@Nikotin Benim oyuncularda bir değişiklik yok. Alışkanlık yaptı demek ki :) Şaka bir yana sezon başına en fazla 1 transfer yapıyorum. Bu sezon onu da yapmadım. Oyuncularının biraz daha gelişmesi ya da takımı toparlayacak, diğerlerinin etrafında toplanacağı bir isim gerekli. Son aldığın Hurman yaşı gereği tecrübeli olmalı. Formda kalırsa o isim olabilir belki ama hiçbir maç tek oyuncuyla kazanılmıyor. Benim maçlardaki istatistiklere bakarsanız hemen her maç farklı bir ismin öne çıktığını görürsünüz. Üstelik bu isim yedeklerden bile olabiliyor.
@Shark King Bug değil. Maçlardan birine takım kurmadan ve eksik kadroyla çıkmıştın. O yüzden yanında bir uyarı işareti var. Sıralamada altta tutmasının sebebi o.
Son istatistikler aşağıda. Ben bireysel performanslarda yine yokum :)
Gün 10 (Salı 18 Kasım 2014) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.comGecenin sonuçlarıErzincanli 89 - RealMaden-SK 84
Üvercinka BC 97 -
BJK1903 112blue young stars 113 - dertsiz81 108
FERRARİ THUNDER 52 -
Filtre Kahve 10935 Zoom Zoom 35 103 - Ankara Batı Spor 67
Bursa Basketbol 82 -
Nikotin Basket Klüp 105blackdragon 88 -
Undefeated Team 107Shark King Thunders 95 - kürdistan 56
Gecenin en iyi kollektif performansıSayı : 113 : blue young stars
Ribaunt : 72 : Filtre Kahve
Asist : 32 : Filtre Kahve
Top çalma : 13 : Ankara Batı Spor, Filtre Kahve
Blok : 13 : Shark King Thunders
Gecenin en iyi kişisel performanslarıSayı : 52 : A. Senger (35 Zoom Zoom 35)
Ribaunt : 25 : A. Khamkov (35 Zoom Zoom 35)
Asist : 13 : Y. Vogiatzakis (Undefeated Team)
Top çalma : 4 : D. Tünak (Shark King Thunders), L. Kek Tjiang (blackdragon)
Blok : 4 : N. Nisvan (RealMaden-SK)
Gecenin en iyi beşiOyun Kurucu : J. Boucher (BJK1903) (41 Sayı, 2 Ribaunt, 10 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 41
Şutör Gard : A. Senger (35 Zoom Zoom 35) (52 Sayı, 9 Ribaunt, 8 Asist, 2 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 49
Kısa Forvet : R. Hurman (Nikotin Basket Klüp) (31 Sayı, 10 Ribaunt, 2 Asist, 0 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 31
Uzun Forvet : A. Elbirlik (Bursa Basketbol) (42 Sayı, 22 Ribaunt, 1 Asist, 1 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 55
Pivot : S. Butze (RealMaden-SK) (33 Sayı, 15 Ribaunt, 1 Asist, 1 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 41
Gecenin EDO'suA. Elbirlik (Bursa Basketbol) (42 Sayı, 22 Ribaunt, 1 Asist, 1 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 55
Gecenin kötü performansıL. Allegri (Undefeated Team) (0 Sayı, 4 Ribaunt, 0 Asist, 1 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : -8
Tüm istatistiklerEldivenleriyle oynayan adam : W. Wallace (FERRARİ THUNDER) : 6 Top kaybı
Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : N. Korsikov (Undefeated Team), H. Thien Tan (RealMaden-SK), E. Kiliçer (RealMaden-SK), Ü. Emciata (RealMaden-SK), Q. Berkovic (FERRARİ THUNDER), D. Tünak (Shark King Thunders), E. Çapar (blue young stars), R. Ventura (blackdragon), L. Adámek (Erzincanli), S. Silva Cruz (Erzincanli), N. Stevens (Ankara Batı Spor) : 6 Faul
Demir adam : M. Cerovic (FERRARİ THUNDER), T. Fay (FERRARİ THUNDER), D. Elhan (Bursa Basketbol), V. Özkiliç (Bursa Basketbol), A. Elbirlik (Bursa Basketbol), Y. Acahan (Bursa Basketbol), S. Kanglei (kürdistan), G. Carranza (kürdistan), D. Porcell (kürdistan), R. Logares (kürdistan), Y. Efdal (kürdistan), D. Compton (blackdragon), L. Kek Tjiang (blackdragon), Y. Gönül (blackdragon), K. Korpinen (dertsiz81), A. Senger (35 Zoom Zoom 35), G. Galdón (35 Zoom Zoom 35), A. Khamkov (35 Zoom Zoom 35), D. Jaffre (35 Zoom Zoom 35), O. Mansueti (35 Zoom Zoom 35) : 48 Dakika
Şutör : Z. Binghai (blue young stars) : 6 Üç sayı
En iyisi : M. Kottikas (Shark King Thunders) : Not : 15.0
En kötüsü : D. Elhan (Bursa Basketbol) : Not : 2.5