BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 38

Sezona 38

Set priority
Show messages by
This Post:
11
285170.121 in reply to 285170.120
Date: 6/12/2017 5:07:49 AM
KK Matematiki
III.4
Overall Posts Rated:
2424
Pozdravljeni...
Po dolgem času se spet oglašam (bi se več, ampak sem zelo na tesnem s časom, otrok, gradnja hiše, služba, in ... zato je tudi trpel BB in posledično najslabša uvrstitev v SKL).
Deschamps se ti opravičujem, ker sem te izločil - vsak pač gleda v dobrobit svoje ekipe, zato sem se pred končnico malo okrepil (niti ne pretirano, bolj sem čez sezono imel smolo z izgubljenimi tekmami, ker sem dajal prednost treningu), na račun tega sem moral prodati slovenskega talenta Nikola Zakotnik ((40636486)) - za katerega mi je zelo žal (najrajši bi ga kupil nazaj)... Strokovnjaki kaj pravite, kdaj ima možnost priti v reprezentanco?
V naslednji sezoni načrtujem nakup Slovenskega talenta za treniranje pod košem, kateri pa že ima dokaj razvite zunanje skile...
Moja ekipa je tudi že dokaj v letih, potrebna bo pomladitev - upam, da najdem dovolj časa za selekcioniranje igralcev...
Skratka prihodnjo sezono ali dve bom še naprej se poskusil obdržat v SKL, nato pa bomo videli kaj bo prinesel čas ;)

Jaz sem pričakoval, malo drugačni finale...ampak so me spet presenetili Pigsi na vseh področjih (od dobre taktike, predvidevanja ter seveda njihovih vsestranskih igralcev...) - ČESTITKE OBEMA FINALISTOMA

P.S.če je komu zanimiv kateri moj igralec, se lahko še dogovorimo glede cene....

From: Mr.X

This Post:
00
285170.122 in reply to 285170.120
Date: 6/12/2017 8:23:19 AM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Medtem ko drugih preplačanih igralcev v svojo ekipo ne bom več pripeljal, Korzeniowski, ki ga prodajam, mi je bil prej v napoto kot v korist, čeprav ni slab. Zame zgrešen nakup, ki je preprečil, da bi imel dva ali tri močne rezerviste, ter bi lahko dejansko malo rotiral prvo postavo.

Poglej moje igralce da se potolažiš o zgrešenih nakupih. Odkar se prodal Williamsa je edin pameten nakup Cemal Kürkçü pa še tega sem preplačal , ampak ok , brez njega nebi obstal verjetno.

This Post:
00
285170.123 in reply to 285170.122
Date: 6/12/2017 9:37:15 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Poglej moje igralce da se potolažiš o zgrešenih nakupih.

Pa saj nisi mel tako napačne nakupe, igralci posamezno zgledajo zelo v redu - recimo:

Oranli je super center, edino plača mogoče malo visoka, pa vseeno, super center.

Sobisiak tudi zgleda v redu, samo ne za SF-ja, meni osebno za PF-ja pa super igralec s takšno plačo (za SF pa prenizka ZO/MS)

Hengguan je tudi super branilec, ampak ne sovpada s tvojim namenom igranja notranjih taktik, sam pa ne more nositi igre v napadu na zunanjih taktikah.

Kürkçü - se ne spomnim kako je izgledal ko je bil na trgu, verjetno pa je vsestranski center z visokimi zunanjimi skilli.

Torej nakupi sami po sebi niso bili slabi, je bila pa ekipa kot celota sestavljena brez prave ideje/vizije, kako naj bi končni izdelek izgledal - tuki je največja prednost Pigsov, ki vedno ve kakšen tip igralca njegova ekipa potrebuje, ker ekipe ne sestavlja na instant ampak tekom večih sezon, kjer v nulo pošteka kako ekipa deluje in kaj treba dopolnit/kjer so luknje.

This Post:
00
285170.124 in reply to 285170.123
Date: 6/12/2017 9:41:10 AM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Želel sem zamenjati in igrati na zunanje taktike. Je bil pa Muse cisti polom.. Pa sem se premislil , kupil tri centre in igral pod koš da obstanem.Pri tem mi pa ni uspelo prodati Hengguana da bi si kupil še 2 branilca za notranje taktike.Tako da sedaj grem pa v prenovo ekipe.S tako ekipo Pigsov ne bom premagal še dolgo..

Last edited by Mr.X at 6/12/2017 9:41:27 AM

From: Deschamps

To: Mr.X
This Post:
00
285170.125 in reply to 285170.124
Date: 6/12/2017 10:53:49 AM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15281528
Second Team:
Kerlci II
Meni se tydi tvoji igralci niso zdeli zgreseni. Najbolj vsec mi je bik Zika Zmaj ( ), ki se mi je zelo dopadel, ko sem ga videl. No, ali pa je bil tisto Brcanski od oceana, ta dva Srba sem ves cas mesal Ampak mislim, da sta bila kar podobna.

Ja, ekipo, ki se "posteka" je pa se malo tezje sestaviti, sploh ce prvic naskakujes nivo SKL-ja. Tako da ti bo moj naslednji cilj.

This Post:
00
285170.127 in reply to 285170.126
Date: 6/12/2017 2:53:08 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Se definitivno strinjam s sensimanovim vpisom - prepogosto se pozablja, da ti sam potencial NIČ ne pomaga, če je igralec v takšnem razvojnem zaostanku, da nima možnosti priti blizu izpolnitve tega potenciala. HoF potencial ti je dovolj da ob pametnem treningu prideš do 150 TSPjev in za to rabiš perfekten trening in dobre začetne TSPje. MVPja se da spravit do 140-145 ob pametnem treningu in dobrih začetnih. Torej, najbolši vseh časov je edino pomembno v primeru da je igralec center in se ga trenira v težkega centra (ogromna plača) ali pa da ima dobre začetne skille, da se potencial sploh izpolni do konca, vse ostalo pa je overrated.

Kot je sensiman napisu - ne ga pogrešat, za ta denar dobiš veliko boljšega igralca, ki dejansko ima potencial da iz njega kaj rata.

Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 6/12/2017 2:54:06 PM

This Post:
00
285170.128 in reply to 285170.127
Date: 6/12/2017 3:22:07 PM
Overall Posts Rated:
130130
Preveč je govora o vsestranskih igralcih,namesto o speciliziranih igralcih za določene taktike.Speciliziran igralec je boljši za določene taktike,kot vsestranski,čeprav ima slednji,večji TSP.Tako eni,kot drugi,pa se v ločijo predvsem v napadalnih skilih,če je govora o dobrih/vrhunskih igralcih.

This Post:
00
285170.129 in reply to 285170.126
Date: 6/12/2017 3:37:06 PM
KK Matematiki
III.4
Overall Posts Rated:
2424
Hvala za komentar...
Ja zunanjo obrambo je imel bogo...to je bil tudi glavni razlog da sem ga prodal...
Ob prodaji mislim da je imel TSP tam okrog 83...MS mislim da je imel 13, vodenje in prodiranje kar na nivoju, skok sem mu natreniral kar visoko in MK IN OK sta bili kar vredu...no nekaj sezon treninga MK in OK pa bil kar igralec...
Skratka iscem novega treniranca, saj trenutrega centra treniranca moram prodat-bil je zacasna resitev....

Se bodo v kratkem prodajali slovenski reprezentantje zunanjih pozicij oz.bodoci reprezentantje pod kosem?

This Post:
00
285170.130 in reply to 285170.128
Date: 6/12/2017 3:43:28 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Pa saj je lahko specializiran pa ima še vseeno vsestranske skille??

Evo, vsestranski, pa kljub vsemu "specializiran":

Ampak za dosego tega rabiš tudi začetne skille.. sam potencial ti ne pomaga.

Advertisement