u Evropi jeste tek drugi sesir, ali na koji nacin je to isto kao i 5ti, to stvarno ne vidim. :) Prijateljska se zakazuje, ne brini. I covece, ova druga poruka ti je duza od moje u kojoj opisujem celu sezonu koja je prosla. :)

U svakom slucaju, hvala na primedbama i sugestijama, i lepo je videti da se ova tema ozivi malo. Pozdrav.

This Post:
00
244269.128 in reply to 244269.126
Date: 9/14/2013 6:30:42 AM
Overall Posts Rated:
5050
znaci ti ne samo da ne govoris neistinu nego iz mog ugla gledano, lupas. konkretno mislim samo na prvu recenicu tvog posta a ne na sve. da ti obrazlozim; kako je moguce da zbog meni slicnih nema toliko entuzijasta oko repke, KADA TI ZA CELU SEZONU IMAS 120 PORUKA NA FORUMU REPKE. koliko to ljudi postoji samo da bi kritikovalo, kao sto kazes. i sve to oni da stave u 120 poruka?!?! ma daj.
jaki su mi to entuzijasti kada ih ohladi 100 poruka na forumu.
a ti sta pokusavas ovakvim ponasanjem. da i mene sa potencijalnim reprezentativcem u letnjoj pauzi oteras od treniranja istog. ja sam isfrustriran covek, koji se trudi da bude entuzijasta, zato moras malo da biras reci koje ces da pises, jer mozes da povredis moja osecanja, pa umesto sto da treniram nase igrace mogu da treniram slovake. i onda ode jos jedan entuzijasta, ali ovaj put pogodi zbog koga je otisao. zbog mene ili zbog tebe.

This Post:
00
244269.129 in reply to 244269.127
Date: 9/14/2013 7:13:05 AM
Overall Posts Rated:
5050
jel si ti ovo napisao da bi javno naglasio da smisljas opravdanja. shvaticu to da si zabovario da stavis smajlija pa necu da uzmem za ozbiljno.

ja sam ti samo izneo jednu mogucnost razvoja situacije u reprezentaciji, cinjenicama kojima sam u tom trenutku raspolagao a koje si ti izneo, sa istorijskim cinjenicama koje se nalaze na ovom forumu.
ili ukratko, bilo je slicnih sityacijama sa prethodnim selektorima (odustajanja ili sve redje pohavljivanje na bb-u) pa sam eto napravio jednu paralelnu mogucu situaciju.

e cestitam na novom poslu . . . . . . . ali sta cemo ako sad zeljan dokazivanja i daljeg napredovanja moras da ostajes prekovremeno pa sve manje i manje imas vremena za bb. ;) jaoooppp

This Post:
00
244269.130 in reply to 244269.129
Date: 9/14/2013 8:12:47 AM
Overall Posts Rated:
185185
sve pohvale za uspesnu sezonu i korektno vodjenje U21, iskreno prijatno si me iznenadio i nadam se da ces nastaviti u dobrom smeru a uz malo srece sledeca sezona bice jos uspesnija...samo napred!

This Post:
00
244269.131 in reply to 244269.129
Date: 9/14/2013 10:05:20 AM
Overall Posts Rated:
173173
jel si ti ovo napisao da bi javno naglasio da smisljas opravdanja. shvaticu to da si zabovario da stavis smajlija pa necu da uzmem za ozbiljno.

Ja mislim da ti nisi procitao nista od ovog sto sam ja napisao. Da zaista imam manjak vremena, i da to smatram nekim opravdanjem, javno bih napisao "ljudi, nemam vremena vise toliko da se posvetim BB-u, oprostite mi za eventualne lose rezultate". To bi bilo opravdanje, jer je javno i nedvosmisleno. Posto kao sto vidis, ja i dalje imam sasvim dovoljno vremena, i dalje uzivam u ovome, ta tvoja sugestija/primedba ne stoji.

e cestitam na novom poslu . . . . . . . ali sta cemo ako sad zeljan dokazivanja i daljeg napredovanja moras da ostajes prekovremeno pa sve manje i manje imas vremena za bb. ;) jaoooppp

E pa, ako se ovo desi, dacu tebi sifru od akaunta, pa ti nastavi. Ali sta cemo ako padne asteroid, pa me ubije? Ili ako se zaglavim u septickoj jami, pa nema ko da me izbavi? Ili... Da ne lupam sad, ti smisli jos neku neverovatno mogucnost.

Ili si samo zeleo da me kritikujes za nesto sto se jos nije desilo, ili si samo zeleo da me kritikujes za to sto sam nasao novi posao dok sam selektor reprezentacije, pa rizikujem da moram da ostajem prekovremeno?

Ne razumem...

@Veseljak, kao i sa Doktorom, lepo je cuti da sam nekom uspeo da promenim misljenje. :) Hvala za pohvale.

This Post:
00
244269.132 in reply to 244269.131
Date: 9/14/2013 11:06:33 AM
Overall Posts Rated:
5050
pa to bre to. upravo sam to potencirao kad sam ti pisao onaj prvi post. nego si ti i ona zabokrecina lose tad shvatili, kao da neko hoce da vas kastrira, mada za njega nisam nesto ama bas siguran u nista, izgleda je nakrivo nasadjen. odmah ce on da glumi velicinu a ne zna ni da procita ono sto pise. odmah je nasao da mudruje da li sam i sta sam ja uradio za tebe ili repku, i kakav je moj stevica.
nisam ja imao nikakvu ni primedbu ni sugestiju (dok se nije javio onaj tvoj drvenko), nego sam onako javno konstatovao i mozda se zapitao da li se istorija ponavlja. da li ce se pojaviti jos jedan selektor koji ce da kaze ono sto si gore napisao "ljudi, nemam vise vremena bla bla, oprostite bla...". jel to u mom postu stvarno toliko lose ispalo i lose shvaceno, cak i pored smajlija, da mi ona spodoba vredja moga stevicu, kako nije ni za kriv qrac. ja sa takvima necu da radim, a ako su takvi ljudi oko tebe i repke, ubi se odma, a ja lepo rasprodajem sve nase gulanfere.

Advertisement